Maciulie schimbator de viteze Laguna 2, si inca cateva intrebari
![]() ![]() ![]() |
Maciulie schimbator de viteze Laguna 2, si inca cateva intrebari
jon_nxt |
![]()
|
||
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
un coleg care a modificat maciulia ,bagan lumina in ea ,cum a vazut un coleg la un VW.
M-ar sa o,, luminez '' si nu stiu cum sa urc un fir de alimentare la ea. Are cineva idee? |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
garc3a2000 trebuie sa pui o maciulie cu becuri pe ea si alimentare poti lua de la bricheta
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Am fost pana acum la 7 "magazine" care se ocupa intr-un fel sau altul cu piele. Din pacate cand au vazut nuca au zis ca nu se baga ca nu au piele asa subtire, ca nu va sta mulata, ca n-au timp...etc.
E cineva din Bucuresti care a schimbat pielea de pe nuca ? Daca da unde ? Imi puteti lasa un mesaj va rog cu nr de telefon sau coordonate ? Multumesc anticipat, |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
dinbuc |
![]()
|
![]() Membru anti-bizoni Group: Members Posts: 171 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(john_doe @ 22 May 2010, 18:13) Am fost pana acum la 7 "magazine" care se ocupa intr-un fel sau altul cu piele. Din pacate cand au vazut nuca au zis ca nu se baga ca nu au piele asa subtire, ca nu va sta mulata, ca n-au timp...etc. E cineva din Bucuresti care a schimbat pielea de pe nuca ? Daca da unde ? Imi puteti lasa un mesaj va rog cu nr de telefon sau coordonate ? Multumesc anticipat, Ai PM .Eu mi-am facut-o acolo fara probleme. |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 Dci 131
2013
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Daduse cineva mai demult pe un topic o adresa - parca era o cizmarie din aia antica si de demult pe undeva pe langa Brancoveanu pe o straduta... puteti sa puneti un update cu adresa/contact in acest topic?
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cam vis-a-vis de ambasada Greciei, pe Ferdinand, e un gang. In gang e o cizmarie. Acolo in gang e un cizmar care a lucrat foarte frumos in cazul meu.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
jon_nxt |
![]()
|
Multumesc, bun de stiut - pentru cei din capitala si zonele invecinate.
Ne zici si un pret+bacsis? ![]() This post has been edited by jon_nxt: 25 May 2010, 13:14 |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! sunt cateva filmuletze pe youtube dedicate schimbarii pieli de pe nuca schimbatorului postate de cluburile renault si opel din spania pentru cei interesati. Link nu am,eu am taiat din schimbator si am inlocuit nuca originala cu una metalica.
![]() |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu merita sa te chinui. Un cizmar priceput ti-o face mult mai fain. Eu am dat 20 de lei ca am vrut eu si ca am fost multumit, ca el a cerut 10 lei....cu materialul lui.
![]() This post has been edited by Dan73: 25 May 2010, 22:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
andrei1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 18 October 05 ![]() |
are cineva idee daca sunt maciulii pt laguna mai mici care sa fie de calitate decenta?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Expresion
- XX-XX-XXX
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
pt 10 lei neg dau eu pieile cusute. trebuie doar puse pe "maciulii" si lipite jos.
am negru si visiniu. |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Salut,
Eu sunt interesat. Sunt facute special pentru tipul asta de nuca ? Unde ne putem intalni ? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
amadi ma intereseaza si pe mine pielea pt maciuca daca ai
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
cipi13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 07 ![]() |
daca mai e valabil, ma intereseaza si pe mine 2 negre.
|
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
2.2 dci, 110 kw
- B-62-TPG
|
|
chitzy87_laguna |
![]()
|
![]() Reno Member Group: Members Posts: 316 Joined: 30 May 09 From: Brasov ![]() |
si eu as dori una neagra, daca mai ai.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Privilege / 1.9dci / 120cp
- BV 11 VeSeL
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
hai sa va ajut cu ceva
![]() cu placere! ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
amadi |
![]()
|
nimeni nimic?????
