Spalare masina, Cum e mai bine sa speli masina?
![]() ![]() ![]() |
Spalare masina, Cum e mai bine sa speli masina?
andr3y |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|||
vid313 |
![]() ![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
Nu am mai avut rabdare
![]() Inca un lucru - rog proprietarii sa raspunda - atunci cand am scos capacelul, de la teava unde se cupleaza furtunul prin care intra apa in aparat, au curs cateva picaturi de apa. ![]() ![]() Totul a mers bine la cuplarea la apa si ... i-am dat drumul si .. surpriza .. merge super! presiune atat de buna ca abia poti tine pistolul in mana! (comentat la cald ![]() Trecand la partea cu spuma/detergentul, de emotie cred ![]() ![]() In concluzie sunt super multumit si recomand. andr3y posteaza te rog cum se numeste samponul si de unde l-ai luat. (da-mi un PM daca nu poti posta direct pe forum) This post has been edited by vid313: 6 Mar 2008, 18:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
vid313 te felicit si eu pt achizitie. Dar nu inteleg cu "am lasat-o pe presiune mare". Cum reglezi presiunea la pistol caci din capul cu bidon nu vad cum? Sa inteleg ca se poate regla presiunea in vreun fel (in afara de lancea cu jet evantai)? Lumineaza-ma!!!!!!!
Referitor la sigiliu si picatura de apa, cred ca baietii, din bun simt, au probat aparatul pt a se feri de reclamatii ulterioare. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
Multumesc si sorry 95puf
![]() ![]() This post has been edited by vid313: 6 Mar 2008, 21:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Dar totusi spui ca spumeaza bine, nu?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
vid313 |
![]()
|
Nu este ca la spalatorie spuma, nici pe departe, mai mult un fel de clabuc
![]() ![]() Inca mai incerc diverse concentratii, spre exemplu astazi am pus 3ml de detergent la cei 500ml de apa fata de prima data cand am pus doar 2ml si am observa o mica schimbare in compozitia "spumei". Urmatorul pas este sa imi iau un filtru de apa, care se gaseste ca optional am vazut, pentru o mai buna protectie a masinii si de ce nu sa gasesc/improvizez un recipient mai mare pentru detergent, pentru ca astazi a trebuit sa il umplu de 3 ori sa acopar tot meganul ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
aoprea |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
Ieri am cumparat impreuna cu un priteten care sta la casa un asemenea aparat - Bosch Aquatak 100 - iar azi i-am facut prima proba.
Totul bine si frumos mai putin partea cu spuma. Intr-adevar nu am folosit "spuma activa" ci doar un detergent lichid super-concentrat insa efectul a fost ca doar scuipa detergentul cu apa ... spuma mai putin, a se intelege mai de loc ... asa ca am apelat la clasicul burete Vom cumpara niste spuma activa insa nu imi fac sperante cu dispozitivul din dotare ... cred ca trebuie altceva (lance foam, sau un pulverizator mai eficient) pentru a reusi cat de cat performantele de la spalatorii consacrate. Concluzia: aparatul este foarte bun pentru 1-2 masini personale (daca ai si loc unde..) iar daca se rezolva cumva si partea de spumare atunci e excelent. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
27.11.2007
- IS.75.ADI
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Aparatul e ok dar iti trebuie o lance buna pentru el,daca ai o lance performanta detergentul/samponul/spuma conteaza mai putin.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
95puf |
![]()
|
Despre solutia "miraculoasa" VS Platinum de-i fac astia reclama agresiva la tv shopping (trag cu pusca cu alice in caroserie si nici macar nu se zgarie), stiti ceva? Merita investitia (cca 139RON)? A folosit careva? Ma intereseaza.
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
QUOTE(95puf @ 13 Mar 2008, 16:00) Despre solutia "miraculoasa" VS Platinum de-i fac astia reclama agresiva la tv shopping (trag cu pusca cu alice in caroserie si nici macar nu se zgarie), stiti ceva? Merita investitia (cca 139RON)? A folosit careva? Ma intereseaza. ma astia la tv mint poporu rau de tot cu televizoru mai are nitel sa zica ca daca o dai cu solutia minune poti sa stai fara grija in caz de acident nici nu se zgarie tabla ![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(95puf @ 13 Mar 2008, 16:00) Despre solutia "miraculoasa" VS Platinum de-i fac astia reclama agresiva la tv shopping (trag cu pusca cu alice in caroserie si nici macar nu se zgarie), stiti ceva? Merita investitia (cca 139RON)? A folosit careva? Ma intereseaza. E o porcarie totala,imi place ca fac reclama puternic ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Niste spalatorii (care sa aiba preturi decente, si care sa nu isi faca treaba in doru' lelii) din Bucuresti imi recomanda si mie careva? (preferabil sa fie prin centru). Multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
nu o sa gasesti asa ceva in bucuresti si daca gasesti , va fi bine in prima faza( in general spalatorii nou deschise) apoi romanu' revine la vechile obiceiuri si pofta de munca indiferent de spaga lasata!
This post has been edited by octav99: 15 Mar 2008, 08:55 |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
In zona Bd. 1Decembrie1918, mai precis langa reprezentanta Fiat exista o spalatorie super. De acolo cand iesi cu masina stii sigur ca au facut treaba super ok. Asa ca mai exista astfel de spalatorii in Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- B 94 RVR Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
De preturi stii ceva?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
eu am o spalatorie in otopeni, langa hotel confort, firma tatalui (care e plecat). a ramas mai mult varul meu la management.
