Intrebare - senzor ploaie, ...
![]() ![]() ![]() |
Intrebare - senzor ploaie, ...
seby20_20 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
modus
2006 1.2 16v
- b 51 zmh
|
|||
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
nu vreau sa fiu sarcastic dar citeste si tu in manualul de utilizare al masinii.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Il mai lasam, sau ii spunem:
Nici noi nu stim... Lasand gluma la o parte, incearca functia "search" (apasaaici), si citeste si asta. Intre timp poate ai urmat sfatul lui Cristi, sau daca nu ai manual (sau nu e in lb Romana, ca se mai intampla), poate iti raspunde un coleg cu masina similara. Recunosc, eu m-am uitat aici doar ca sa vad ce mai zice Cristi, ca dupa ce a luat suspendare a intrat in febra postarii (nu te supara pe mine, e impresia mea ![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Las pe cineva care are Modus sa ma corecteze daca e cazul, dar daca e similar cu Megane-ul, senzorul de ploaie ar trebui sa fie prima treapta din dreapta, iar rotita cu picaturi pe ea regleaza intensitatea picaturilor la care sa se stearga parbrizul.
Daca nu e asa, citeste manualul ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:47 |