pilotul preferat, din sezonul 2006...
![]() ![]() ![]() |
pilotul preferat, din sezonul 2006...
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Michael Schumacher
This post has been edited by Liv05: 14 Oct 2006, 22:16 |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Idem
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
MS all the way...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ibidem
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
FISICO!
...cu toate injuraturile pe care le incaseaza de la mine cand ii moare motoru' la ultimu' pit sau cand nu-si misca mai repede fundu' ala de macaronar puturos. Imi plac pilotii mai "nebuni"...inainte eram fan E.Irvine..... |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Cred ca MS o sa iasa primul
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu il simpatizez cel mai mult pe Kimi, desi tin cu Renault.
De la anul, va fi cam nasol, ca merge la Ferrari ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(livelyf1.go.ro) Sustinerea pentru piloti Michael Schumacher a fost votat ca cel mai popular pilot printre fanii Formulei 1. Michael Schumacher - 28% Kimi Raikkonen - 17% Jenson Button - 8% Fernando Alonso - 7% David Coulthard - 6% Juan-Pablo Montoya - 5% Jacques Villeneuve - 4% Mark Webber - 3% Takuma Sato - 2% Rubens Barrichello - 1% Giancarlo Fisichella - 1% Nick Hiedfeld - 1% Tiago Monteiro - 1% Nico Rosberg - 1% Scott Speed - 1% Jarno Trulli - 1% Sustinerea pentru ehipe Ferrari ca fost votata ca cea mai populara echipa printre fanii acestui sport. Ferrari - 30% McLaren Mercedes - 21% Renault F1 - 8% WilliamsF1 - 8% Honda Racing F1 - 6% Red Bull Racing - 4% BMW Sauber F1 - 3% Super Aguri F1 - 2% Panasonic Toyota - 1% Televiziunea Fanilor le-ar placea sa vada mai multe informatii afisate pe micile ecrane. Majoritatea fanilor vrea sa vada mai mult din telemetria echipelor, mai multe imagini de pe camerele montate pe masini si sa auda mai multe discutii purtate intre pilot si echipa de la boxe. Au cerut de asemenea imagini split screen in timpul curselor. In timpul transmisiilor dinainte si dupa cursa vor sa vada mai multe interviuri si analize detaliate. - 80% si-ar dori mai multe interviuri detaliate cu pilotii - 73% si-ar dori analize mai detaliate despre tehnologiile folosite (in principal intr-un progam special intre curse) - 50% si-ar dori sa vada mai mult din telemetria masinilor - 59% vor sa vada mai multe imagini cu ajutorul camerelor montate pe masini - 66% vor sa auda mai mult din discutiile dintre pilot si echipa in timpul cursei - 55% vor imagini split screen in timpul cursei. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai trebuia o optiune: citi nu vor sa-i mai auda pe Miki si Bonifriciu comentind? Cred ca iesea 150%
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Michael Schumacher
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Individul ala care comenteaza in sictir Turul Frantei...cum il cheama? e tare de tot!...si Radu Naum
|
--------------------
RENAULT
Megane
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Radu Banciu
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
rotuning |
![]()
|
asa e ...genial gagiul
|
--------------------
RENAULT
Megane
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
eu am votat Niko Rosberg , imi place curajul lui ca si rookie
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Fernando Alonso pentru ca a rezistat puciului Ferrari cu ajutorul de la FIA pana in ultima cursa. A luptat in fiecare cursa si nu in tocmai cele mai bune conditii uneori. Nu e un om care sa se lase cu una cu doua demoralizat stie sa fie cerebral atunci cand lucrurile o cer dar stie sa se bucure si de rezultate ca un adevarat campion. Daca se demoraliza nu era pe baricade atunci cand au gresit rivalii de la Ferrari si nu profita de ocazie.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu e un om care sa se lase cu una cu doua demoralizat stie sa fie cerebral atunci cand lucrurile o cer ![]() QUOTE Formula One world champion Fernando Alonso spoke out about his loneliness on Thursday, accusing Renault of twice abandoning him at crucial times this season. [...] “I felt alone, for sure,” the Spaniard told a Japanese Grand Prix news conference. “I was first and my teammate was second and they came to me and overtook me and were gone. When I recovered the pace they were too far away. (acu' sa nu-mi spui cat de cerebral a fost cand i-a crapat motorul lui MS) This post has been edited by vv: 27 Oct 2006, 14:05 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
sandman_ |
![]()
|
parca va rugasem doar sa votati, nu sa si justificati...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:06 |