Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Circulatia pe timp de iarna, Amenzi pentru nerespectarea diferitelor

cornel_t
post 7 Nov 2006, 15:48
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Stie toata lumea ca 2 factori majori de blocare a circulatiei in Bucuresti la prima ninsoare mai zdravana sunt indisciplina in trafic si blocarea sau mai bine zis imposibilitatea unora de a mai pleca de pe loc cu pneuri de vara sau slickuri dupa cum zicea si @sorin.aldea. Asa ca si eu cred ca ar trebui sa fie obligatorii pneurile de iarna.

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
thunder
post 7 Nov 2006, 16:06
Post #32

Membru autentic

From: Pitesti

Pe mine unul nu m-ar deranjeaza o astfel de lege. Pana la urma este vorba de siguranta in trafic. Deja mi-e frica sa merg iarna cu cauciucuri de iarna pt. ca la fiecare frana risc sa fiu trosnit in spate de alt participant la trafic care nu are masina echipata corespunzator. Trebuie sa ne mai educam si noi putin, sa ne mai civilizam, sa devenim mai responsabili. Normal ca apare problema costurilor, nu e nimic pe gratis, dar daca nu ne permitem nici macar niste cauciucuri mai ieftine, de ex. reesapate, atunci mai bine lasam masina in parcare si mergem cu alte mijloace de transport (autobuze, metrou, etc).

parerea mea, care este

--------------------
Opel Astra H - B-50-WSE 2006
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
vijelie
post 7 Nov 2006, 16:11
Post #33

membru violet

Daca s-ar face publice preturile la care Ministerul Transporturilor si Consiliile Judetene cumpara MATERIAL ANTIDERAPANT (sanchi, sare si nisip), nu ati mai arunca sarea la gunoi!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Paul-Iasi
post 7 Nov 2006, 16:22
Post #34

Membru

From: Iasi

Echipați-vă mașinile pentru iarnă, mai ales dacă trebuie să ajungeți în zonele unde este anunțată ninsoare în următoarele zile! Ca urmare a avertismentelor primite de la meteorologi, Ministerul Transporturilor anunță că nu au voie să circule pe drumurile naționale mașinile care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, lanțuri, și alte materiale antiderapante. Iarna a venit mai devreme nu doar la noi, ci în toată Europa. ( http://www.antena3.ro/Atentie-la-circulati..._22298_ext.html )

Circulația autovehiculelor fără echipamente de iarnă este interzisă ( http://www.protv.ro/stiri/social/circulati...-interzisa.html )

http://stiri.acasa.ro/stiri/Doi-centimetri...a_--s22717.html

Dar am gasit si asta: "Amenzi pentru masini fara antiderapante" ( http://www.clubafaceri.ro/info_stiri/2006/...iderapante.html )
http://www.e-transport.ro/AMENZI_PENTRU_MA...3-i3840-l1.html

Off topic: vijelie, esti pescar? dry.gif

This post has been edited by Paul-Iasi: 7 Nov 2006, 16:22

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
tzk
post 7 Nov 2006, 16:35
Post #35

membru cu megane

QUOTE(sorin.aldea @ 7 Nov 2006, 15:41)
Tudor, mi se pare ok ce zici tu dar sincer sa fiu cred ca ar trebui sa se introduca obligativitatea lor. Eu unul nu as pleca (si nu plec) cu masina pe zapada mare in afara localitatii, mai degraba merg cu trenul. Mi se pare mai relaxant si mai putin obositor si riscant.
*

nu tine numai de zapada. cauciucurile de iarna nu se pun (numai) cind cade zapada, se pun cind scade temperatura!

