achizitionare cd player pana in 500 ron
![]() ![]() ![]() |
achizitionare cd player pana in 500 ron
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
PVF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
La specificatii vad "sistem de sunet XDSS " ce inseamna asta?
ce reglaje mai are pe langa bas/treble? pe mine ma interesa modelul LAC - M7600. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP
- B 16 PVF Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
XDSS si XDSS+ sunt niste reglaje dinamice ale sunetului...are reglaje pt inalte medii joase, 6 presetari +2 care le configurezi tu...Modelul M7600 are un ecran mai performant dar in rest face cam acelasi lucru ca 6600...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu vreau 7600, acum mai ramane doar problema banilor..
Boxele au ramas cele originale sau le-ai schimbat? This post has been edited by ramm: 7 Dec 2006, 09:36 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Sa-l stapanesti sanatos
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dandrei: 7 Dec 2006, 11:21 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
zanga |
![]()
|
@ramm
Eu am solenza europa si nu am avut boxe originale...pe fata am unele de 10cm din Metro no name...iar pe spate am unele alpine care se potrivesc pe locasurile originale... ma gandesc sa imi iau ceva mai bun pe fata dar momentan testez...momentan sunt super multumit si asa(nu vreau sunet ff puternic dar sa fie de calitate)... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
pystha |
![]()
|
![]() just me Group: Members Posts: 39 Joined: 21 November 06 ![]() |
nu vreau sa par carcotas dar daca voiai calitate, nu luai LG-ul
![]() sustin in continuare ca trebuia sa-l compari cum suna si cu altceva... important e ca pe tine te multumeste. sa-l stapanesti sanatos si fara probleme ![]() This post has been edited by pystha: 8 Dec 2006, 00:46 |
--------------------
Opel
Astra
- 2.0 DTI
|
|
zanga |
![]()
|
La banii astia am comparat cu Pioneer-ul si Alpine-ul si nu mi-a placut sunetul era mai puternic un pik da nu mai clar...poate nu ma pricep eu destul de bine...a si nici nu aratau la fel de bine dar aici e vorba de gusturile fiecaruia...ms de urari.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu am tot LG (cel din poza)din 200. acum l-am montat pe logan inainte era pe dacia care am dat-o.
sunt super multumit de el are iesire pt statie(4 canale) si control cd changer |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
scuze din 2004
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
zanga |
![]()
|
Am vazut si modelul care il ai tu la cineva si se auzea bine...si nici nu arata rau...ce boxe ai legat la el?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
pentru moment sunt cele cu care a venit masina dar o sa le schimb cu altele
mai bune |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
zanga |
![]()
|
Ca sa nu deschid alt topic inutil "dezgrop" acest topic.
Azi am pus LG-ul pe Logan. Toate bune, totul s-a potrivit la fix. Plec cu masina,vitezometrul mort, in rest functioneaza tot in bord(la temperatula acum ajunge si la 6 linii fata de 4 max pana acum). Daca interc sa intru in meniul de diagnoza al bordului vitezometrul baleaza normal. Ce sa ii fac? L.E. Am inteles ca este vorba de 2 fire verzi de pe pinul 1 din mufa ISO dar ele sunt deja mufate la un loc. This post has been edited by zanga: 23 Aug 2008, 07:01 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Scoate-le din mufa si lasa-le legate impreuna.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
zanga |
![]()
|
Multumesc liviu, nu am reusit sa scot din mufa firele si ca sa nu mai fortez am izolat pinul din casetofon si acum functioneaza vitezometrul.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:45 |