O mufa! nu stiu de unde..., mufa sub bord dreapta
![]() ![]() ![]() |
O mufa! nu stiu de unde..., mufa sub bord dreapta
serban24 |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) 111.jpg ( Size: 168.28k ) Number of downloads: 328 222.jpg ( Size: 155.75k ) Number of downloads: 397 |
||
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|||
CrisLOK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 July 09 ![]() |
In primul rand nu ai mentionat la care din masini ai gasit-o si de multe ori e important de stiut. In alta ordine de idei acea mufa, dupa cum arata poate fi legata la un calculator...asa succes in montarea calculatorului in masina ta.Toate cele bune!
|
--------------------
Renault
Clio 2
- CS-13-LOK
2005/ HATCHBACK
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
e de la renault
![]() ATENTIE: cu acelasi user pe dacia se poate intra pe reno si invers ... mai multi utilizatori inseamna clona ... CITITI REGULAMENTUL GENERAL |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca masina ta are din fabrica "preechipare telefon" atunci aia ar trebui sa fie. Acolo se infigea un terminal Nokia in care ulterior infigeai telefonul. Daca ai preechipare ar trebui sa ai si o grila de microfon deasupra soferului pe plafon cat si o antena micuta pe masina (GPS/GPRS)...La Laguna e bagata pe la cotiera.
Vezi topic aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=89486&hl=preechipare This post has been edited by OVIDIUS: 9 Oct 2009, 09:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
serban24 |
![]()
|
m am exprimat gresit - folosesc forumurile pt masinile adecvate. ( pt dacia scriu acolo pt renault scriu aici )
da am grila pe plafoniera . ms pt info asta cred ca e. This post has been edited by serban24: 9 Oct 2009, 17:42 |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:56 |