Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada
![]() ![]() ![]() |
Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada
cristirenault |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai nici eu nu suport greierasii. Lumea de aici spune ca nu e mare lucru dar pentru mine e, cand ma urc in masina de mai putin de un an si cateva mii de km si scartaie ca o troaca imi cam suna a vechitura...
Si pentru mine acesta e motivul pentru care nu mi-as mai lua Renault, dar din pacate nevoile mele si bugetul meu nu ma directioneaza decat spre un Megane. This post has been edited by alexava: 23 Oct 2006, 17:44 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haha. Aviz posesorilor de Logan, eu chiar la frigider in sensul propriu m-am referit, nu la Logan sau alte masini. Sariti-i lui cristib in cap pentru gluma
![]() This post has been edited by alexava: 23 Oct 2006, 18:03 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
@alexava: Uite asa. Mi-am luat in Iunie Laguna din semnatura si NU are senzori de presiune in pneuri (nu sunt nici macar pe lista de dotari, am verificat, nici pe cea de optionale). Nu mai sunt la nici o versiune Laguna vanduta in Romania. Nu ma intrebati de ce ... Eu nici nu m-am gandit sa verific, parea foarte normal sa aiba asa ceva in dotare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
si a mea trebuia sa aiba in serie computer de bord si nu a avut , cei din Ro au ridicat din umeri , au apasat pe toate butoanele sa descopere computeru' si clanta , nu avea... asta e, a doua oara nu mai iau la botic de la reno , odata imi ajunge, "neste magari" , cand le-am zis ca trebuia sa mai aiba si magazie de cd-uri in serie iar au ridicat din umeri si pana nu mi-au adus nu m-am lasat , cica la romani e lux asta, m-am dus direct la Nicolas Ianculescu si plangea saracu ca nici la Laguna nu vor sa puna astia aer conditionat automat pentru Romania , ca si cum am fi niste tzarani , de fapt asa ne considera nationalistii aia de francezi ... si mai au si dreptate pe alocuri.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Conform unor surse de incredere, mai marii Renault se intalnesc zilele acestea la Teatrul National, pentru a restructura si reorganiza activitatile din Romania. Sper sa fie de bun augur pentru posesorii de Renault.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
CGB |
![]()
|
si in urma sedintei se vor lua urmatoarele decizii:
- garantia ptr toate modelele renault va fi de 4 ani, fara limita de km(motor+cutie). - garantia anticoroziune va fi de 10 ani. - garantia la vopsea - 6 ani. - manopera la reviziile facute in serviceuri reno va fi gratuita (pentru posesorii de renaulturi). - piesele pentru autoturismele reno se vor ieftini cu 40% in toate serviceurile. - posesorii de auto reno care au fost nemultumiti de lucrarile efectuate in serviceurile renault vor primi bonuri de combustibil pentru 50.000 km. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
postul tau este la caterinca sau cum?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
normal
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
Ah cri123, te refereai strict la Laguna. Credeam ca zici de Renault in general ca din cate stiu sunt Megane-uri in Ro cu detector. Oricum, faza nasoala intr-adevar.
cristib, ce zici tu e exagerat dar macar atitudinea fata de client sa si-o schimbe putin si tot e ceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
nu stiu cat de exagerat este. hai sa zic, faza cu bonurile de combustibil e pusa la mijto. dar restul (garantii extinse) sint chestii pe care alti producatori le ofera si ar putea si reno sa se gandeasca la ele. daca nu, or s-o ia in mana, ptr ca lumea s-a desteptat si nu mai accepta batjocura lor, legata de asa zisa garantie (care-i doar pe hartie - ca-n realitate fac ce fac si tot pe tine te scot vinovat in cele mai multe cazuri, ptr ca n-ai utilizat cum trebuie masina).
