Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Despre cartea verde

galileo
post 30 Oct 2006, 17:10
Post #1

OZN Type-S

Group: Members
From: Bucuresti

Spunea colegul Marty acu' ceva vreme aici ca poti sa iti iei niste bani inapoi pe cartea verde.

Ma confrunt cu situatia urmatoare: e posibil sa trebuiasca sa ies saptamana asta cu masina din tara, dar o sa aflu asta cam din scurt, deci trebuie sa ma ocup de actele necesare (casco, carte verde, imputernicire) din timp. Cum as putea sa fac sa limitez pierderea financiara, in ipoteza in care nu va mai fi nevoie sa plec si raman cu banii dati pe asigurari? Toata partea incurcata in povestea asta este imputernicirea de la leasing, pe care nu o pot obtine daca nu am casco si CV valabile pentru perioada respectiva.

Cum se poate face ce spunea Marty? Pentru extensia de CASCO extern, se poate aplica ceva de genul asta?

--------------------
Ex Renault Clio bicorp 2004 1.2i 16V
Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 30 Oct 2006, 17:45
Post #2

Moderator

Despre situatia descrisa de Marty nu stiu sa existe asa ceva.
Majoritatea asiguratorilor, atunci cand ai la ei casco si cumperi si carte verde tot de la ei, iti ofera gratuit extinderea internationala casco. Firmele de leasing vor casco international si carte verde valabile.
Daca polita carte verde este reziliata inainte de data intrarii in vigoare, banii dati pe ea se ramburseaza, mai putin o taxa de operare (nivelul ei difera de la un asiguraor la altul). Daca a pucat sa intre in vigoare, nu se mai pot recupera banii.
Calculeaza-ti daca poti afla de anularea plecarii cel tarziu inainte de ora 15.00 a zilei anterioare plecarii programate (cu conditia ca aceasta zi anterioara sa fie zi lucratoare).

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Flores
post 3 Nov 2006, 09:45
Post #3

ALIEN

From: behind enemy lines

Si-a facut cineva asigurarea pe anul viitor? Elibereaza cartea verde pe loc sau inca e brambureala in privinta asta?
Merci!

--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI- Dacia Logan Laureate 1.6
Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems !
+
Tudor
post 3 Nov 2006, 10:24
Post #4

Moderator

Inca nu se elibereaza nimic in plus fata de asigurarea RCA. Asiguratorii inca asteapta normele de aplicare de la CSA.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Sorinator
post 6 Nov 2006, 22:30
Post #5

Toriphile (EWF)

Urmeaza sa-mi ridic masina noua de la dealer saptamana asta. As vrea sa stiu daca pot opta, atunci cand imi fac RCA-ul, pentru varianta cu carte verde. Am inteles ca de la 1 ian 2007 toate asigurarile RCA vor include si cartea verde. Intrebarea mea la care nu am gasit inca raspuns e urmatoarea: daca imi fac acum RCA-ul pe un an, acest RCA va include implicit de la 1 ian 2007 si cartea verde sau nu? Mai bine sa-mi fac RCA-ul pe 6 luni ca sa vad cum stau lucrurile cu cartea verde daca e inclusa sau nu, sau ma sfatuiti sa fac mai degraba RCA-ul pe 1 an intreg caci in mod sigur acesta va include si cartea verde, astfel incat voi putea pleca fara probleme la vara cu masina in strainatate?

Multumesc si scuze daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare.

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6, 16 V, 2006
+
Lucman
post 7 Nov 2006, 08:30
Post #6

Cogito ergo doleo

Am facut acum 2 saptamani RCA-ul.
Mi-a dat un sticker sa il pun pe parbriz si promisiunea ca atunci cand vreau sa plec din tara, sa trec pe la ei ca sa imi dea cartea verde gratuit + casco extins in afara tarii. Asta la BCR pe 6 luni.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
cataline
post 7 Nov 2006, 22:40
Post #7

Membru autentic

Pai inseamna ca ai facut RCA acolo unde ai si CASCO nu?

--------------------
Logan Ambition 1.6 - B-xx-XXX 2005
Logan 1.6 Ambition, dec 2005
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 19:13
Dacia