Sony CDX-GT200S Vs. Pionner DEH-3850MP, Argumente pro/contra.
![]() ![]() ![]() |
Sony CDX-GT200S Vs. Pionner DEH-3850MP, Argumente pro/contra.
rerecroS |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 28 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sony ! Uita-te si tu design + specificatiile tehnice si iti poti da seama singur ca Sony e alegerea potrivita .
This post has been edited by big2003: 6 Jul 2006, 09:57 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(big2003 @ 6 Jul 2006, 10:55) Sony ! Uita-te si tu design + specificatiile tehnice si iti poti da seama singur ca Sony e alegerea potrivita . Pioneer-ul ala e 5 clase peste rapciuga aia de Sony! Uita-te ca pe linga EQ3 mai are si BMX, asta ca sa nu mai spun de faptul ca jarteaua de Sony n-are nicio iesire preamplificata. Pioneer are! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aghiutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 June 05 From: Timisoara ![]() |
Eu as inclina spre Pioneer (iesiri preout si cel mai important HPF/LPF ). In ceea ce priveste designul, asta depinde de gusturi. Mai importanta e calitatea sunetului.
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI Ambiance
- AR 07 ???
Arctic 2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Pioneer! Sony e noname in domeniul car audio. Orice ai face, stai departe de ei.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau uita-te si la Alpine....
|
--------------------
Dacia
Logan
- B - 81 - T R F
2004 Preference 1.4
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Vand de cativa ani in Galati sony si pioneer (reprezentanta) si mi-am format o parere: Sony- usutinta in utilizare, Pioneer- sunet de calitate.
|
--------------------
Dacia
1310
- GL03WWT & GL07NAT
1990, 1994 bau
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pioneer rulz era să zic
![]() Pioneerul este din punct de vedere al calității sunetului mult superior SONY... |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
TDi 131CP/2002 Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Alpine ca de ala am eu
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Depinde ce te intereseaza. Design sau sunet. Daca vrei design mergi pe Sony, dar daca vrei sunet de calitate mergi pe Pioneer. Un Sony abia peste 10 mil lei concureaza cu un pioneer la 5 mil lei. Eu unul as merge pe sunet in defavoarea imaginii. Acum depinde si de tine.
In plus cunosc modelul Pioneer si e "scula" sa zic asa. Despre respectivul Sony nu am idee. This post has been edited by Xplode: 19 Jul 2006, 14:21 |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
kmi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 16 June 06 ![]() |
asa am zis si eu tot timpul, am mers pe mana pioneer si am schimbat mai multe generatii, ultimul in schimb mi-a facut scarba, l-am cumparat de nou din reprezentanta pioneer si ma tinut doar 2 luni sau ars finali spate, mau tinut fara muzica in masina mai bine de 1 luna cei de la garantie ca dupa 2 saptamani ce mi lau montat pe masina cu finali noi pe spate sa se arda din nou acum l-am dat jos din masina pentru un sony
nu pot sa zic nimic de sony pentru ca nu am avut timp sa-l probez ca numai azi mi l-am montat |
--------------------
dacia
solenza
- CJ-82-KMI
2003 rapsodie
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Eu am avut si SONY si Pioneer deopotriva.
Din gama SONY am detinut doua modele din Pioneer tot doua. Pot spune doar atat (si sfatul l-am primit tot aici): SONY e o ragalie pe langa Pioneer! Am avut urmatoarele modele: SONY: CDX-R 3350, CDX-GT 300 Pioneer: DEH 5800 MP si In PREZENT: DEH P80MP AM auzit si vazut si la altii, asa ca restul sunt vorbe. Eu nu zic ca poate ati avut ghinion unii din voi si s-au prajit, dar va asigur ca am fost satisfacut de Pioneer si pana voi gasii un brand mai bine intentionat decat asta, voi merge pe mana Pioneer! Acum ce pot sa-ti spun, la segmentul asta de pret banuiesc ca modelel sunt oarecum similare ca si calitati. Daca vrei sa faci ceva cumpara DEH 5800MP, cu numai 8 milioane vei vedea ce inseamna car-audio si ai si etaj de amplificare de 70W pt. Subwoofer inclus pe el! |
--------------------
DACIA
Nova GT
- BR 69 CGF
1998 Septembrie Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 July 06 ![]() |
Sony , nu !!!
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
offtopic oarecum: azi am vazut un ALPINE (un alt ALPINE), sa nu te puna naiba sa-ti cumperi asa ceva ca ragalie mai mare nu am vazut!