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
Tudor
post 7 Nov 2006, 17:14
Post #36

Moderator

QUOTE(vijelie @ 7 Nov 2006, 15:38)
Tudor: ne poti da un exemplu (ipotetic, fireste) in care acelasi accident are un vinovat pe timp de iarna si altul pe timp de vara?
*

Exemplu:
vara cu roti de vara: pieton trece strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, masina pune frana, loveste pieton, pieton in spital cu picior rupt, pieton vinovat, sofer nevinovat
iarna cu roti de vara: pieton trece strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, masina pune frana, loveste pieton, pieton in spital cu picior rupt, pieton vinovat, sofer vinovat (culpa comuna)

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
StefanT
post 7 Nov 2006, 17:52
Post #37

STF - Special Tactical Force

radmasa.gif Tudoreeeeeee radmasa.gif Las-o jos nene laugh.gif

--------------------
Suzuki GSX-1300-R - B'100'HAY 2008
Fan Reno 53379
+
Tudor
post 7 Nov 2006, 18:20
Post #38

Moderator

Este o situatie ipotetica, la fel ca si "legea" dorita de mine. Dupa noul cod rutier situatia "de vara" din exemplu este plauzibila si corecta. Dupa noul cod rutier + legea ipotetica si situatia din iarna este plauzibila si corecta. Tu ce ai gasit de ras?

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Vio
post 7 Nov 2006, 22:55
Post #39

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

In Germania daca faci un accident iarna cu gume de vara asigurarea nu iti despagubeste nimic, ba am impresia ca esti scos si vinovat de producerea lui, chiar daca teoretic nu ai fi. Mai mult, de anul asta au modificat legea (cam vag totusi dupa parerea mea), in sensul ca daca esti gasit in circulatie cu masina neadaptata conditiilor de iarna (si aici precizarile nu sunt prea multe), esti pasibil de o amenda de pana la 40 de Euro. Ca sa clarificam proportiile, un singur cauciuc bun de iarna costa cam dublu... Mai nasol e ca te poate costa si un punct in registrul central de circulatie... Oricum, inca nici aici nu e reglementata rigid si exact OBLIGATIVITATEA ABSOLUTA SI PEDEPSE DRASTICE pentru circulatia iarna cu cauciucuri de vara...
Si cu faza de sus in minte, imi imaginez acu' un romanas mai saracut, care poate isi foloseste cazatura lui ruginita ca sa faca un ban sa poata da de mancare liotei de copii care il asteapta acasa... ce sa-i faci astuia?... sa-l pui sa isi ia gume de iarna?... de un' sa scoata amaratul 8-10 milioane, cand cazanul lui cu totul nu mai valoreaza poate atata?... sa-l amendezi, sa-i iei permisul?... il bagi in foame, pe el si pe familia lui... Asa ca fara suparare, dragilor, eu zic cam asa: sa nu uitam ca inca suntem rupti in cur si ca mai avem multe alte probleme mai nasoale de rezolvat inainte de a o reglementa si p'asta... Om vrea noi sa ne aliniem la coana Europa, dar hai sa incepem intai cu salariile, veniturile, si dupa aia cu restul...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
tzk
post 8 Nov 2006, 15:20
Post #40

membru cu megane

ai si tu dreptate vio dar mai adaug si eu ceva.
cind nu am avut bani de dacie, mergeam cu bicicleta si troleu.
pe urma am avut dacie, cind stiam ca am bani si de dacie, si de cauciucuri de dacie (am avut si noi si resapate, dar aveam separat de vara si de iarna).
evdent, daca treci la megane, trebuie sa te gindesti cit costa cauciucuri de megane, ulei , filtre si alea alea de megane.
deci faza ca n-are de unde omu 8 milioane de cauciucuri..

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
tarzy
post 8 Nov 2006, 16:21
Post #41