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Buna ideea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
amadi |
![]()
|
nu mai am timp de d'astea. imi pare rau.
|
--------------------
renault
laguna 2
|
|
gigisandokn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 2 June 08 ![]() |
n-am gasit nicaieri cum se baga la loc maciulia
de scos pare simplu, rotesti stg-dr si gata inapoi e la fel de usor? |
--------------------
renault
laguna 2
decembrie 2004
- PAC PAC laguna expression, 2004, 1.9 dci, 120cp
|
|
Costy_popescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 11 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(gigisandokn @ 19 Sep 2010, 14:18) n-am gasit nicaieri cum se baga la loc maciulia de scos pare simplu, rotesti stg-dr si gata inapoi e la fel de usor? Apesi pe ea ca intra...daca nu vrea mai rotesti sanga dreapta de ea, dar la mine a intrat mult mai usor decat a iesit. Eu v-am mai zis ca e mult mai simplu sa te prezinti cu maciulia in mana la un cizmar priceput. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
onu_sm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 09 From: Ploiesti ![]() |
Salutare prieteni.
Astazi am reusit sa urmez clipul de mai sus,avand in vedere ca aveam "maciulia" de la maneta schimbatorului de viteze,rupta,zdrentuita,dupa cum o sa vedeti in imaginile de mai jos. Iata ce am reusit sa fac cu o banala bucata de piele panzata si subtire. http://picasaweb.google.com/11109833116817...VitezeLagunaII# Am decis sa caut material ceva mai rezistent si mai de calitate si sa contruiesc din nou,plus si celelalte ornamente de la maneta franei de mana si cea de la schimbatorul de viteze ,ceea care o vedeti in imagine ca e jupuita. A fost de ajutor clipul acela care l-ati atasat,sper sa-l urmati si voi sa atasati ceva imagini cu reusitele voastre. Baftaaa.. |
--------------------
Renault/vw kafer
Laguna II-1.9 dci/ aircooled 1300
2003/1968
|
|
Dan73 |
![]()
|
Am sa fac niste poze la schimbatorul meu sa va aruncati pe jos de ciuda.
![]() Nu te supara dar se vede ca e traba de amator. La mine mesterul (cizmarul) a ascuns cusatura in santul cauciucului maciuliei. Treaba de calitate ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
onu_sm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am facut acelasi lucru,capetele de pe interior le-am ascuns in santul din cauciucul de la maciulie.
Pe de alta parte,fara suparare,fa si tu treaba dinasta de amator si fi mandru pe spinarea ta. ![]() Baftaa.. |
--------------------
Renault/vw kafer
Laguna II-1.9 dci/ aircooled 1300
2003/1968
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
foarte fain de voi.
dar la benzinar cum naiba sa fac? la mine din maciulie tot continua cu pielea sau imitatia de piele pina jos. fiind benzinar la mine e altfel , nu am inel pentru marsarier, eu apas schimbatorul pentru asta. si faza cu rotitul nu merge, se roteste oricum ca naiba in toate directiile (cred ca s-au dus santurile interioare sau asa ceva). merci |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
onu_sm foarte multumesc pentru mail.
cum ajung acasa (ca acum sint la tulcea !!!) o sa incerc sa schimb pielea aia (caut ceva cizmarie ca as vrea cu totul adica mi s-a ros in partea de sus si materialul care acopera levieru - eventual pun o poza - din cauza ca se invirte maciulia). inca o data multam' fain. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
gigisandokn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 2 June 08 ![]() |
va multumesc
am rezolvat problema simplu la cizmaria din spatele bcr brancoveanu, e un tataie priceput piele subtirica si de calitate timp manopera 30-45 min, estetic 9/10 cost 10 lei |
--------------------
renault
laguna 2
decembrie 2004
- PAC PAC laguna expression, 2004, 1.9 dci, 120cp
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce parere aveti despre asta:
http://cgi.ebay.fr/SOUFFLET-LEVIER-FREIN-R...=item35a6f2a22e Merita? Am ceva dubii in privinta husei pentru frana de mana, mi se pare ca nu are forma corecta. Husa de schimbator se potriveste la manetele de cutii in 5 rapoarte? |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:59 |