Zgaltzait si cloncanit la oprire sedan 1.5 dci 100, a mai patit cineva ?
![]() ![]() ![]() |
Zgaltzait si cloncanit la oprire sedan 1.5 dci 100, a mai patit cineva ?
cristinic |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|||
RDaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 October 06 ![]() |
![]() Oricum masina are alt comportament acum. Desi am evitat in continuare piatra cubica si drumurile proaste , am putut sa-mi dau seama ca totul pare muuult mai inchegat in partea din fata masinii. Totusi directia parca nu mai este asa de asistata. De ce este asa de scumpa respectiva piesa ? Am aflat ca odata cu schimbarea respectivei piese se schimba si motorul electric care iti da servoasistarea plus multe alte acareturi, totul formand un ansamblu unitar ce nu poate fi reparat pe parti componente. Adica vine din fabrica la pachet. Nu sta nimeni sa-ti desfaca si sa-ti vanda sau sa-ti repare la bucata. De vina cica ar fi doar un rulment capsulat pe care il zapaceste drumurile din Romania. ![]() Sper sa nu mai am belele cu respectivul subansamblu sau cu altele ceea ce va doresc si voua. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.5 dci 100 cp Influence
|
|
MoshPuiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 July 06 ![]() |
Indiferent cit ar schimba.... chiar asa.... sa faca cca 1/6 din pretul masinii...
![]() |
--------------------
Renault
Megane I Classic
1,6 16V
|
|
pepinno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 October 06 ![]() |
Am gasit o rezolvare mmUUUUlt mai ieftina si muuult mai durabila pt .bieletele de directie ..,,,un nene le demonteaza de pe masina si le schimba bucsa de ,ce o fii aea acolo innauntru, cu una de teflon...rezultat....oha baraieli si cloncaneli...si totul la fabuloasa suma de 600.000 /bucata cu tot cu manopera..
Ps: uitai sa ma prezint (deoarece este primul meu reply) io`s PEP`u,cu M2 Dci 82hp Alb cu argintiu |
--------------------
renault
megane 2
- b xx PEP
NU AM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:51 |