Sistem Cabasse Auditorium, Radio se aude jalnic
![]() ![]() ![]() |
Sistem Cabasse Auditorium, Radio se aude jalnic
gicanu |
![]()
|
||
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
M-am suit azi intamplator intr-o laguna 2 cu cabasse si m-a indragostit instantaneu!Sunetul e clar, puternic, ai aceesai senzatie de sala de concerte, cand auzi un sunet perfwect echilibrat.Are cineva asa ceva de vanzare?(pp ca merge instalat si la megane).Sau de unde pot cumpara un astfel de sistem?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
gicanu, ti-ai schimbat doar boxele sau si cd-ul?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
gicanu |
![]()
|
doar boxe
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
poti sa imi zici si mie despre ce boxe este vorba (denumirea)? as vrea sa imi caut si eu...
12 Nov 2007, 12:47: Sunt cumva astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...steme/TS-Q131C/ ? This post has been edited by Bacu: 12 Nov 2007, 12:47 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu se supara gicanu, iti raspund eu
![]() Acestea sunt, TS-Q131C, boxe special facute pentru a le inlocui pe cele standard de pe Renault, fara nici o modificare. Le avem si noi la firma, uite aici: Pioneer TS-Q131C. gicanu, imi cer scuze, dar inca nu am noutati cu problema de care am discutat ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(poseidon06 @ 12 Nov 2007, 14:21) Daca nu se supara gicanu, iti raspund eu ![]() Acestea sunt, TS-Q131C, boxe special facute pentru a le inlocui pe cele standard de pe Renault, fara nici o modificare. Le avem si noi la firma, uite aici: Pioneer TS-Q131C. gicanu, imi cer scuze, dar inca nu am noutati cu problema de care am discutat ![]() ![]() sal, cum pot sa fac si eu rost de o pereche? aveti vreun sediu sau comanda pe net? |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
e mai complicata decat pare trecerea de la sistemul "normal" la cabasse
sitemul stock are intreg HU-ul in bord - conexiunile fiind doua mufe DIN, antena si display/comenzi volan la cabasse partea de amplificare/tuner se gaseste in portbagaj - acolo gasindu-se conexiunile cu mufe DIN (boxe + alimentare) in bord este partea de pre, sd-changer si controller afisaj - lagatura catre unitatile din portbagaj facandu-se printr-un cablu multifilar... practic - ce vreau sa spun este ca trebuie recablata masina pentru a trece de la sistemul stock la cabasse |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
aqua, firma este un web-shop pentru moment. Daca doresti o pereche, vorbim pe PM. Sper doar sa fi ajuns in stoc pentru ca saptamana trecuta nu venisera inca. Dar oricum, mai multe detalii discutam pe PM, astept un semn de la tine daca esti interesat.
Comanda o poti face si pe adresa de mail a firmei, office@dbtuning.ro, sau direct de pe site ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
cum se schimba tweeter-ele??
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(poseidon06 @ 12 Nov 2007, 14:49) aqua, firma este un web-shop pentru moment. Daca doresti o pereche, vorbim pe PM. Sper doar sa fi ajuns in stoc pentru ca saptamana trecuta nu venisera inca. Dar oricum, mai multe detalii discutam pe PM, astept un semn de la tine daca esti interesat. Comanda o poti face si pe adresa de mail a firmei, office@dbtuning.ro, sau direct de pe site ![]() merci, am facut pe site,astept raspuns cand sunt pe stoc |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Eu ti-am raspuns
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Ai dreptate matctweb! In schimb radio cu amplificatorul se poate monta si sub cd player insa arata urat ca nu are butoane pe el. Gata NU mai schimb nimic ca e complicat raman cu cel existent
![]() Desi am luat privilege(fara tempomat) ma uiemste faptul ca din punct de vedere electronic totul e basic (chiar totul) si calculatorul din habitaclu (nu merge nici deschiderea fara maini etc) Acuma stiu! Daca mai cumpr megane cumpar CABASE neaparat si alte cicite electronice(tempomat, presiune in pneuri, navigatie daca e posibil etc) Bafta pt cei care incerc sa treca de la stoc la CABASE . Daca reusiti sa scrieti ![]() This post has been edited by tzsombi: 13 Nov 2007, 23:12 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer... am ascultat si am butonat destul cabasse la megane-ul unui prieten - si fara suparare... nu merita optiunea... un kenwood sau alpine (chiar incadrandu-te in limita de 500ron sa zicem) suna mult mai bine, si au si mp3... downside-ul ar fi renuntarea la afisaj... dar pt mine cel putin, e mai important sunetul decat tot felul de gadgeturi
de gustibus oricum... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
gicanu |
![]()
|
PT twetere se scoate cu unghia capacul de la el de pe bord(e pus prin apasare pe 4 cleme) apoi scoti tweterul in care intra o mufa scoti mufa o bagi in tweterul nou si gata bagi twterul la loc. ai grija sa tii minte pozitiaca sa intre repede.dureaza cam 1 minut 2 la fiecare.
