Megane GT
![]() ![]() ![]() |
Megane GT
Lao |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 7 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
2003 Napoleon a murit, Einstein a murit... si nici eu nu ma simt pea bine.
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Yep yep..e veche stirea cu Megane GT.
![]() Mie-mi place...cum practic, imi plac toate Renault-urile din punct de vedere al aspectului si al motoarelor. Insa imi pare rau pentru acei adepti ai Megane-ului in 3 usi care n-au bani pentru un RS, insa vor ceva asemanator ca aspect, agresiv si elegant si trebuie sa-l ia asa cocotat pe pachetul (obligatoriu) drumuri dificile. Arata ridicol! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Lao |
![]()
|
Eu caut Megane în 2 uși de 1.9 DCi de o lună jumate și nu găsesc decât căzături.
|
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Lao , banuiesc ca vrei masina pentru aspect , ca alta diferenta nu e fata de un 4 usi sau 5 usi , in conditiile motorizarii de 1,9dCi.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Lao |
![]()
|
Da, îmi place la nebunie în 2 uși. Are altă formă, e altceva față de 4 uși.
|
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bai eu nu pot sa inteleg de ce unele persoane pun imagini asa mari pe forum, e clar ca 'deranjeaza' tabelele. Uitati-va si voi cum arata aceasta pagina... Puneti thumbnailuri sau linkuri va rog ca ma dor ochii...
Mie nu-mi place, pentru ca nu-mi place nici un Megane bicorp de nici un fel. Dar probabil dupa un test drive as muri putin, de pe 1.5 dci pe un motor de GT cred ca e ceva diferenta ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Mie imi place mult cum arata masina si nu cred ca motorul diesel este slab
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Cine "crede" asta este antidiesel.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Oare de ce nu fac si modele Sedan sport ? Sunt convins ca ar fi numerosi amatori de astfel de masini.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
27250 euro?? really, really??
![]() ![]() ![]() Mai pun 2000 euro si-mi iau Subaru Impreza WRX STi (fara taxe ![]() Mi se pare foarte scump pentru un Megane in 2 usi, diesel cu 150 CP. This post has been edited by padre: 31 Oct 2006, 16:19 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Apropo de faza cu sedan: nu am vazut aceste modele decat la noi in tara si poate ceva prin Ungaria, in rest hatch-uri la greu.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
QUOTE(alexava @ 29 Oct 2006, 15:13) Oare de ce nu fac si modele Sedan sport ? Sunt convins ca ar fi numerosi amatori de astfel de masini. Bine punctat Alex QUOTE(padre @ 31 Oct 2006, 17:18) 27250 euro?? really, really?? ![]() ![]() ![]() Mai pun 2000 euro si-mi iau Subaru Impreza WRX STi (fara taxe ![]() Mi se pare foarte scump pentru un Megane in 2 usi, diesel cu 150 CP. Lasa Subaru , pune-i toate taxele si mai vorbim... Pretul de acolo este pentru Franta unde-s alti bani , alta distractie , dar si alta echipare , intra pe Skoda.fr si ai sa te crucesti cum ajunge o Octavia 2 la niste preturi de BMW CIP, e drept ca masina este echipata muuult diferit decat ce e in ro , fara suparare, am dat exemplul ala ca l-am verificat eu. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
A l e x |
![]()
|
Da in Franta sunt alte preturi, are dreptate cristi. Megane-urile normale ajung la 20.000 si mai mult de euro.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Il puteti vedea la Serus, are o culoare belea, un fel de orange mai inchis metalizat. Masina nu pare 'cocotata' cum spunea un coforumist, arata chiar bine, e foarte agresiva.
|
--------------------
VOLVO
V70
- B 74 BFL
III SUMMUM 2012
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Omu se referea la masina normala care se vinde la noi, adica M2.2 Hatch, nu la GT. Dupa cum se stie, la 2.2 sunt puse suspensii "intarite" si masina e mai inaltata din cauza asta.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:42 |