BRAZILIAN GP, ultima cursa...
![]() ![]() ![]() |
BRAZILIAN GP, ultima cursa...
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Reclamatia celor de la McLaren se va rezolva in 15 noiembrie:
McLaren appeal max Mosley spune insa ca: QUOTE "For us the world championship is over, the result is what it is," he said today. "A team presented an appeal; at the moment, this doesn't change anything - it's up to them to prove they are right." Cred ca, din moment ce McLaren nu a contestat rezultatul cursei ci doar pedeapsa data de comisari echipelor BMW si Wiliams, FIA va lua o decizie de tip BMW si Wiliams sunt vinovati (vor plati ceva amenda) si, chiar daca li se vor lua punctele, vor ramane clasificati la sfarsitul cursei in acelasi fel. Adica Rosberg si Kubica vor ramane pe locurile 4 si 5 insa fara punctele corespunzatoare. Rezultatul lui Kimi va ramane nealterat => Kimi campion. (.. wishful thinking). |
--------------------
Mini
Cooper
- nb-10-grf
2008
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am vazut si eu ca apelul celor de la McLaren se va judeca pe 15 noiembrie. Oare astia chiar nu stiu cand sa se opreasca? De ce naiba nu accepta infrangerea si cu asta basta?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pa ca nici ferarri nu a acceptat ca inginerii lor au vandut tehnologia la altii si sa lasat cu penalizari....de ce s-ar lasa mc laren.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Trec peste greselile tale gramaticale si iti spun ca este o comparatie fara rost. Ferrari avea baze solide cand a facut apelul impotriva echipei McLaren. Acum, campionatul la piloti a fost castigat pe pista de catre Raikkonen. Nu inteleg ce mai vrea Ron Dennis?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stimate coleg..ce are gramatica limbii romane cu ce se intampla pe circuit........
sa mai spun ca prima victorie din sezon a echipei ferrari a fost realizata cu o masina ilegala dar nu sa luat nici o masura???? regula este...gresesti ...platesti....sau proverbiala tinere in brate a echipei ferrari loveste din nou??????ca nu au fost in stare sa faca nimic in fata echipei reno timp de 2 ani in care acestia au fost depunctati cu cantec....(ma refer la reno)......... This post has been edited by b76bgaarh: 29 Oct 2007, 20:06 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Gramatica limbii romane are legatura cu orice in momentul in care folosesti limba romana ca mod de exprimare!!! Asta sa-ti fie foarte clar.
In ceea ce priveste F1 ... Sari de la una la alta. Pe de o parte, voi, o parte fanii ai altor echipe, diferite de Ferrari, cand italienii castiga, spuneti ca FIA ii tine in brate. Atata stiti sa spuneti. Nici o problema. Caini latra, caravana trece... Tu nu poti sa intelegi cand te intreb: Raikkonen a castigat pe pista titlul mondial. Care-i problema? Pe de alta parte, Renault a dominat F1 in 2005 si 2006. Dar sa-ti aduc aminte care este cea mai titrata echipa? Sa-ti aduc aminte, incepand cu 1999 la constructori si continuand apoi la piloti si la constructori, Ferrari a dominat F1 pana in 2004 (inclusiv)? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Atunci nu a avut concurenti...
Deja in 2005 si 2006 cand au avut o echipa, au cedat fara drept de apel. Anul acesta, cu toate ca au fost avantajati de regulamentul stupid care interzice concurenta pe partea de pneuri puteau sa ramana doar cu o hartie castigata la masa verde, nu pe pista (titlul la ctori). Iar titlul la piloti... a fost o coincidenta fericita determinata in primul rand de faptul ca McLaren nu a fost anul asta o echipa. 2006australia_sunday_s032.jpeg This post has been edited by r&d: 30 Oct 2007, 08:45 |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
stiamte coleg...ferarri e cea mai titrata echipa ...dintr-un singur motiv....e cea mai veche.......nu ca e cea mai buna.....iar anul asta a castigat titlul la masa verde........de ce cand e vorba de ceilalti nu e corect.....??????sau numai pt voi e dreptate prin tribunale..........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Stimate...FeRRari castiga oricum titlul si fara excluderea celor de la Mclaren, cu un singur punct. Dar daca matematica e la fel de buna ca si gramatica mi-e teama ca nu vei ajunge la aceasta concluzie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
b76bgaarh |
![]()
|
mama da bine mai stiti voi si gramatica si matematica.....
