Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cobalcescu - prostie sau rea vointa, Poveste recenta cu meseriashii Cobalcest

Turkish
post 8 Nov 2006, 15:09
Post #1

Membru autentic

Group: Members

CRETINI CU SPUME!!!!!!!!!!!!!!

Un coleg s-a ciocnit cu oglinda de ceva si i s-a spart (numai sticla). Cei de la CASCO au spus la fel: e doar sticla (oglinda) nu si carcasa cu totul. Cobalcestii il cheama pe om la diagnostic si spun ca asa e. Numai sticla si costa 600.000 dar nu o au pe stoc. O sa il cheme cand o au.

Suna si il cheama ca e totul pregatit. Le lasa masina si seara cand merge sa o ia schimbasera oglinda cu totul - cu tot cu carcasa - operatiune care a costat cu tot cu manopera aproape 12 milioane!!!

Al meu coleg scandal ca de ce au schimbat cu totul ca nu era nevoie, k chiar ei au zis ca nu era nevoie. Ca nu le da nici un ban. Ei: atunci nu va luati masina. Cearta mare. Pana la urma omu zice demontati-o la loc si puneti-o pe cea veche. EI ca nu ca daca au umblat la cea noua si au montat-o nu mai au voie sa o ia inapoi.

In cele din urma plin de spume plateste dar cere corpul oglinzii vechi in ideea ca putea fi folosit. Ei bine nu il mai aveau. se "pierduse". INCREDIBIL!!

model clasic de TZEAPA. Omu nostru se grabea sa ia masina ca era intre intalniri de serviciu. Cred ca pe asta se bazeaza si ei cand fac d-astea, pe faptul ca putini au timp si nervi sa piarda pt asa ceva. 251.gif 251.gif 251.gif

In fine. Am postat aici pentru ca mi se pare prea interesanta povestea pentru a se pierde in subtopicul dedicat. Imi cer scuze la admini. Daca considerati ca e prea aiurea va rog mutatzi voi akolo.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AND
post 8 Nov 2006, 16:27
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

HaHa, te rog transmite-i colegului tau sa-si faca putin curaj (pe care ar fi trebuit sa-l aiba in clipa aia) si sa-i desfiinteze pe baieti. Direct! Scandal la director, scrisoare la Renault-Nissan, amenintari cu proces, tot tot dintr-un foc. Asa se procedeaza.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
ticatara
post 8 Nov 2006, 17:45
Post #3

Membru incepator

Hai sa va zic si eu una cu Cobalcescu: imi fac revizia la ei, totul e ok, chiar eram multumit ca mi-au rezolvat 2 probleme (putin off-topic poate cineva e interesat):
- huruit frane ca si cum s-ar fi tocit placutele- mi-au curatat discurile / placutele si nu mai face (cica sunt ecologice si cade din ele o pulbere de ceva care freaca)
- zgomote/pocnituri in stalpii - mi-au bagat in broastele de la usi niste solutie degripanta si e ok acum.
Cum spuneam, totul ok.
Dupa vreo 2 zile, cand mi-era lumea mai draga: poooc, un zgomot in timpul mersului, dupa care ceva huruia sub masina...
Ma dau jos si ma uit sub masina: IMI CAZUSE SCUTUL, se mai tinea intr-un surub si il taram dupa mine.
Baietii destepti l-au dat jos sa-mi schimbe uleiul, dupa care probabil nu au strans bine suruburile si s-au slabit si au cazut unul cate unul.
M-am dus la ei cu scandal, mi l-au pus la loc si si-au cerut scuze.
Ce sa mai zic, concluziile le trageti voi. smile.gif

--------------------
Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
+
mefmef
post 8 Nov 2006, 18:13
Post #4

Membru autentic

Turkish, poate ar fi bine sa postezi asta si in sectiunea de service, sa fie o nota buna si acolo. smile.gif
Poate chestiile astea postate ii determina sa procedeze altfel data viitoare. Asta daca ii intereseaza sa aibe clienti.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.6 16V
+
DRD
post 9 Nov 2006, 16:19
Post #5

Membru autentic

From: Brasov

NU asta deja este nesimtire curata,eu ma luam serios la cearta cu ei,si stiu ca faze cu ''pierdutu'' se fac des la noi dar asta este culmea pacat ca a dat banii aia,eu ii aranjam cumva de banii aia fara probleme,oricum este o tampenie imensa.

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 19:38
Dacia