aroist

QUOTE(Vio @ 7 Nov 2006, 22:55)
In Germania daca faci un accident iarna cu gume de vara asigurarea nu iti despagubeste nimic, ba am impresia ca esti scos si vinovat de producerea lui, chiar daca teoretic nu ai fi. Mai mult, de anul asta au modificat legea (cam vag totusi dupa parerea mea), in sensul ca daca esti gasit in circulatie cu masina neadaptata conditiilor de iarna (si aici precizarile nu sunt prea multe), esti pasibil de o amenda de pana la 40 de Euro. Ca sa clarificam proportiile, un singur cauciuc bun de iarna costa cam dublu... Mai nasol e ca te poate costa si un punct in registrul central de circulatie... Oricum, inca nici aici nu e reglementata rigid si exact OBLIGATIVITATEA ABSOLUTA SI PEDEPSE DRASTICE pentru circulatia iarna cu cauciucuri de vara...
Si cu faza de sus in minte, imi imaginez acu' un romanas mai saracut, care poate isi foloseste cazatura lui ruginita ca sa faca un ban sa poata da de mancare liotei de copii care il asteapta acasa... ce sa-i faci astuia?... sa-l pui sa isi ia gume de iarna?... de un' sa scoata amaratul 8-10 milioane, cand cazanul lui cu totul nu mai valoreaza poate atata?... sa-l amendezi, sa-i iei permisul?... il bagi in foame, pe el si pe familia lui... Asa ca fara suparare, dragilor, eu zic cam asa: sa nu uitam ca inca suntem rupti in cur si ca mai avem multe alte probleme mai nasoale de rezolvat inainte de a o reglementa si p'asta... Om vrea noi sa ne aliniem la coana Europa, dar hai sa incepem intai cu salariile, veniturile, si dupa aia cu restul...
*

nu prea e deloc asa

se gasesc si cauciucuri low la preturi mai accesibile

daca nu ma insel ptr un cauciuc de "dacie" - nou nout - nu dai mai mult de 100 lei, cu 3-4 milioane incalti cazanul ptr minim 4 ani

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
VladSoare
post 8 Nov 2006, 16:38
Post #42

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

mi imaginez acu' un romanas mai saracut, care poate isi foloseste cazatura lui ruginita ca sa faca un ban sa poata da de mancare liotei de copii care il asteapta acasa... ce sa-i faci astuia?... sa-l pui sa isi ia gume de iarna?... de un' sa scoata amaratul 8-10 milioane, cand cazanul lui cu totul nu mai valoreaza poate atata?

Hai să lăsăm chestiile astea comuniste și lacrimogene. Cînd intră în mine cu căzătura lui, eu n-am nici o vină că n-are el bani și că a mai turnat și o grămadă de copii.
Dacă n-are bani, e liber să meargă cu tramvaiul. Iar dacă n-are bani nici de tramvai, să meargă pe jos, că face bine la sănătate. Dar așa-i românul, moare de foame, mai are și șapte copii acasă care mor și ei de foame, dar merge nene cu mașina, că altfel îi cade rangul. De băutură și de benzină are bani tot românul. Dar, vezi doamne, moare de foame, hai să-i plîngem de milă... mad.gif

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Vio
post 8 Nov 2006, 16:39
Post #43

MEMBERMENSCH

O fi, nu zic nu, ca nu mai sunt deloc la curent cu preturile... Dar esenta problemei e alta: nu e cazul sa fim mai catolici decat Papa si sa reglementam draconic de pe acum problema asta, atata timp cat veniturile MARII majoritati a populatiei sunt atat de mici... Si totusi continui sa afirm ca exista multi soferi out there pentru care banii astia inseamna poate venitul intregii familii timp de o luna sau mai mult, soferi care nu isi conduc masina ca sa se dea mari, ci fiindca REALMENTE au nevoie de ea, poate le castiga chiar painea zilnica... vremurile in care masina era un lux s-au dus demult...
Si inca ceva, fara sa vreau sa supar pe nimeni... e normal ca parerile aici pe forum sunt destul de unilateral orientate pe o directie, in masura in care am motive serioase sa cred ca suntem cam toti oameni cu niste venituri la care marea masa a romanilor inca jinduie... pentru noi alea 3-4 milioane pot fi piece of cake, dar pentru altii multi mai putin NOROCOSI decat noi ele pot insemna diferenta de la flamand la partial satul pe o buna bucata de vreme...
Nu ma intelegeti gresit, nu predic o dereglementare totala in domeniul asta, dar parerea mea e ca, la fel ca in cam toate dilemele... o solutie echilibrata de mijloc ar fi mult mai buna: decat sa il obligi pe amarat sa defileze cu doua seturi de cauciucuri, mai bine ii impui cu severitate (cel putin pentru o perioada de tranzitie pana mai prinde economia un pic de cheag) profilul minim admis la unicul set de cauciucuri pe care il are... parerea mea...