de ce se duc multi catre skoda fabia de ex. pai ptr ca masinile sint mai fiabile (orice ar zice unii), ptr ca garantia la vopsea chiar se respecta, ptr ca skodele au caroserie galvanizata. si asta conteaza mult. iar motoarele lor de 55 si 65 cp (cele de care multi rad ca-s puturoase) is foarte economice si is de ajuns ptr cineva care merge normal cu masina. as prefera si eu o caroserie galvanizata in locul cd-ului si a volanului reglabil de ex. renault ofera multe optionale in detrimentul calitatii (per ansamblu) a masinilor. degeaba imi dau n brizbrizuri daca se duce dracu vopseaua dupa 2 luni si-mi cad amortizoarele dupa 1000 km, iar ei in loc sa repare pe garantie stricaciunile, dau vina pe gropile din drum si pe vrabiile care se kk pe masina. politica renault e ceva de genu :"atrage-l pe fraier, ia-i banii si apoi da-i-o la mumu". si daca "fraieru" comenteaza ceva, incep sa faca pe prostii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sa nu crezi cristib ca cei de la skoda au o alta "politica" fata de client ... toti vor sa-si vanda produsele ... tu vrei tabla galvanizata (bagi mana in foc ca asa este ?) ... alti vor 5* la crash test ... si asa mai departe ... [fiecare cu placerile lui asa cred ... si clar nu cred ca renault a "pierdut" din vanzari din cauza modului in care trateaza clientii ... dar no' cine stie ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Am mai scris pe aici ce probleme am avut cu Clio al meu, chiar incep sa dau crezare faptului ca nu e departe de Logan, dovada multitudinea de componente comune. Poate ca nu Symbol-ul este relevant pentru imaginea Renault, cel putin modelul meu este diferit fata de restul.
Eu am zis sincer ca macar un pas inainte fac fata de daewoo, dar se pare ca am facut un pas inapoi, cel putin la fiabilitate. Poate ca Skodele nu se ridica la nivelul VW, nici Ford-urile, nici Chevrolet-urile, dar fata de Renault reprezinta mult mai mult. Cand te sui intr-un Renault te simti ca intr-o casa varuita si reparata de meseriasi ce au lucrat in sictir, cu ideea de baza "bulangiul, nu ne-a lasat si el ceva spaga": acolo nu e dat bine cu var, dincolo e zgariat peretele, prizele atarna, etc, etc. Sa incerc sa-mi repet ca totusi am cumparat ceva bun inseamna sa ma pacalesc singur. Renault si Logan prind bine la romani deoarece sunt obisnuiti cu treburile facute de mantuaiala, de pe timpul lui nea nicu si se simt ninja cand scapa de kazanul de 1300. Dar vremurile sper ca se vor schimba si vor cere mai multa grija si calitate. |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
renault a pierdut clar teren din cauza modului in care se poarta cu clientii. cred ca are cei mai imbecili dealeri. iar serviceurile degeaba is multe, c-au neste mesteri de toata jena (majoritatea, nu toti).
o alta chestie care ii da inapoi pe multi sint preturile mari la revizii raportate la pretul mic de achizitie al masinii.adik omu da pe majina noua mai putin decat pe alte masini si se asteapta ca si reviziile sa fie mai ieftine. dar cand face revizia si il pocneste cu pretu' in cap, ramane afis (asta mi s-a intamplat mie la prima revize-noroc c-am avut bani mai multi la mine). apoi vin ofertele din ce in ce mai tentante ale altor producatori. stai sa scape "japonezele" de taxe si sa vezi apoi distractie. dracu isi mai ia reno,peugeot, citroen, skoda, opel...etc ![]() stau si ma intreb: la fel procedeaza renault si pe piata din germania(de exemplu)? cu siguranta nu. si-ar lua zborul imediat de acolo daca ar face ca la noi.pai sa-i zica neamtului ca i-a cazut vopseaua ptr ca s-a kkt porumbelu'.il omoara ala.ii da cu majina in cap. da' noi sintem niste ciumpalaci care ne multumim cu orice. This post has been edited by cristib: 24 Oct 2006, 17:13 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Chestia cu tabla galvanizata parca o are si Renault, ca altfel nu dadeau 6 ani garantie anticoroziune. Dar vopseaua este de toata jena, mie mi s-a cojit dupa 6 luni de la cumparare.
This post has been edited by liviurosioara: 24 Oct 2006, 20:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Nu as pune scaderea vanzarilor pe seama problemelor reno ci mai degraba pe felul in care se misca si ceilalti pe piata. Ea trebuie mai degraba interpretata la modul: reno nu a crescut la fel de rapid in vanzari cum a crescut si piata...
