Parere schimbare distributie, astept niste sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Parere schimbare distributie, astept niste sfaturi
steffann |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2
- B.90.SHY
2003 Megane2 Bicorp
|
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Tester pt verificarea vechimii curelelor nu exista.
La fel si pentru verificarea vechimii uleiului. Poti avea ghinionul sa se rupa cureaua in drum spre service,plecat de acasa cu gindul sa o schimbi.Cunosc caz concret,la 60100km s-a rupt cureaua. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
steffann |
![]()
|
am auzit si eu povestea asta, dureros totusi.
![]() |
--------------------
renault
megane2
- B.90.SHY
2003 Megane2 Bicorp
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai hai sa imi dau si eu cu parerea; daca zici ca masina va sta doar 2-3 luni la tine poate nu merita sa o schimbi. Sau ai putea incerca sa o schimbi la un service non-renault care sa aiba preturi mai "umane", eventual sa o cumperi tu de la un magazin de piese ca sa nu fie o investitie mare.
Depinde ce ganduri ai cu masina si la cine ajunge dupa aia. Distributia din cate stiu se schimba la 60k asa ca teoretic daca a fost schimbata la timp (si nu vad de ce nu) ar mai trebui sa te tina pana la 180k km. Acum, pt linistea ta sau a celui ce o sa ia masina ar trebui totusi schimbata impreuna cu filtrele si alte consumabile. Ar mai fi si faza cu km, cat sunt de reali...asta tu stii mai bine. This post has been edited by sorin.aldea: 2 Nov 2006, 12:28 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Franta cureaua se schimba la 120.000 km si in germania la 90.000 deci depine de la tara la tara....
Nu ai cartea service a masinii? acolo ar trebui sa fie trecut daca s-a schimbat sau nu... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
steffann |
![]()
|
un amic de al meu ce tot aduce masini de la francezi imi zicea ca aia pe acolo schimba si pe la 150.000 sau chiar la peugeot hdi la 190.000. M-am tot uitat pe forumuri pe afara dar nu am gasit o parere clara. La cat se face la DCI. Asa tot aud pareri de la 60 la 120 000 sunt totusi inca 60.000
![]() oricum la un service non renault 7 mil m-a costat la alt megane acum 3 luni. This post has been edited by steffann: 2 Nov 2006, 15:17 |
--------------------
renault
megane2
- B.90.SHY
2003 Megane2 Bicorp
|
|
vjacint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 September 06 From: Cluj ![]() |
Acum o luna mi-am adus un M2, rulat in F, am si carte service - in care scrie ca la 120k se schimba cureaua de distr. Eu am schimbat-o si nu e mai scump nici la Reno decat la Augsburg.
|
--------------------
Megane
1.5 dci 80CP
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:01 |