Alternator R21
![]() ![]() ![]() |
Alternator R21
dimi229 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
scenic
Rx4 2.0 16V 102KW, F4R 744
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Periile cum le zici sunt de fapt regulatorul de tensiune care are incorporati si carbunii, care se duc destul de greu. Dar poti avea o combinatie de probleme : in afara de carbunii de la regulator, din cauza lor, se poate uza si statorul pe care freaca ei, mai ales daca ai joc in rulmenti...Toate piesele se gasesc noi, nu costa o avere, la un atelier specializat de alternatoare scapi cu mai putin de 200 ron refacerea completa a alternatotului...Eu in peste 300.000 km l-am facut odata si cred ca ma pregatesc de a doua tura...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
dimi229 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Sal!
L-am desfacut aseara, carbunii sunt ok.... joc la rulmenti nu pare ca am... imi pare oleaca afumat... (poate de la carbuni?!, praf?), rotorul e ok.... I-am pus ceva vaselina la rulmenti (de fapt la ala dinspre regulator - pt. celalalt... n-am reusit sa desfac piulita de la fulie ![]() Stie cineva cum pot sa verific regulatorul de tensiune?! diodele?! Zici ca se gaseste regulator nou?! Cam cat costa? Asi vrea ca azi sa il asamblez la loc si sa-l pun pe masina... (ca am de mers cu ea.... ![]() This post has been edited by dimi229: 18 Oct 2006, 06:20 |
--------------------
Renault
scenic
|
|
amalia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 October 06 ![]() |
lucrez la un importator de piese auto.releul de care vorbesti costa cam 45 ron.daca mai ai nevoie suna la mag.tel 2120706
|
--------------------
peugeot
405
1994 gtl
- B-44-TXS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
amalia, cind vei afla diferenta intre releu de incarcare si regulatorul de tensiune, intoarce-te cu reclama.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
zgomot zici?
![]() cred ca am auzit si la mine asa ceva...parca ar bate ceva in mod constant ontr-o tabla...sau freaca ceva de metal am auzit la un amic ceva de niste bucsi de alama,ceva lagare la rotor....l-a costat 10 ron la un atelier si nu mai bate daca baga alternatorul si blocul incastrat pe el este paaaa,sau puntea cum am mai auzit cred ca poti rezolva cu un regulator de dacie ..... ![]() |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
dimi229 |
![]()
|
QUOTE(catran @ 20 Oct 2006, 18:22) daca baga alternatorul si blocul incastrat pe el este paaaa,sau puntea cum am mai auzit cred ca poti rezolva cu un regulator de dacie ..... ![]() Ce vre sa zici cu fraza de mai sus ?! La mine nu mai face zgomot... (dupa ce i-am pus un pumn de vaselina) ![]() ![]() ![]() Cat despre regulator.... asi vrea totusi sa-l verific.... da` nu stiu cum ![]() Ce nu mai stiu... si ma chinui sa aflu... ce tensiuni, voltaje si in ce conditii ar trebui sa iasa la o masurare... (acum astept ziua de luni sa masor cu un multimetru smecher de la servici (baietii sunt electronisti - si au si masini ![]() Alta chestie..... (acu` mi-a venit ;-) ) releele alea de la instalatia de gaz... cat or consuma?!... asta sa fie oare motivul cu "becu de pe bord aprins" ?! ![]() |
--------------------
Renault
scenic
|
|
amalia |
![]()
|
imi pare rau sa te dezamagasc ,dar releu de incarcare si regulator de tensiune sunt acelasi lucru. valoarea tensiunii este de 14 volti.
|
--------------------
peugeot
405
1994 gtl
- B-44-TXS
|
|
amalia |
![]() ![]()
|
SALUT,MARTY! NU MAI ZICI NIMIC?
|
--------------------
peugeot
405
1994 gtl
- B-44-TXS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai dreptate, scuze, am confundat!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
crisTurbo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 14 August 06 ![]() |
Salut.Tipul care lucreaza la o firma de import . am si eu o intrebare,gasesti cumva piese de renault 21 turbo , ma refer la modelul turbo de 175 de cai ,marca far daca gaseai,,,,
e unul cu 2 lampe in interior |
--------------------
reno
21 turbo
88,williams
- tl-33-ntc
|
|
amalia |
![]() ![]()
|
ITI POT DA UN NR. DE TELEFON AL UNUIA CARE SE OCUPA NUMAI DE RENAULT SI MAI ARE SI DEZMEMBRARI .IONUT-0721440462.EL TE POATE AJUTA SIGUR.SUCCES!
|
--------------------
peugeot
405
1994 gtl
- B-44-TXS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:25 |