Se sterg topicuri!?, De ce sa mai postam daca se sterge?
![]() ![]() ![]() |
Se sterg topicuri!?, De ce sa mai postam daca se sterge?
antonie |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
skoda / logan
superb / 1.6 mpi
2006 / 2004
- b 07 bgu
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
ti l-a mutat cineva aici...
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=464...ndpost&p=699548 This post has been edited by R19/16v: 13 Oct 2006, 10:40 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ce anume ai postat si s-a sters ? (asta dupa ce citesti regulamentul sa vezi daca nu cumva ai facut vreo "boacana"
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
citeste regulamentul http://www.reno.ro/index.php?act=boardrules
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
normal ca se sterg topicuri.. atata timp cat e vorba de publicitate..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
antonie |
![]()
|
QUOTE(claus @ 13 Oct 2006, 11:47) claus, forumul respectiv nu este comercial - spre deosebire de daciaclub si reno (acolo nu sunt bannere sau reclame sau chestii mascate care p-aici sunt din belsug). oricum, am inteles ideea - nu am ce sa caut pe acest forum (alte forumuri despre masini nu au avut nimic impotriva dat fiind ca obiectul lor principal sunt discutiile despre masini). multumesc, antonie |
--------------------
skoda / logan
superb / 1.6 mpi
2006 / 2004
- b 07 bgu
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-a zis nimeni ca n-ai ce sa cauti pe acest forum..
doar ca trebuia sa iei legatura cu unul dintre administratorii forumului pentru reclama.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
antonie |
![]()
|
QUOTE(claus @ 13 Oct 2006, 12:31) n-a zis nimeni ca n-ai ce sa cauti pe acest forum.. doar ca trebuia sa iei legatura cu unul dintre administratorii forumului pentru reclama.. Hai ca nu ajungem nicaieri. Nu am la ce sa fac reclama pentru ca nu vand nimic. Un amic a facut forumul acela si m-am gandit ca e o idee buna sa incurajam ideea de a impartasi pareri despre hoteluri/pensiuni/restaurante/pub-uri. Asa poti sa te uiti si sa stii daca merita inainte sa mergi. Acolo nu se desfasoara activitati comerciale. Una peste alta - am inteles problema - voi vreti bani pentru ca sa se poata discuta pe aceasta tema aici. ![]() |
--------------------
skoda / logan
superb / 1.6 mpi
2006 / 2004
- b 07 bgu
|
|
claus |
![]()
|
m-ai inteles gresit.. ti se pare ca scrie pe undeva de bani ?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa citez din Regulamentul cu care userul antonie a fost de acord atunci cand si-a inscris userul aici:
QUOTE(art. 2 lit k din regulament) k) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere. Punct. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ai inteles prost, foarte prost.
"acolo nu sunt bannere sau reclame sau chestii mascate care p-aici sunt din belsug" - banere sunt, reclame banuiesc ca tot la banere te referi, chestiile mascate banuiesc ca le sti doar tu. oricum cu cele 6 (sase) posturi e clar ca sti tot ce se invarte pe aici si nu numai. oricum ai venit cu exprimarea un prieten si-a facut un forum. clasica pot sa spun. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Era acum cateva zile la sectiunea Bursa un topic - Orice componenta logan la jumatate de pret - s-a sters cumva ? Nu reusesc sa-l mai accesez cu search. Of, se pare ca am pierdut oferta...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
Am pus un topic la sectiunea Dacia Logan - Diverse in legatura cu meniul de diagnosticare al computerului de bord. As dori sa stiu cu ce am gresit de a fost sters. Multumesc pentru timpul acordat.
Cu respect, E.D. |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi fost, cred ca nu exagerez, cam al 15-lea topic cu asa ceva.
Informatia exista deja intr-un topic LIPICIOS de la sectiunea logan, si in inca vreo 2-3. Astept cu interes un topic in care lumea o sa ne informeze de noutatea ca s-a lansat loganul sedan, in 2004. Poate nu se stia... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
in topicul sticky, din care si citasem in topicul meu, spune in mare despre ce e vorba, eu as fi dorit cateva detalii mai amanuntite.
|
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
|
|
klaus |
![]()
|
Mda, powerx are dreptate, topicul lui nu era despre modul de activarea a meniului de diagnosticare, era despre alta problema.
Sa vad ce pot sa rezolv... LE: L-am mutat la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=56850 This post has been edited by klaus: 23 Oct 2006, 18:11 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
powerx |
![]()
|
Multumesc. Altcineva ceruse lamuriri despre cum se poate activa, si ii dadusem un link, de asta cred ca a fost confuzie.
|
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 09:07 |