Pe de alta parte la fel cum eu nu o sa-mi mai cumpar reno - pt ca sunt nemultumit - exista cel putin un om care o sa isi doreasca reno si o sa se bucure la raport pret-oferta si o sa si cumpere. In the bigger picture e nevoie de minim 5-7 ani pentru ca o perceptie negativa generala a marcii sa afecteze concret si vizibil vanzarile. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@cristib :Nu stiu ce Japoneze ar trebui sa mai scape de taxe... Civic e scumpa orice i-ai face. Poti sa-i si scazi 19% din pretul CIP ca tot face cat un Golf DDP.
![]() Belive me, pe departe VW Golf este cea mai calitativa, eleganta si bine inchegata masina a clasei compacte (excludem segmentul premium - Seria 1, A3 etc). Ar fi nesimtit din partea cuiva sa spuna altfel tinand cont de faptul ca VW lucreaza la Golf V de ani buni. Restul manufacturierilor nu au avut nici o sansa. Un test foarte bun, pe care l-am facut acum ceva vreme, a fost sa ma dau jos dintr-un Megane Privilege (full full) si sa ma urc intr-un Golf Trendline (varianta de baza). In ciuda faptului ca Golf-ul era aproape "chel" in comparatie cu Megane-ul, diferenta calitativa era enorma. Absolut oriunde puneai mana sau ochiul, Golf-ul iti spunea ca te aflii intr-o masina care cocheteaza intre clasa compacta si cea compacta premium. Te simteai super bine. Pe cand Megane-ul...era doar...misto. Vai ce frumos arata interiorul...ce misto culoarea asta cream. Aparentele inseala. Daca as avea in momentul de fata banul...m-as indrepta catre reprezentanta VW. Ar fi posibil sa ma razgandesc in ultima secunda si sa iau Octavia, pentru ca exista o morala pe acolo pe undeva. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi asa cum spui tu, insa nu avem banul.
Fiecare masina are cumparatorul ei. La noi exista 2 tendinte diametral opuse. Nevoia de lux si lipsa banilor necesari pentru a obtine acest lux. Asta e nisa de piata a Renault si isi face treaba foarte bine. Degeaba ne dam rotunzi ca ne pute orice e sub Golf..... Atata putem face ![]() ![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
hai fratioare sa nu o dam iara pe batman vs superman. am inteles esti megasuper fan golf. felicitari
|
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Lucman, nu e atat o "nevoie de lux" cat o tendinta de lux cand vezi ca Megane-ul e mai ieftin si poti sa-l iei foarte dotat.
Eu da, prefer un Megane Luxe Privilege cu totul pe el decat o Skoda Octavia II cheala, pentru ca eu vad in masina putin mai mult decat un mijloc de transport in care singura conditie e sa nu te ploua, si avand in vedere ca am un buget limitat, optez pentru un Megane full. Ca sa nu mai spun, in momentul de fata, sincer, Megane-ul imi place mai mult ca design decat OII. Cand voi avea peste 20.000 sa-mi cumpar o masina, atunci da, incep sa ma uit si prin alte parti, dar pe la 16-17.000 sunt convins ca nu-mi iau nici o alta masina la fel de mare si dotata precum ar fi un Megane 1.6 (cu totul inafara de piele, trapa si magazie) |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt megasuper fan nimic. Nu sunt mai mult fan Golf decat Megane, sau invers. O spun doar asa cum este.
alexava: e putin exagerat Megane privilege si O2 cheala. Nici chiar asa. La banii de privilege, iei o octavia cu tot ce ai nevoie pe ea. Megane Luxe Privilege 1.6 16v 110cp - 16.100 DDP Skoda Octavia Ambiente 1.6 FSI 115cp - 16.600 DDP |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da zi tati ceva comparatii la TDI-DCI.. .aici m-a pierdut Skoda rau de tot... pe cand am luat masina erau 2 variante.. Octavia Elegance 1.9tedeI-90 si Megane 1.5 Privilege.. diferenta de pret era de 2500 euro..... fara nici o reducere nimic... si Octavia avea vro 3 stele la siguranta,, aer manual... butoane ca loganu` & stuff.. nu regret deloc alegerea.. La Octavia 2 se schimba smecheria.. dar nici sa dau 27k ca scrie edition 100 pe ea .. cu banii aia imi iau un laguna 2.0T si un Logan dizel
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rog ... nu comparatii Reno Skoda ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
cristirenault |
![]()
|
ca idee , vanzarile Renault au scazut si cele de Skoda au crescut , cu siguranta mare parte din potentialii clienti de Reno s-au orientat catre Skoda, ce mi se pare mie rusinos pentru Renault si spectaculos pentru Skoda este ca a ajuns Skoda , un producator net inferior ca imagine Renault sa fie superior si chiar foarte apreciat ... deci eu zic ca este o onoare pentru Skoda sa se compare cu Reno si o rusine pentru Renault sa se compare cu Skoda , in loc de VW , Ford sau altii.