Baietii angajati nu sunt foarte bine platiti dar le ramane spaga mai mult decat ne ramane noua ca proprietari. La inceput spalau bine, acum spala stas, robotic, s-au plictisit si ei. Dar daca te duci acolo si ii lasi sa puna muzica cat iti fac interiorul, garantez ca or sa faca totul bine ![]() Ca pret nu e scump, le lasi acolo 5 lei sa-si ia un cico. Mentionez ca e spalatorie cu spuma activa, fara bureti. Iti atinge masina doar cand o usuca (carpe) si la interior (aspirator, carpe pt bord). Mai e o spalatorie in Baneasa, inainte de OMV, 25ron/spalare, se numeste "Spalatorie de lux" si intr-adevar, e un aparat automat care spala cu spuma (colorata ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi Land Rover Discovery II 2004, 2.5 TD5
Opel Astra CC 1995, 1.6 16v [de vanzare] |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un anunt privind spalat auto "fara apa" ??? la care te programezi online si vin baietii in fata blocului si iti spala masina. S-a programat cineva la ei?
Nu vreau sa dau adresa sa nu se considere reclama. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
PT Duyu
23RON exterior+interior |
--------------------
Renault
Clio
2003
- B 94 RVR Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
DRD |
![]()
|
Bonzai,nu arunca banii pe geam oricum de buna ar zice ei ca e spalarea.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
4abc |
![]()
|
![]() Sofer de duba! Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 07 ![]() |
Imi cer scuze daca s-a mai scris insa sunt curios ce parere aveti despre spalatoriile tip Tunel.Si-a deschis un bun prieten de al meu si am spalat-o la el...a iesit extrem de bine.
Acum ce ma macina pe mine este daca aceste perii care el spune ca sunt de silicon ![]() Am uitat sa mentionez...costa 20 lei pachet complet (Exterior+Ceara).... Cu spuma activa din spalatorii nu sunt de acord pentru ca matuieste vopseaua in timp compozitia acesteia fiind '''manarita''' de obicei cei care spala...am vazut un Volvo nou patat tot de la spuma activa...iar unde spalam eu pana acum iesea foarte bine si vopseaua arata bine dupa aprox 3 ani insa costa 35 lei acum...dupa 2 ani imi vine sa ma despart de ei...cu toate ca iesea super... ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
2004 DCI 60
- 56-MDB
|
|
DRD |
![]()
|
Orice contact cu vopseaua o altereaza si in timp o matuieste,de spalatoriile de la noi ce sa mai zic,fiecare iti spala masina cu ce are,un cred ca e una sa bage ce trebuie.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
95puf |
![]()
|
DRD, cum se pote comanda lancea aceea de spuma de la Karcher postata de tine pe la pag 2 parca din topic? Am gasit-o pe site-ul de pe atasament, la 88E. Atat te-a costat si pe tine? Merci.
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cel mai putin distructiv pentru vopseaua masinii ar fi spalatul fara a atinge cu vreo carpa sau perie masina. Apa sub presiune mare, spuma activa si eventual un wind-tunnel
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DRD |
![]()
|
@95puf:eu nu am lancea
![]() http://www.autobritedirect.co.uk/shop/prod...cts_id=1726,cel mai bine e sa le trimiti un email celor de la Autobrite si sa le spui exact ce aparat ai,pentru ca fiecare lance vine cu prinderea specifica aparatului(Kärcher,Bosch).Lancea e destul de scumpa dupa cum vezi dar face toti banii.In final nu cred ca pretul este problema ci plata,pentru ca nu toti accepta plati din Romania sau livreaza in Romania asa ca acolo ramane de vazut. |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
eu folosesc un aparat cu presiune marca Stern(austriac),spuma activa de la Sonax,si...multe lavete cu microfibre.Dupa spalare si uscare utilizez ceara de la mafra cam o data la 2 luni.Sunt supermultumit.Masina arata ca noua mereu....deh,sunt maniac...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
95puf |
![]()
|
Merci DRD.
Si eu folosesc spuma de la Sonax, iar aseara am comandat si ceara + tratament nanopro 3. Abia le astept.... Dar am si eu un stres..... ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
Cristi39 |
![]()
|
cred ca o sa incerc o inovatie,si anume pe post de "lance"care sa spumeze voi folosi clasicul aparat de stropit pomii,poate ala va "spuma "corespunzator...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
DRD |
![]()
|
Ala nu spumeaza nici atat
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Cristi39 |
![]()
|
ce mi-ar trebui mie si nu am ar fi o lance speciala pt spuma.am sunat ieri la o firma din Mures si cand mi-a zis pretul am ramas mut...750 ron cu tot cu pistol...stie cineva de unde a-si putea cumpara lancea asta la un pret mai decent???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi sugereaza si mie cineva cu ce solutie ar trebui sa spal geamurile interioare in asa fel incat sa nu mi se mai abureasca?
Aseara cand turna cu galeata din toate masinile pe care le-am vazut pe strada numai a mea avea geamurile aburite! :| am incercat dezaburirea... am dat pe rece maxim, dar mai era si putin cald pe teava. Dupa ce a intrat caldura aia nu aveam alta solutie decat sa sterg cu niste servetele ( lucru care s-a si intamplat ![]() This post has been edited by blak2oo8: 23 Apr 2008, 13:00 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:52 |