Cobalcescu - prostie sau rea vointa, Poveste recenta cu meseriashii Cobalcest
![]() ![]() ![]() |
Cobalcescu - prostie sau rea vointa, Poveste recenta cu meseriashii Cobalcest
Turkish |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
HaHa, te rog transmite-i colegului tau sa-si faca putin curaj (pe care ar fi trebuit sa-l aiba in clipa aia) si sa-i desfiinteze pe baieti. Direct! Scandal la director, scrisoare la Renault-Nissan, amenintari cu proces, tot tot dintr-un foc. Asa se procedeaza.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ticatara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
Hai sa va zic si eu una cu Cobalcescu: imi fac revizia la ei, totul e ok, chiar eram multumit ca mi-au rezolvat 2 probleme (putin off-topic poate cineva e interesat):
- huruit frane ca si cum s-ar fi tocit placutele- mi-au curatat discurile / placutele si nu mai face (cica sunt ecologice si cade din ele o pulbere de ceva care freaca) - zgomote/pocnituri in stalpii - mi-au bagat in broastele de la usi niste solutie degripanta si e ok acum. Cum spuneam, totul ok. Dupa vreo 2 zile, cand mi-era lumea mai draga: poooc, un zgomot in timpul mersului, dupa care ceva huruia sub masina... Ma dau jos si ma uit sub masina: IMI CAZUSE SCUTUL, se mai tinea intr-un surub si il taram dupa mine. Baietii destepti l-au dat jos sa-mi schimbe uleiul, dupa care probabil nu au strans bine suruburile si s-au slabit si au cazut unul cate unul. M-am dus la ei cu scandal, mi l-au pus la loc si si-au cerut scuze. Ce sa mai zic, concluziile le trageti voi. ![]() |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Turkish, poate ar fi bine sa postezi asta si in sectiunea de service, sa fie o nota buna si acolo.
![]() Poate chestiile astea postate ii determina sa procedeze altfel data viitoare. Asta daca ii intereseaza sa aibe clienti. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
NU asta deja este nesimtire curata,eu ma luam serios la cearta cu ei,si stiu ca faze cu ''pierdutu'' se fac des la noi dar asta este culmea pacat ca a dat banii aia,eu ii aranjam cumva de banii aia fara probleme,oricum este o tampenie imensa.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:38 |