BAHRAIN GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
BAHRAIN GP, Detalii despre circuit
ali3n_cop |
![]()
|
||
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(gabize @ 6 Apr 2014, 20:51) Ăia au ajuns să încurce traficul. QUOTE(ali3n_cop @ 6 Apr 2014, 20:53) Rosberg era călare pe el, dar a venit ordinul în căști: "Nu crezi că-i cazul să terminăm liniștiți, cu ambele mașini, cursa asta?" This post has been edited by Markos: 6 Apr 2014, 19:55 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Markos, nu cred ca au fost ordine de echipa. Tin cu Rosberg dar ii lipseste acea nebunie pe care o are Pussycat. Englezul are o clasa peste Rosberg la ora aceasta, din pacate.
This post has been edited by ali3n_cop: 6 Apr 2014, 21:08 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Rămâne de văzut... presimt că situația de azi se va mai repeta... curând.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Deranj mare la Ferrari si la McLaren. Culmea, McLaren avand cel mai bun motor la ora actuala. Foarte suparat Luca di Montezemolo; in timpul cursei i s-a luat un interviu rapid. A cam aruncat niste sageti catre cei din echipa Ferrari iar la intrebarea "sunteti multumit cu locurile 10 si 11?" a raspuns un sec "nu". Parca l-au auzit Alonso si cu Raikkonen ca au si urcat apoi cate un loc fiecare.
Citind comentariile precedente, vad ca si cei nemultumiti de "noua" F1 urmaresc in continuare cursele. Cum scriam in alt topic de F1 : pasiunea dispare greu. Si asta nu e rau. |
--------------------
-
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Și în continuare sunt nemulțumit. Și-mi voi exprima nemulțumirea în continuare. Voi renunța(sau nu) la F1 când îmi va fi indiferent că văd sau nu o cursă. Și mă cam apropii de acel moment.
Probabil urmărești fenomenul F1 de doar câțiva ani (mă gândesc c-or fi cam 5-6), altfel ai vedea și tu dacă nu la fel, măcar asemănător lucrurile. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
centurion |
![]()
|
Dupa revolutie am inceput sa vad la TVR1, dar nu imi aduc aminte decat de cursa din Ungaria in care Boutsen i-a tinut piept lui Senna. Eram destul de mic atunci ca sa ma intereseze cursele in mod constant.
Din 1996 (Canada) si pana in 2013 inclusiv nu am pierdut nici o cursa de F1. Pe toate le-am vazut in direct, exceptand 2 pe care le-am vazut inregistrate. In acest an nu am vazut cursa de saptamana trecuta. |
--------------------
-
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Curios totuși că nu remarci sau nu te deranjează, chiar dacă remarci, schimbările care au înlocuit treptat lupta piloților în calcule matematice și reguli ciudate.
This post has been edited by gabize: 6 Apr 2014, 22:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Iar a fosf cursă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ali3n_cop |
![]()
|
Pe langa sunetul execrabil al monoposturilor (cel putin asa se aude la TV), au distrus si talentul pilotilor si strategiile de echipa, au cam nenorocit F1 cu noul regulament. Nu prea mai vezi depasiri, stau cu totii atenti pe consumul de combustibil.....nu mai are nici un farmec si nici o treaba cu sportul acesta in sine. Totusi vorbim de F1, nu de ceva enduro sau de autonomie. Unde-s vremurile cand se alimenta la boxe, cand pleca pilotul cu furtunul de alimentare dupa el?
![]() This post has been edited by ali3n_cop: 6 Apr 2014, 22:20 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
centurion |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 6 Apr 2014, 23:05) Curios totuși că nu remarci sau nu te deranjează, chiar dacă remarci, schimbările care au înlocuit treptat lupta piloților în calcule matematice și reguli ciudate. Cum spuneam, m-am adaptat. Imi place F1 ca si sport, asa ca, desi nu sunt de acord cu ceea ce este acum F1, ma voi uita in continuare din pasiune pentru acest sport. Am mai discutat: nu-ti place "noua" F1, ori nu te mai uiti, ori accepti si te uiti asa cum este. Eu ma uit asa cum este. |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
diesel e trendu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
cu ulei vegetal
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Mda, dar a fost fix "fassss"
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cum se pregateste Maldonado pt. cursa:
https://www.youtube.com/watch?v=eFvrq7ucDNg This post has been edited by Hack: 7 Apr 2014, 16:18 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cine comentează pseudo-F1 pe Dolce?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Doar că nu obișnuiesc să salute la începutul transmisiei. Cel puțin eu nu i-am auzit.
În rest nu mă pronunț, am văzut doar mici pasaje pe dolce și mi s-au părut anoști. Dar mă pot înșela. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ham 1, Vettelul 2, Rosberg 3, Kimi 4, Williams 5-6.
Rosberg incepe sa fie praf, usor-usor. Broscarii au bagat ieri ture ca la balamuc in ritm de cursa. Nu cred ca azi vor fi surprize. Pe tur Mercedes ia cam 0.3-0.4. Se pare ca cel mai apropiat rival al Mercilor este Ferrari. Williams e a treia echipa si e la distanta si de locul 2 si de locul 4. In spatele lor se chinuie RBR sa fie a 4-a echipa, cu Reno care anunta ca abia peste 2 etape vor scoate un upgrade de senzatie. Adica dupa 1/3 din campionat. McLaren, desi in primele fp-uri ajunsese la 1.5s de Merc, ceea ce mi se parea mare smecherie, in calificari s-au dus la gara la peste 2.5 s si doar cu Alonso. Button in calificari nu a avut timp. Vedem azi, o sa fie noapte, frig, vant si praf. Cine stie.... ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
centurion |
![]()
|
Cred ca este cea mai buna cursa a lui Raikkonen de la revenirea la Ferrari.
Nu stiu cum de nu a reusit Vettel sa treaca de Bottas. Parca revedeam, (daca nu ma insel), duelul dintre Alonso si Petrov. |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru simplul motiv ca Williams este mai rapid in liniile drepte. Anul trecut au avut cea mai rapida masina, in 2015 ceva mai lenta.
Ferrari are masina per total mult mai echilibrata decat ei. Si cu drs-ul tot degeaba. Bravo, Rosberg! La cat de mult vrea sa ajunga campion asa de tare nici locul 2 nu o sa il mai prinda. Mai bine accepta locul 2 in echipa si gata. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
URAAAAAA,
avem 1 punct. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
O cursa interesanta, Vettel trage frumos si masinile zburda pe circuit...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Solon |
![]()
|
Macar s-a lamurit la merci cine e numarul 1 in echipa. Mesajul a fost evident.
Vettelul se descurca bine. Bravo lui. Sa vedem cat tine broscarimea din jurul lui. Aia au talent nativ sa isi bata joc de munca lor. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:31 |