--------------------
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
Vio
post 8 Nov 2006, 16:40
Post #44

MEMBERMENSCH

Hai să încetăm cu chestii din astea comuniste și lacrimogene. Cînd intră în mine cu căzătura lui, eu n-am nici o vină că n-are el bani și că a mai turnat și o grămadă de copii.
Dacă n-are bani, e liber să meargă cu tramvaiul. Iar dacă n-are bani nici de tramvai, să meargă pe jos, că face bine la sănătate. Dar așa-i românul, moare de foame, mai are și șapte copii acasă care mor și ei de foame, dar merge nene cu mașina, că altfel îi cade rangul. De băutură și de benzină are bani tot românul. Dar, vezi doamne, moare de foame, hai să-i plîngem de milă...

Stii, era o vorba: bogatul nu crede la gura flamandului... smile.gif

--------------------
+
VladSoare
post 8 Nov 2006, 16:42
Post #45

Membru autentic

dar pentru altii multi mai putin NOROCOSI decat noi ele pot insemna diferenta de la flamand la partial satul pe o buna bucata de vreme...

Repet: diferența de la flămînd la sătul o poate face benzina. Biletul de tramvai e mai ieftin.
Cînd intră în mine cu căzătura lui ruginită și echipată cu slick-uri, mă doar fix în cot dacă e flămînd sau nu.

Stii, era o vorba: bogatul nu crede la gura flamandului...

Cînd e vorba de siguranța mea, da, așa e, nu cred la gura nimănui. smile.gif
Nu-s bogat. Muncesc pentru banii mei, care se termină întotdeauna înainte de a veni salariul următor. Iar cînd n-am avut bani să-mi pun pneuri de iarnă pe Clio, am mers cu microbuzul și cu metroul. Și nu mi-a căzut nasul.
Prea ne-am obișnuit să folosim sărăcia ca scuză pentru orice.

--------------------
+
vijelie
post 8 Nov 2006, 16:50
Post #46

membru violet

QUOTE(Vio @ 8 Nov 2006, 16:39)
... pentru noi alea 3-4 milioane pot fi piece of cake, dar pentru altii multi mai putin NOROCOSI decat noi ele pot insemna diferenta de la flamand la partial satul pe o buna bucata de vreme...
*

Da, ai mare dreptate, daca ma buseste iarna unul cu gume gingii, fara frane sau cu geamurile aburite, am sa ma simt mai solidar cu toti saracii care prefera sa foloseasca masina pe post de etalare a propriei neputinte.
Vorba aia cu saracia care merge mana in mana cu prostia nu e chiar vorba in vant...

--------------------
+
Vio
post 8 Nov 2006, 16:55
Post #47

MEMBERMENSCH

Cînd intră în mine cu căzătura lui ruginită și echipată cu slick-uri, mă doar fix în cot dacă e flămînd sau nu.

Statistic vorbind, tare mi se pare ca marea majoritate a accidentelor nu implica cazane ruginite cu slick-uri...
Dar cînd n-am avut bani să-mi pun pneuri de iarnă pe Clio, am mers cu microbuzul și cu metroul.

Good4u ca ai avut taria sa faci asta, dar din pacate nu multi ar face-o, stii?...
Prea ne-am obișnuit să folosim sărăcia ca scuză pentru orice.

Pai daca-i cam omniprezenta...
Inca odata: e clar ca trebuie reglemetata si chestia asta, insa sunt alte prioritati mult mai arzatoare... as zice sa luam piramida lu' Maslow asa cum e normal, adica de la baza spre varf... Atata timp cat nici la nemti nu e reglementata atat de strict, ne gasim noi punatori de coada la pruna...
Hai sa mai aruncam o manusa: daca s-ar impune cauciucuri de iarna, crezi ca numarul accidentelor ar scadea iarna asa de dramatic?... parerea mea e ca si tacanitul dintre volan si pedale conteaza cel putin la fel de mult... si pe asta cum il reglementam?... Adica daca gonesti ca disperatul pe gheata nu te mai ajuta nici mama cauciucurilor de iarna...
Oricum, baieti, nu are rost sa ne mai incontram, e clar ca gandim diferit si nu intelegeti nuanta in ceea ce vreau sa spun... si vazand ca sunt in minoritate cu parerea mea, eu nu mai continui schimbul de replici... smile.gif

