ATRAC3
![]() ![]() ![]() |
ATRAC3
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Maxx40 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 August 06 ![]() |
ATRAC: A technology that has revolutionized the way we listen to music
ATRAC uses a variety of advanced technologies to analyze digital sound data, allowing it to reduce the size of that data while maintaining superb sound quality (ATRAC*1 compresses music data to approximately 1/5 the data rate of a CD; ATRAC3 and ATRAC3plus are able to compress music data to approximately 1/10 and 1/20 the data rate of a CD, respectively). This ability to reduce the size of data has enabled recording media to be made smaller and more tracks to be recorded on them, changing the way we listen to music. CD (LinearPCM) ATRAC*1 ATRAC3 ATRAC3plus Bitrate 1411kbps 292kbps 132kbps 64kbps DataSize (One 4 minute track) 42.33MB 8.77MB 3.97MB 1.94MB Number of Tracks Recorded into CD-R(700MB) About 16tracks About 79tracks About 176tracks About 360tracks Sursa: http://www.sony.net/Products/ATRAC3/overview/index.html Codec de compresie: http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Au...dio-Codec.shtml Este un format mult mai util ca spatiu cu mai multa fidelitate decat mp3 la 128kbps egala cu mp3 la 192kbps dar cu ocuparea spatiului mult mai mic. Succes la codat! Eu unul mi-am facut 2-3 discuri dupa care m-am plictisit ![]() |
--------------------
Renault
25 GTX
85
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai idee daca surround-ul este posibil cu atrac-ul asta ?
un demo sa-l arz pe-un CD unde gasesc si io? thx, |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Maxx40 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 August 06 ![]() |
Nu am demo pt ca sunt la birou si nu am cum sa ies
Maine daca nu uit o sa imi iau un disc din masina si o sa iti pun o melodie pe site. Nu are nici un surround in plus fata de o melodie normala cum ti-am explicat. Este la fel, numai ca ocupa mai putin pe hdd sau pe disc si reda la fidelitate buna, atata tot! Exact asta: "mai multa fidelitate decat mp3 la 128kbps egala cu mp3 la 192kbps dar cu ocuparea spatiului mult mai mic." adica se aude ca la 192kbps si ocupa spatiu cat o melodie codata la 128kbps O melodie mp3 de 5 min la 192 are cam 5mb si aceiasi melodie la 128 are cam 3,5 - 4mb, exact cat are si un ATRAC dar cu fidelitate de 292kbps. Cred ca am fost destul de explicit ![]() |
--------------------
Renault
25 GTX
85
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
nu iti mai bate capul cu atrac , nu este decat o alternativa timida la MP3 scoasa de cei de la SONY , nu a avut succes pentru ca nu ofera nimic in plus fata de MP3 , daca ai un MP3 bun adica de la 192kbps in sus nu iti trebuie nici un ATRAC , m-am omorat si eu un pic cu problema asta ca am un MP3 player sony si aia de la sony ziceau in softul care mi l-au dat ca face minuni , nu face absolut nimic
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Ov |
![]()
|
sa zicem c-am priceput
![]() si totusi, surround-ul de l-am auzit eu, de la ce provenea ? |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:08 |