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- BR 69 CGF
1998 Septembrie Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Ai vazut nou in magazin? Poate ai vazut unul la cineva pe o masina si poate avea numai fata de Alpine Sau poate era Elpine sau o marca d-asta
![]() Hai sa fim seriosi. Pioneer, Kenwood, Alpine sunt greii in domeniu. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Am fost si eu in targ acum cateva zile si m-am interesat pentru ca si eu la randul meu inclinam intre un sony si un pioneer.Toata lumea tipa:"La calitatea sunetului PIONEER e SEF"
Plus ca Pioneer din cate am inteles e printre singurele care are si reglaje pe medii.Modelul de pioneer pe care il arati tu acolo are si reglaje de frecvente pe inalte medii joase si subwoofer! Stiu prin ce treci pentru ca si mie imi placea super mult SONY A-250 ca look si tot asa mi-a sarit toata lumea in cap sa nu imi iau! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
Daca erai femeie,eram de acord sa te uiti la design in primul rand
![]() ![]() This post has been edited by Prince of Persia: 9 Sep 2006, 12:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- xxxxxxx
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
daca mai e cazul.....inca un vot detasat pt Pioneer
am avut de-a lungul timpului si Sony, dar acum sunt indragostit de Pioneer (model DEH P80MP) dar pe viitor, pt viitoarea masina, daca ar fi sa aleg dintre Sony si Pioneer, as alege probabil Alpine ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
parerea mea este ca fiecare o sa-ti spuna sa cumperi marca pe care o au ei ca fiind cea mai buna. spre ex. eu am sony si recomand sony. totul depinde de ce place tie.....sony are oricum un design mult mai fain decat orice pionner la acelasi pret cu sony, iar pe partea de sunet...cei care spun ca ala se aude mai bine sau mai prost sau mai nu stiu eu cum nu sunt in cea mai buna masura sa faca aceste aprecieri. 80% din parere ti-o formezi datorita sculei pe care o ai....eu daca am sony o sa spun ca sony se aude mai tare sau mai plin decat pionner respectiv. eu am ascultat acest model de sony in comparatie cu pionner deh 30 mp si sincer nu mi s-a parut diferenta intre ele (singura chestie ar fi ca pionner raspunde mai bine la frecvente medii si inalte decat sonny) deci ptr. mine la momentul respectiv a ramas in balanta aspectul estetic, care este net in favoarea sony. deci sincer cumpara ce-ti place tie.... nu astepta sa primesti niste sfaturi pertinente ptr. ca nu o sa le primesti (si nu ptr.ca cei care scriu pe acest forum nu vor, ci ptr.ca nu pot din motive exemplificate mai sus). parerea mea acum tu faci ce crezi. (asta stie romanu sa faca cel mai bine: sa dea sfaturi si sa vb. despre politica
![]() |
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
...deci ia SONY !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
eu nu am zis asta ...o sa ma repet.........trebuie sa iei ce iti place tie cel mai mult, ptr.ca d.p.d.v de putere si sunet este acelasi lucru. asa ca bafta
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
ciuperka |
![]() ![]()
|
![]() de la tzara Group: Members Posts: 148 Joined: 9 September 05 From: Chiajna City ![]() |
Eu am pe masina Sony-CDX-GT201C pentru culoarea portocalie care merge cu lumina de bord - deci am ales "ca o femeie" dupa factorul estetic. Si eu citisem o gramada de topicuri referitoare la ce sa iei si ce sa nu iei - de luat era Alpine si Pioneer. Surprinzator este faptul ca sunt multumit de cum se aude la 4 mil. Acum e clar ca nici eu nu sunt vreun audiofil, dar impreuna cu boxele stoc, o statie Blaupunkt si un subwoofer bass-reflex Jbl de 250RMS sunetul ma multumeste - e tare si clar.
|
--------------------
Renault
Megane I Classic
- IF78WPA
1.9 dTi 2000 98CP Honda Civic Sedan 1.8 ES A/T 2008 140CP - IF09BBL
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
PIONEER ALL THE WAY!
Cand l-am cumparat am probat, fara exagerare, vreo 20 de modele Sonny, Pioneer, Panasonic, etc. Pioneer are cea mai buna claritate a sunetului + amplificare MOFSET intrare magazie cd. Sunt supermultumit de el! Bafta! This post has been edited by Cossty: 24 Oct 2006, 13:23 |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-xx-FRG
2006 Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Pioneer Rulz. Ca raport calitate pret e nr 1.
Sony nu mai e ce a fost, cel putin nu in casuri auto. |
--------------------
Dacia
1310
- IF 75 KTC
`85 (54cp) BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, dar SONY CDX-A250 CE ARE? intreb pt ca vreau sa-l iau in combinatie cu 2 dif. MAGNAT ULTRA 6900. Singura comparatie o pot face cu sistemul stoc de pe Peugeot 307, Clarion 4X25 + 6dif. VDO
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
- B-xx-xxx
1982 - 1310 - 4VIT. De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
probabil ca rerecroS si-a luat de mult player-ul pt masina.....a postat in 6 iulie totusi
![]() ![]() ![]() mai bine ne punea sa alegem intre Pioneer si Alpine.....macar aveam pe ce sa ne "batem" ![]() p.s. sper ca nu si-a luat Sony ![]() ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 25 Oct 2006, 09:45 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 04:59 |