Pioneer-ul mai are in seria galbena si boxe de opel pt fata cu twetere dar sunt de 17(pt posesorii de opel parca 171c) This post has been edited by gicanu: 14 Nov 2007, 09:47 |
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Aqua sa ne spui si noua cum se aud boxele alea ...ca m-ar tenta si pe mine
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
gicanu |
![]()
|
E diferenta enorma la unele melodii se poate ajunge cu volumul si la 32 cu bass +2 si treble +6 (cand ascult tare de obicei e house- top radio deea) inainte ascultam la 20 peste 22 nu prea era indicat.Oricum astea la 22 se aud mult mai tare ca alea vechi la 22 si mult mai clkar datorita filtrelor.Cand dau mai tare tot se mai aude putin distorsionat din cauza boxelor spate.Per total e o investitie care se merita pentru ca nu poti sa pui tub de bass daca nu ai deloc inalte si medii.
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
|
|
Bogdan-Adrian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 10 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pt. Gicanu: dece n-ai schimbat si boxele din usile din spate? nu sunt la fel ca cele de pe fata?
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Confort Privilege 1.5 dci 105 CP
2007
|
|
gicanu |
![]()
|
am inteles ca nu sunt...
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gicanu @ 14 Nov 2007, 17:57) nu sunt exact ca cele de pe fata dar tot 13 cm au , vezi aici ca si-a pus lex http://www.reno.ro/Schimbare-boxe-Megane-II-t54726.html ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
si in concluzie...tweete-ele nu sunt prinse cu nimic in bord
am inteles....capacul de deasupra are cleme... dar tweeter-ele nimic?? |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu unu am inteles totul de aici, asa cum a zis si colegul Gill_ro mai sus. http://www.reno.ro/Schimbare-boxe-Megane-II-t54726.html uita-te in PDF-ul de pe prima pagina.
This post has been edited by shteffanivlad: 16 Nov 2007, 09:51 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
aqua |
![]()
|
QUOTE(aqua @ 13 Nov 2007, 21:27) azi le-am luat si eu, doar pt fata deocamdata o sa incerc sa le montez eu maine dim, intrebare este: cum imi dau seama cum se baga mufa in boxa ca nu are nici un semn, in afara ca o sa se auda naspha se poate intampla ceva daca bag invers mufa? la fel si la tweetere... trag de plasticul de pe usa, desurubez boxa si pun pe cea noua la tweeter bag o surubelnita si trag capacelul , la fel pt tweeter imi mai trebuie altceva in afara de surubelnita? merci |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Sa le stapanesti sanatos, aqua. !
![]() ![]() Succes ! P.S. Ce mufa intra in boxe? Nu m-am uitat pe cutie cum se monteaza, dar nu se taie firele vechi si se lipesc cele noi cu letconul ? P.S. 2. Azi mi-am luat si eu boxele TSE-1396 ![]() ![]() This post has been edited by poseidon06: 14 Dec 2007, 19:40 |
--------------------
Opel
Astra J
|
aqua |
![]()
|
QUOTE(poseidon06 @ 14 Dec 2007, 19:39) Sa le stapanesti sanatos, aqua. ! ![]() ![]() Succes ! P.S. Ce mufa intra in boxe? Nu m-am uitat pe cutie cum se monteaza, dar nu se taie firele vechi si se lipesc cele noi cu letconul ? P.S. 2. Azi mi-am luat si eu boxele TSE-1396 ![]() ![]() nu ..cel putin asa cred eu....banuiesc ca e o mufa care se scoate din cea veche si intra in boxa noua...sau nu? se lipesc firele?e naspha atunci, eu credeam ca doar scot mufa bag mufa gicanu stiu ca le- facut singur, poate e pe aici sa ne zica si noua sa-mi zici si mie daca e greu pt spate de montat This post has been edited by aqua: 14 Dec 2007, 21:28 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Eu mi le montez in fata deocamdata...in spate trebuie data toata fata usii jos...
Daca ai mai folosit letconul pana acum, nu ar trebui sa fie greu de montat...incearca sa le desfaci sa vezi ce si cum. Parca sunt instructiuni si pe cutie. Pentru boxele fata, nu prea merita sa dai bani pentru instalare pentru ca nu e prea greu... This post has been edited by poseidon06: 14 Dec 2007, 21:35 |
--------------------
Opel
Astra J
|
dansora |
![]()
|
la ce pret le-ai luat?
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Nu se lipeste nimic, intra mufa normal..
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
poseidon06 |
![]()
|
dansora, iti pot raspunde eu, pentru ca aqua le-a luat de la firma unde lucrez
![]() Zetu, nu stiam exact cum e sistemul ![]() ![]() This post has been edited by poseidon06: 15 Dec 2007, 11:55 |
--------------------
Opel
Astra J
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Ma tot uit pe revistele de specialitate din Franta si in multe din ele sunt tot felul de anchete referitoare la motorizarile recomandate ale anumitei masini si optiunile pe care ei nu le recomanda. Cu o exactitate aproape suparatoare, toate revistele recomanda evitarea optiunii cabasse. Oare o fi o chestie adevarata?
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 06:16 |