probleme cu nivelul de carburant
![]() ![]() ![]() |
probleme cu nivelul de carburant
Radu Alin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2003 1.9 dti 101CP
|
|||
motanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 30 January 06 ![]() |
Fa un plin sa vezi daca indica eronat.
|
--------------------
renault
laguna
2002,1.9dci Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Depinde de consumurile pe care le-ai avut. Daca tocmai ai intrat in localitate, cu un consum mediu de 6%, e normal sa fie mai optimist. Apoi daca ai facut ceva km prin oras si ai inceput sa consumi un 10%, calculatorul a facut estimarea cu aceste valori.
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
delpiero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 24 October 06 ![]() |
Am si eu cam aceeasi problema:
Alimentez full (ochi) si acul abia trece de trei sferturi, nu ajunge niciodata la full. Computerul de bord insa arata consumurile si cantitatea ramasa OK (sper). Ce sa-i fac acelui indicator manual? Niciodata nu stiu exact cam cum stau cu motorina... |
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Luxury 2.0 dCi Renault Laguna Expression 1.9 dCi - 2002
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Deci, ca sa inteleg: tu ai consumat in 15 min de mers 1/4 rezervor motorina. Sau in cele 2 ore de stationare s-a scurs din el. Asta pica pt ca ai zis ca a doua zi era la fel. Ideea este ca intotdeauna computerul de bord va arata distanta ramasa de parcurs in functie de cantitatea de motorina indicata de acul indicatorului respectiv. Deci scoatem din calcul calculatorul caci oricum calculele lui erau bune (1/2 rezervor =500 km, 1/4 rezervor=270 km).
Toata treaba este la indicatorul nivelului de combustibil. Verifica si tu daca la alte niveluri din rezervor mai da erori. Se prea poate sa se fi defectat sonda din rezervor. Edit: Uitati ce am gasit. Nu aveti nevoie decat de un Ohmmetru. This post has been edited by andrei1302: 7 Nov 2006, 23:45 Attached thumbnail(s) Fuel_level.jpg ( Size: 94.16k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
- CT-10-NAG
2003 Privilege Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 10:29 |