This post has been edited by Vio: 8 Nov 2006, 16:58

--------------------
+
VladSoare
post 8 Nov 2006, 17:15
Post #48

Membru autentic

Good4u ca ai avut taria sa faci asta, dar din pacate nu multi ar face-o, stii?...

Păi tocmai asta era ideea, să-i forțeze pe toți să facă asta în cazul în care nu vor să-și echipeze mașina corespunzător. Cine este inconștient și nu face asta de bunăvoie, va trebui forțat cumva, nu? smile.gif
Mașina implică niște costuri. Dacă ți le permiți, foarte bine. Dacă nu ți le permiți, nu-i nici o problemă: ai la dispoziție o varietate largă de opțiuni: autobuz, metrou, troleibuz, tramvai, picior. smile.gif
În lipsa acestei reglementări, ar mai fi o soluție: montat pe spatele mașinii un bull-bar masiv, făcut din țeavă groasă cît pumnul, cu țepi ca de buzdugan. biggrin.gif Asta îi va educa pe toți mai repede decît orice lege. biggrin.gif

--------------------
+
cornel_t
post 8 Nov 2006, 20:07
Post #49

Membru autentic

Nu mi-o lua in nume de rau Vio am inteles rationamentul tau, dar acei amarati de care zici tu ar trebui sa constientizeze ca in primul rand si-ar mari siguranta lor in trafic si pe urma a celorlalti; continuand rationamentul acei amarati nici macar pneurile de vara nu si le schimba decat cand intre 2 petice nu mai incape si al 3 lea si atunci cauta pneuri SH. Problema de fond e ca de 16 ani cautam scuze si nu se iau masuri decat cand se ajunge cu cutitul la os. Statistic vorbind Vio e vorba ca si procent si de ei ca nu e plina RO de VW, Mercedes etc, ci tocmai de batranele Dacii si alte vechituri.
Dupa cum zice si Vlad masina costa, nu poti sa faci fata asta e o ei pe jos. Poate intradevar si eu si altii suntem ceva mai radicali, dar macar sa vedem noi ca va fi ca la nemti, ai facut accident cu pneuri de vara iarna si chiar de nu e vina ta ... platesti.

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
Vio
post 8 Nov 2006, 21:45
Post #50

MEMBERMENSCH

Ma rog, ai si tu dreptate, sa zicem ca respectivii ar trebui macar "incurajati" sa nu circule cand conditiile sunt prea nefavorabile...
Dar, cum spuneam, calea cea mai buna e o cale de mijloc, care sa tina seama si de nivelul actual de dezvoltare al tarii, nu numai de ce face "Europa cu apa calda"... care nici ea nu e perfecta... vedeam anul trecut o statistica in Germania ca la nivel de ianuarie-februarie inca aproape jumate din masinile din trafic circulau inca cu cauciucuri de vara... si sa vezi cateodata ce cazaturi de Skode 120 cu slick-uri vad pe autostrada in Cehia, de te sperii... si aia totusi sunt mult mai avansati ca noi... ce vreau sa spun, e ca intotdeauna trebuie sa pornesti de la situatia de fapt, si nu de la ceea ce ai vrea sa fie la modul idilico-ideal...
Eu unul m-as bucura sa vad o Romanie in care iarna sa se circule numai cu cauciucuri de iarna, dar ma tem ca prea curand nu o sa o vad... asa ceva, ca si imbunatatirea nivelului tehnic mediu al masinilor din trafic nu le realizezi prin coercitie, ci prin dezvoltare economica, cresterea puterii de cumparare... noi romanii suntem un popor iubitor de consum, numa' sa avem cu ce... smile.gif

--------------------
+
MoneyTalks
post 13 Nov 2006, 23:50
Post #51

-

From: Ireland

QUOTE(caktuss @ 6 Nov 2006, 19:26)
apropo, nu tot la tv zicea ca iarna trebuie sa ai in portbagaj lopata si NISIP ?
*

Ca fapt divers, iarna trecuta daca nu aveai asa ceva, NU te lasau ungurii sa intri la ei in tara.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
designeru
post 14 Nov 2006, 00:09
Post #52

Membru incepator

Salutare,

Eu sunt mai incepator de felul meu... dar ca idee nu sunt ceva pneuri si de iarna si de vara? Loganul by default cu ce e echipat ?

