Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

picaturi suspecte...

Laurentiu30
post 19 Oct 2006, 19:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut!

Am cumparat o masina de la un coleg. Megane1 Classic 1,6 16v. Ma surprinde un lucru insa. Dupa ce conduc o anumita perioada de timp (nu conteaza distanta) atunci cand ies din masina se aud in praguri anumite zgomote ca si cum ar picura ceva. Pe jos insa nu curge nimic. Mentionez ca zgomotul asta e de cateva luni. La service mi-au spus ca s-ar putea sa fie toba. E adevarat... zgomotul poate fi asimilat aceluia de metal incalzit... care la incetarea sursei de caldura... se contracteaza.
V-ati confruntat cu problema asta?
Daca am deschis un topic aiurea, rog moderatorii sa stearga. Sunt incepator pe forum.
Va multumesc anticipat.

--------------------
Renault Megane Classic 1,6 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cipman
post 20 Oct 2006, 01:16
Post #2

Membru autentic

Group: Moderatori

De picurat ceva in praguri, nu cred ca picura. Chiar am indoieli ca ai putea avea auzul atat de fin incat sa auzi zgomotul caderii unei picaturi de la o inaltime de 5 cm in interiorul pragului.
Mai degraba e ceea ce ti s-a spus la service: niste mici troznituri cauzate de contractari, probabil pe undeva de-a lungul traseului esapamentului. Asta e simplu de verificat dar trebuie sa te bagi pe sub masina. Sa ai grija pe unde pui mana (folosesti o alta piesa intermediara sau manusi).

--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
+
Laurentiu30
post 21 Oct 2006, 17:06
Post #3

Membru incepator

Group: Members

Multumesc pentru raspunsul prompt. Data viitoare la service am sa le spun sa se uite.

--------------------
Renault Megane Classic 1,6 2002
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 14:14
Dacia