Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Zgaltzait si cloncanit la oprire sedan 1.5 dci 100, a mai patit cineva ?

cristinic
post 24 Oct 2006, 21:09
Post #31

Membru

Group: Members

bieleta antiruliu sau bieleta directie?
cea antiruliu e cam 3 milioane si cea de directie 4.5

--------------------
Renault Laguna 2002 1.9dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RDaniel
post 26 Oct 2006, 17:35
Post #32

Membru incepator

huh.gif Azi 26 oct , am fost la Ipso Otopeni si am schimbat coloana de directie pe garantie. Mentiunea din carnetul de garantie constituie dovada. Masina are aproape 27.000 km. Nu stiu de ce pe acest forum s-a tot vorbit ca piesa respectiva e ocolita de service-urile Renault pentru a fi schimbata atunci cand e cazul. Ori am avut eu un noroc chior ori Renault a inceput sa-si intoarca fata catre clienti.

Oricum masina are alt comportament acum. Desi am evitat in continuare piatra cubica si drumurile proaste , am putut sa-mi dau seama ca totul pare muuult mai inchegat in partea din fata masinii. Totusi directia parca nu mai este asa de asistata.

De ce este asa de scumpa respectiva piesa ? Am aflat ca odata cu schimbarea respectivei piese se schimba si motorul electric care iti da servoasistarea plus multe alte acareturi, totul formand un ansamblu unitar ce nu poate fi reparat pe parti componente. Adica vine din fabrica la pachet. Nu sta nimeni sa-ti desfaca si sa-ti vanda sau sa-ti repare la bucata. De vina cica ar fi doar un rulment capsulat pe care il zapaceste drumurile din Romania. huh.gif

Sper sa nu mai am belele cu respectivul subansamblu sau cu altele ceea ce va doresc si voua. biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2005 1.5 dci 100 cp Influence
+
MoshPuiu
post 30 Oct 2006, 00:14
Post #33

Membru incepator

Indiferent cit ar schimba.... chiar asa.... sa faca cca 1/6 din pretul masinii... ohmy.gif

--------------------
Renault Megane I Classic 1,6 16V
+
pepinno
post 5 Nov 2006, 21:18
Post #34

Membru incepator

Am gasit o rezolvare mmUUUUlt mai ieftina si muuult mai durabila pt .bieletele de directie ..,,,un nene le demonteaza de pe masina si le schimba bucsa de ,ce o fii aea acolo innauntru, cu una de teflon...rezultat....oha baraieli si cloncaneli...si totul la fabuloasa suma de 600.000 /bucata cu tot cu manopera..

Ps: uitai sa ma prezint (deoarece este primul meu reply) io`s PEP`u,cu M2 Dci 82hp Alb cu argintiu

--------------------
renault megane 2 - b xx PEP NU AM
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 10:51
Dacia