probleme
![]() ![]() ![]() |
probleme
xzx1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
l2
privilege
2002
- zxz
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai ai verificat filtrul de motorina?
Poate chiar ai apa in el. Un element filtrant e 45 lei. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
xzx1 |
![]()
|
sincer nu...dar l'am schimbat acum 5 luni ...am sa verific dar nu cred!ms de idee mai astept pareri...
|
--------------------
l2
privilege
2002
- zxz
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
daca ai facut peste 10.000 de kim cu el ....adio. trebuie schimbat la 10.000 nu din x luni in x luni. fii foarte atent la chestii de genuul asta pt ca sunt motoare pretentioase la combustibil si romania are niste motorina....buna pt tractoare . cumulat cu filtrul imbacsit rezulta unele probleme mai costisitoare decat 45 de lei cat e elemenul filtrant
|
--------------------
VW
Passat 3C
2006
- OT-03-VTG VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
La fel de bine poate fi TRS-ul sau supapa de supraalimentare...Daca schimbi filtrul de motorina si tot mai face fa-i un test clip si afla exact piesa.Poti scapa presiune de la turbo pe circuitul de admisie la fel de bine sau poate un vacuum vagabond.Pot fi cauze multiple,unele costisitoare altele mai putin.
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
$$ilvviu Today, 14:58 Post #2
Un element filtrant e 45 Am mai auzit pretul acesta la cineva tot pe forumul asta. de unde gasiti voi filtre de diesel laguna 1.9 dci cu bani astia?? vreau sa dau si eu bani astia . pana acum la reno am dat dublu ![]() This post has been edited by antifizic2: 14 Aug 2007, 20:59 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
probabil nu se referea la ala capsulat
oricum la reno sunt de 2 ori mai scumpe decat in alte parti. |
--------------------
-
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu pe 1.9 dci am filtru demontabil. Se schimba doar elementul filtrant, de hartie.
Mie chiar mi se pare scump pt o bucata de sugativa..... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu am filtru capsulat, care aftermarket e cel putin 100 ron
|
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
eu am dat pe filtru 14 lei (nu am capsulat)am schimbat elementrul filtrant,
inainte sa dati banii cautati nu va aruncati.... |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
andu911 |
![]()
|
eu zic sa nu luati orice, cand e vorba de filtre. Mai ales cel de motorina.
Un pivot mai ieftin nu aduce nicio problema. Doar se uzeaza mai repede. Dar un filtru mai prost duce la defectarea motorului. |
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- luati un filtru de mororina de calitate... cand vi se pare scump cereti preturi la injectoare si pompa de injectie si apoi sa vedem daca mai vrea cineva economie de cativa 10 de roni...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 15 Aug 2007, 19:57 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
xzx1 |
![]()
|
ms deraspuns 10k km nu are sigur...ca am scris cand s-a schimbat...oricum am sa ma duc sa vad ce ar putea sa aive...faza este ca aici in orasul in care sunt astia nu c am au treaba cu reparatu:)tocmai de aia am apelat la voi! va multumesc.
|
--------------------
l2
privilege
2002
- zxz
|
|
andy325e |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 17 April 07 From: IASI ![]() |
pana la urma cum ai rezolvat ? ca si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa ii fac
|
--------------------
renault
laguna 2 1.9 dci
2004 , initiale
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
Personal am rezolvat treaba cu martorul aprins printr-un test clip dupa care am schimbat : EGR,TRS,senzor supraalimentare,intercooler ca apoi turbina.Nici in ziua de azi nu mi se mai aprinde la nici o viteza/turatie.Costisitor,nu...?!
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
andy325e |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 17 April 07 From: IASI ![]() |
valeuuuu!! si cat au costat toate astea? daca o sa trebiuasca sa schimb si eu am pus-o.
|
--------------------
renault
laguna 2 1.9 dci
2004 , initiale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:08 |