ABUZ DIN PARTEA LUI MONEYTALKS, STERGE TOPICURI AIUREA !!!!
![]() ![]() ![]() |
ABUZ DIN PARTEA LUI MONEYTALKS, STERGE TOPICURI AIUREA !!!!
petreop |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO
2009
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
un singur lucru te rog eu OFFTOPIC: sa nu mai scrii cu litere mari ca ma dor ochii deja .. Multumesc
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu ramana lumea cu impresii gresite:
QUOTE(petreop @ 4 Nov 2006, 21:57) QUOTE(petreop @ 5 Nov 2006, 20:46) Mesajele fiind unul dupa altul, fara alte postari, de la alti useri. Daca matale ti se pare ca intre 21:57 de ieri pana la 20:46 de azi au trecut 24 de ore, am neplacuta sarcina sa te dezamagesc si sa te informez ca nu sunt nici macar 23 de ore intregi... In al doilea rand, observ ceea ce am mai observat eu mai demult: cei mai revoltati de regulamentul de la bursa (cu unele mici exceptii, dar din alte cauze) sunt cei care au postari in majoritate covarsitoare la bursa. Ca sa nu le zic samsari. Exemplu de fata se inscrie in trend (ca sa nu zic ca TOATE postarile fusera la bursa...). In al treilea rand, pentru exprimari calomnioase in semantura, se acorda cateva zile de suspendare. Vreo 10. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
petreop, personal cred ca regula 4 e formulata nefericit fiindca lasa loc de interpretari. Tu ai citit-o ad-literam si ai postat in consecinta.
Cred ca MoneyTalks a interpretat altfel regula asta cand ti-a sters anuntul, in genul: "urmatorul UP la 24 ore de la postul precedent". E probabil o neintelegere care se va rezolva amical. Nu cred ca are cineva interesul sa faca un capat de tara dintr-un anunt pe un forum, sa fim seriosi. A, si zic si eu ca semit: fara abuz de majuscule, e dovada de lipsa de respect. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si ne mai miram ca in tara asta suntem tratati in litera si nu in spiritul legii... Pai cum sa se aplice spiritul legii cand, pentru chestii evidente, toti urla ca UNDE SCRIE CA... ?
Disclaimer: a nu se intelege ca sunt fan MT... si mie imi pare ca ia unele decizii prea, nu stiu, emotional; dar in cazul asta a avut dreptate. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(adip @ 8 Nov 2006, 22:46) Nu e nici o neintelegere. Pur si simplu nu stie sa citeasca regulamentul. Iar rezolvarea amicala este faptul ca a luat numai warn conform noului regulament si nu BAN ca pina acum. Oricum, pentru el (petreop, ca sa fie mai clar) voi face o EXCEPTIE, in sensul ca la prima abatere de la regulamentul bursei va lua direct BAN pe MINIM 5 zile! Mai amical decit atit NU SE POATE. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:42 |