109+109 < 110 +94???????? lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si va rog sa scadeti cele 13 puncte obtinute de ferrari in australia..sa le scadeti nu sa le adunati...ca tot se stie matematica.......10 kimi si 3 felippe....... si daca le scadeti pe cele "castigate" pi bune......in australia...parca altcineva e campion nu kimi..... This post has been edited by b76bgaarh: 30 Oct 2007, 10:10 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 29 Oct 2007, 16:34) Am vazut si eu ca apelul celor de la McLaren se va judeca pe 15 noiembrie. Oare astia chiar nu stiu cand sa se opreasca? De ce naiba nu accepta infrangerea si cu asta basta? Incearca si ei. Ce sa faca? Daca tot au posibilitatea.....macar incearca sa obtina la piloti ceva desi stiu foarte bine ca nu se mai schimba nimic sau poate isi inchipuie ca se va face un fel de reparatie morala tocmai ca au fost exclusi la constructori. Nu ca ar fi fost exclusi nemeritat dar sa se dea o decizie cumva prin compensatie. Sa primeasca si ei un trofeu anul acesta. Motive s-ar gasi si de o parte si de cealalta. Pot gasi mai multe curse in care Ferrari ar putea fi depunctati (in speta Raikkonen). Nu putem spune cine merita dintre cei 3 sa castige titlul la piloti pentru ca practic au terminat cam la egalitate de puncte. Eu unul mi-as fi dorit sa castige Hamilton. Si nu pentru ca este de la McLaren ci pentru ca este cel mai tanar si mie unul mi-a placut enorm ce a aratat pe pista la varsta lui. Ar fi fost frumos sa se dea o lupta intre 2 tineri: Massa si Hamilton. Tineretea la putere. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Oct 2007, 10:08) mama da bine mai stiti voi si gramatica si matematica..... 109+109 < 110 +94???????? lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Te las dom'le. Dar daca te uitai la F1 cu tvu' deschis ai fi stiut ca in Ungaria Mclaren nu a primit nici un punct in campionatul constructorilor ca urmare a show-ului pus in scena de pilotii sai. Alonso si Hamliton acumulasera 15 puncte atunci. Ia mai calculeaza o data. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
b76bgaarh |
![]()
|
si ajungem iar la tribunal...........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Domnule b76bgaarh... O intrebare as avea ptr. dvs...
Daca a fost DOVEDIT ca McLaren a furat atunci DE CE nu au fost descalificati si la piloti? Ca doar saracii piloti au condus acea masina FURATA?!?! Sau e greu de inteles? Kimi a castigat in CURSA ! PUNCT! |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
stimati colegi....hai sa stabilim ceva....
1. nu a furat mc laren, a vandut un inginer ferrari.....corect.....normal daca era trebuiau pedepsite ambele echipe......... de aceea au pedepsit echipa..... punctul meu de vedere...nu trebuia pedepsit nimeni...daca ferrari e smecheri si nu stie sa iti tina secretele....sa angajeze o firma de paza.... This post has been edited by b76bgaarh: 30 Oct 2007, 14:13 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu chiar nu sunt fan Ferrari - asta sa fie clar de la inceput. Sa vedem ce contributie sportiva a avut McLaren anul acesta:
- Ron Dennis fura date tehnice de la Ferrari, in mod constant - asta da sportivitate! - Ron Dennis neaga furtul pana in momentul in care e dovedit (in plus, pretinde ca e persecutat), dupa care se plange ca e prea mare pedeapsa; - Hamilton: introduce o noua schema de pilotaj: cand iesi in decor trebuie sa ceri ajutorul unei macarale si totul se rezolva. - Hamilton: un plus de sportivitate se poate adauga prin reclamarea coechipierului si agresarea verbala a boss-ului, in direct, pe radio-ul echipei. - Alonso: reclamarea situatiei preferentiale de la McLaren - grow up man! be a team player! - Hamilton: conducere nesportiva in spatele safety-car-ului pe ploaie - 2 concurenti in decor; - Hamilton: esuat pe singurii 5mp de nisip din F1 implorand comisarii sa-l impinga in timp ce Ron incerca sa faca rost de o macara (btw, pariu ca la anul nisipul acela va disparea?); - Hamilton: Brazilia - utilizarea ilegala a unui set suplimentar de anvelope in calificari. - Ron Dennis: ar face orice ca sa nu plateasca amenda: plangere FIA, fortare Alonso sa plece la alta echipa pentru a primi despagubiri, etc. - Ron Dennis: plangere FIA pentru problema "cold fuel" - un circ inutil. Cauza pentru care au pierdut este alta. Asa ca nu prea vad unde este sportul in ceea ce face McLaren. Eu m-am cam saturat de scandalurile lor si de faptul ca nu au reusit atata vreme sa faca o masina ca lumea altfel decat prin furt. Toti din F1 inceraca mici "ocoliri" de regulament - in limitele bunului simt si cand sunt pedepsiti (daca e cazul) isi vad de treaba lor. Sigur ca pare ca FIA ajuta Ferrari mai mult decat alte echipe, uneori, insa de data asta cred ca McLaren a fost tratata prea bland chiar daca clementa a fost in interesul sportului. Dar Ron nu se lasa, spera ca un scandal mai mare va face uitat scandalul furtului, va spune: "Da, am furat, dar cand sa ma bucur de furt uite ce necaz mi s-a intamplat, bietul de mine ![]() This post has been edited by grosse inkultur: 30 Oct 2007, 14:30 |
--------------------
Mini
Cooper
- nb-10-grf
2008
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca tu imi vinzi mie o masina care ai furat-o zici ca ar trebui sa o cumpar? Honda a zis pas! Dar McLaren nu..eu au cumparat o masina furata!
