Despre cartea verde
![]() ![]() ![]() |
Despre cartea verde
galileo |
![]()
|
||
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Despre situatia descrisa de Marty nu stiu sa existe asa ceva.
Majoritatea asiguratorilor, atunci cand ai la ei casco si cumperi si carte verde tot de la ei, iti ofera gratuit extinderea internationala casco. Firmele de leasing vor casco international si carte verde valabile. Daca polita carte verde este reziliata inainte de data intrarii in vigoare, banii dati pe ea se ramburseaza, mai putin o taxa de operare (nivelul ei difera de la un asiguraor la altul). Daca a pucat sa intre in vigoare, nu se mai pot recupera banii. Calculeaza-ti daca poti afla de anularea plecarii cel tarziu inainte de ora 15.00 a zilei anterioare plecarii programate (cu conditia ca aceasta zi anterioara sa fie zi lucratoare). |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Si-a facut cineva asigurarea pe anul viitor? Elibereaza cartea verde pe loc sau inca e brambureala in privinta asta?
Merci! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca nu se elibereaza nimic in plus fata de asigurarea RCA. Asiguratorii inca asteapta normele de aplicare de la CSA.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Urmeaza sa-mi ridic masina noua de la dealer saptamana asta. As vrea sa stiu daca pot opta, atunci cand imi fac RCA-ul, pentru varianta cu carte verde. Am inteles ca de la 1 ian 2007 toate asigurarile RCA vor include si cartea verde. Intrebarea mea la care nu am gasit inca raspuns e urmatoarea: daca imi fac acum RCA-ul pe un an, acest RCA va include implicit de la 1 ian 2007 si cartea verde sau nu? Mai bine sa-mi fac RCA-ul pe 6 luni ca sa vad cum stau lucrurile cu cartea verde daca e inclusa sau nu, sau ma sfatuiti sa fac mai degraba RCA-ul pe 1 an intreg caci in mod sigur acesta va include si cartea verde, astfel incat voi putea pleca fara probleme la vara cu masina in strainatate?
Multumesc si scuze daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am facut acum 2 saptamani RCA-ul.
Mi-a dat un sticker sa il pun pe parbriz si promisiunea ca atunci cand vreau sa plec din tara, sa trec pe la ei ca sa imi dea cartea verde gratuit + casco extins in afara tarii. Asta la BCR pe 6 luni. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai inseamna ca ai facut RCA acolo unde ai si CASCO nu?
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
- B-xx-XXX
2005 Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:13 |