Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

accident usor, rog sfat urgent!

urduban
post 30 Oct 2006, 14:04
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti-Sebastian

vieneri dimineata(27.10.06) am gasit un bilet in geam la masina (dacia papuc) . Cineva ma face dement cum ca i-am lovit eu masina in parcare......!?!?

joi seara(26.10.06) am parcat masina in spatele blocului meu si nu imi dau seama sa fi lovit pe cineva cu masina si nici nu sunt urme de lovitura la masina mea!

toate bune si frumoase pana azi dimineata(30.10.2006) cand am gasit iar un bilet . respectivul s-a adresat cu "stimate domn" deci numai eram dement ... si imi zice ca imi va fi supendat permisul pt 90 de zile......ca suntem vecini si de ce nu i-am dat eu nici un semn....

acum ce este de facut???

-trebuie sa merg eu la politie??? daca il loveam eu trebuia sa merg in 48 de ore !!
- se poate ca respectivul sa puna biletele astea in geam ca sa ma intimideze???
-se poate sa nu aiba casco si asigurare si sa gaseasca un vinovat??

- daca il loveam mai puternic imi dadeam seama, se poate sa-l fi zgariat putin..(el poate incercand sa ma gaseasca vinovat avand o avarie din urma la masina)

-daca nu ma prezentam la politie si s-a prezentat el obligatoriu ma chema politia! am dreptate??

var rog ajutati-ma cu sfaturi !!! nu stiu ce sa fac !!!

va multumesc anticipat!!!

--------------------
Dacia Supernova ,Matiz - B-28-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 30 Oct 2006, 14:30
Post #2

Moderator

From: Bucuresti

Inca nu-mi e clar daca l-ai lovit sau nu. Pe masina ta se vad urme? Sau exista martori? De ce nu il intrebi pe om de unde i-a venit ideea ca tu i-ai lovit masina in parcare?

Daca l-ai lovit trebuia mers in 48 ore la politie. Daca s-au scurs cele 48 de ore, te alegi cu suspendarea de 90 zile + amenda.

Daca el s-a prezentat si a declarat ca tu l-ai lovit, o sa te cheme politia. La politie, in functie de ce declari tu (vezi cum e cu "se poate sa-l fi zgariat putin..") si de ce se vede sau nu pe masina ta, politistul decide daca ai fost implicat sau nu in accidentul declarat de vecinul tau. Daca nu-ti convine decizia politistului poti sa faci contestatie (politistul este obligat sa iti furnizeze toate detaliile necesare: unde, cui, in ce termen, sub ce forma). Daca decide ca tu esti autorul primesti amenda + suspendare 90 zile, daca decide ca nu ai fost implicat nu primesti nimic.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
urduban
post 30 Oct 2006, 14:57
Post #3

Membru

From: Bucuresti-Sebastian

pai cand o sa ma cheme politia?? telefonic sau prin posta ???

pe sora mea a lovit-o unu sub ochii ei si ala nu a vrut sa se prezinte la politie ala si politistul l-a chemat telefonic!!!

daca omul a fost la politie dc imi mai pune mie bilete in geam??!!!!

Multumesc inca odata !!!!!

--------------------
Dacia Supernova ,Matiz - B-28-xxx
+
pastrama
post 30 Oct 2006, 15:16
Post #4

scursura umana

From: Ct

Daca tu stii ca n-ai lovit pe nimeni nu tre sa faci nimic...lasa si tu un bilet cu "Du-te ba in P--- mea"!
Da sigur nu i-ai lovit masina?

--------------------
Tedei - -
+
Tudor
post 30 Oct 2006, 15:23
Post #5

Moderator

From: Bucuresti

Daca stii ca n'ai facut nimic, nu vad de ce te omori cum si cand o sa te cheme. Daca te cauta (pe telefon, prin posta) o sa te gaseasca si o sa te cheme. Asta nu inseamna automat ca te-au si scos vinovat.
Daca stii ca ai lovit si omul s-a dus deja la politie, nu mai conteaza: amenda si suspendarea sunt aceleasi, fie ca te duci acum, fie peste o oarecare perioada de timp.

Zi omule clar daca ai lovit sau nu, ca asa facem joc de glezne pe langa problema.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
guliver
post 4 Nov 2006, 15:58
Post #6

No title

Io zic sa fii sincer macar cu noi. Vrem sa te ajutam. Deci , ai lovit sau nu?

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
Havoc
post 6 Nov 2006, 18:03
Post #7

Membru incepator

Daca nu l-ai lovit..foarte bun sfatul lui Pastrama smile.gif...cred ca va fi uimit cand va gasi la al 3-lea biletel..unul adresat lui!

--------------------
Seat Leon 2005
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 22:00
Dacia