De ce sa penalizeze ambele echipe? Unul a cumparat ceva furat, altul a fost furat... E un vinovat si o parte vatamata. PUNCT |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
@B76bgaarh: sigur ca Ron nu s-a deghizat in ninja si nu a sarit el gardul de la Ferrari cu plansele in dinti. El doar le-a cumparat de la "cineva" si a negat apoi ca ar avea asa ceva. Ca sa ne exprimam tehnic exact: a folosit in dauna altor echipe informatii confidentiale pe care le-a cumparat cu intentia de a castiga campionatul si a obtine bani in urma acestei actiuni. So, de fapt furtul a fost asupra punctelor/bani din campionat - acestea au fost castigate ilegal. Poate ca nu ar fi fost extraordinar de desuet sa nu cumpere acele informatii ba chair sa avertizeze echipa Ferrari. Dar asta e deja din alt film, unul in care nu joaca Ron.
|
--------------------
Mini
Cooper
- nb-10-grf
2008
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Oct 2007, 14:12) stimati colegi....hai sa stabilim ceva.... 1. nu a furat mc laren, a vandut un inginer ferrari.....corect.....normal daca era trebuiau pedepsite ambele echipe......... de aceea au pedepsit echipa..... NU a vandut Ferrari secretele lor, ci un inginer de-al lui Ferrari. Cum sa acuzi echipa de furt daca asta s-a intamplat fara ca ei sa stie??????????? Secretele respective au fost folosite de McLaren, deci echipa a fost pedepsita! Si cred ca nu au fost penalizati si pilotii (desi stiau foarte bine ce se intampla) doar pentru ca Bernie & Max au vrut sa nu omoare spectacolul. Si pana la urma s-a facut dreptate. Si titlul la piloti a ajuns la Ferrari. Asta spre nemultumirea unora.... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am putut sa accesez pina acum(probleme cu reteaua), si ce vad? Multa lume este inflamata din cauza faptului ca titlul este la Kimi. Prieteni, acolo trebuie sa fie!!
Nu stiu daca trebuie sa curga atita cerneala si suparare din partea unor colegi de forum. Cat despre gramatica lb. romane - aceasta face parte din lucrurile grele alaturi de matematica, sah si carnea de porc. |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
- B--000
Skoda Octavia
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt si vinetele, ciupercile!
![]() ![]() In fine, discutia e anapoda! Lucrurile s-au rezolvat de saptamana trecuta cand a fost ultima cursa! Va agitati degeaba! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Tomcat @ 30 Oct 2007, 21:40) Prieteni, acolo trebuie sa fie!! De acord. Si titlurile din 2006 si 2005 unde trebuiau sa fie? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Exact unde au ajuns.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Te-am intrebat pe tine?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai primit un raspuns decent si corect din partea unui fan Ferrari. Si eu sint fan Ferrari si acelasi raspuns il dau. Titlul ajunge intotdeauna acolo unde trebuie. Daca esti fan al unei echipe asta nu te impiedica sa fii FAIR PLAY!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
- B--000
Skoda Octavia
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Stai linistit Tomcat; sincer mi se rupe mie de ssilviu si de cum se baga el in seama. Mie nu-mi trebuie mult sa ma aprind, asa ca inca nu-i raspund. Deocamdata....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
de acord cu tine solon......oricum aceasta este atitudinea lui in toate posturile discutate in contradictoriu......
ps vezi sa nu iti dea si tie reputatie cu minus si sa nu se semneze. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Solon |
![]()
|
Nu ma intereseaza reputatia! Nici macar nu stiu la ce e utila!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:34 |