Istoria Renault este una formidabila , in ultima vreme insa cei din fruntea Reno au reusit sa aduca aceasta marca pe picior de egalitate cu Skoda care mie , sincer , nu-mi spune mare lucru ca istorie si traditie. @cmandrei , nu am comparat masinile Reno cu Skoda ci imaginea si legatura dintre cifrele de vanzari dintre acesti doi producatori de autoturisme. La capitolul utilitare nu avem ce compara intre Skoda si Renault si chiar fac precizarea ca din pacate Renault cu divizia de autoutilitare nu e reprezentat deloc pe forum , asta in ciuda succesului de care se bucura autoutilitarele Renault ( eu am 4 Renault Master Bus ) |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Skoda nu-ti spune mare lucru nici ca traditie, nici ca istorie?
![]() Mai Cristi...Skoda a facut tancuri si masini pe vremea cand boierii nostri faceau vizite prin Bucuresti cu trasurile ![]() Era bine daca iti pica in mana un pliant cu Skoda Octavia...explicau acolo treaba si cu istoria, si cu traditia. Cat despre orientarea cumparatorilor spre alte marci... Pentru unii, masinile germane reprezinta urmatorul pas...si cum n-au bani de un passat (dar nu vor nici un golf, ca pare mic si nespatios - boala nationala - vezi Logan ![]() ![]() Mie imi plac masinile franceze... ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
CGB |
![]()
|
sa nu dam cu noroi in marca renault. problema este doar aci la noi, in romanica. aici se fac de kko. in alte tari cu apa calda renault e vazut destul de bine.acolo renault isi respecta clientii, ptr ca altfel ii poate pierde rapid. acolo omul are alte posibilitati financiare si imediat se orienteaza catre alt producator.
la noi din cauza felului in care se poarta cu clientii, din cauza modului in care rezolva eventualele probleme, din cauza preturilor mari la revizii si piese, din cauza modului in care respecta garantia....d-aia pierd teren domnii de la reno. ptr ca nu ne trateaza pe noi, romanii, ca si pe ailalti. noi sintem neste fraieri in ochii lor, numa buni de pacalit. din moment ce pretul reviziilor si al pieselor, in romania -la un model renault -sint mai mari decat in tari vest-europene (s-a scris pe forum de revizii facute prin belgia si alte tari dezvoltate, la preturi mai mici decat la noi), ce poti sa mai zici? pe mine nu ma intereseaza ca skoda, opel, peugeot...etc au vanzari mai mari decat renault. problema lor. ca posesor de renault ma intereseaza strict felul in care se poarta renault cu mine dupa ce am luat o masina de la ei. iar felul in care decurg treburile dupa cumpararaea unei masini renault (in romania) pa mine ma nemultumeste total. cat despre skoda....chiar are un trecut marca asta. cei ce urmaresc pe discovery emisiunea "top marques" (parca asa ii zice), emisiune unde se prezinta istoria unor marci auto, stiu ca skoda a fost prezenta si acolo. iar in emisiunea aia sint prezentate marci care au facut istorie la viata lor. This post has been edited by cristib: 27 Oct 2006, 08:06 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cmandrei |
![]()
|
@cristirenault nu am spus ca erau comparatii ci sa nu incepeti sa le comparati ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Corect...si iar ne intoarcem la principala cauza a scaderii....dealerul Renault.
Daca ar fi sa comanzi maine o masina de 20.000 CIP +/- 3000, tu ce ai lua ? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:57 |