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI - CJ - 30 - UNX 2006 Ambiance
+
pastrama
post 14 Nov 2006, 01:08
Post #53

scursura umana

From: Ct

Loganul vine echipat cu pneuri de vara.
Si...DA!...exista pneuri de vara si de iarna...chiar si mixte!

Doamne fereste... wacko.gif

--------------------
Tedei - -
+
alx
post 14 Nov 2006, 12:24
Post #54

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

Deci asadar si prin urmare:

Se va interzice accesul ORICARUI autovehicul pe un drum national in conditii de vreme neprielnica (polei, zapada, etc).

Mi se pare absolut corect. Eu merg cu un 4x4 dar nu mi-ar conveni sa raman blocat in camp ca un tampit cu cauciucuri de vara a derapat si a blocat tot.

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
AIX
post 14 Nov 2006, 13:46
Post #55

quite a regular

Cine? De cand? Unde?

--------------------
. . .
+
Vio
post 14 Nov 2006, 15:46
Post #56

MEMBERMENSCH

Ca fapt divers, iarna trecuta daca nu aveai asa ceva, NU te lasau ungurii sa intri la ei in tara.

Da, faza asta am prins-o si eu in ianuarie cand am iesit din tara (am facut chiar inainte de plecare repetitie la montat lanturile biggrin.gif , fiindca ProTv-ul anuntase chestia), dar a fost o situatie motivata de caderile masive de zapada de la ei, in urma carora pe autostrada Budapesta-Gyor au fost o serie de accidente cu morti si raniti... Cand am trecut eu, se potolise treaba la ei, dar ce iarna am prins de la Viena incolo, mama-mama!!!

--------------------
+
Garett
post 30 Nov 2006, 12:25
Post #57

Membru autentic

From: Galati

Off-topic :Si daca ai all-seasons unde te incadrezi ? Ai sau n-ai voie sa circuli ? Sau numai pe jumate de drum ? biggrin.gif
Acum revenind la modul serios, introducerea unei astfel de prevederi mi se pare mai mult o metoda de a pasa motanul: "Decat sa deszapezim drumurile mai bine interzicem circulatia". Daca ar fi in stare sa curete drumul ca lumea ai putea merge si cu slick-uri, dar asa ii ia iarna pe nepregatite! Ce o sa urmeze, obligativitatea echiparii masinii cu schiuri pe timp de iarna ???

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
vijelie
post 30 Nov 2006, 12:37
Post #58

membru violet

QUOTE(Garett @ 30 Nov 2006, 12:25)
...Daca ar fi in stare sa curete drumul ca lumea ai putea merge si cu slick-uri...
*

De modificarea proprietatilor materialelor (aderenta, in special) din cauza variatiilor de temperatura ai auzit? Eu zic ca nu...

--------------------
+
Garett
post 30 Nov 2006, 14:54
Post #59

Membru autentic

From: Galati

@ vijelie : Ai fi surprins de cate chestii am auzit...Nu ca ar avea legatura cu ce am scris dar era la modul pur ironic...

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
vijelie
post 30 Nov 2006, 15:19
Post #60

membru violet

Nimic nu mai mai surprinde de cand am vazut cateva contracte prin care unele consilii judetene cumparau "material antiderapant" (adica sare si nisip) la preturi de-a dreptul scandaloase... Asa de mari, incat i-am inteles cand NU l-au folosit: ERA PREA SCUMP SA-L ARUNCE PE CAROSABIL...

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 10:04
Dacia