Probleme cu o tamponare pe RCA BT Asig, Se despagubesc dotarile suplimentare?
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu o tamponare pe RCA BT Asig, Se despagubesc dotarile suplimentare?
Miky 48 |
![]()
|
||
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
2006 Laureate+ Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai nu prea poti sa faci nimic...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i ceri lu madam sa-ti plateasca
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Asa m-am gindit si eu, dar o alta problema ma framinta acum: daca aveam casco si imi reparam masina pe casco ei imi plateau acesti senzori(cred
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
corect ce zice klaus , trebuie sa iti plateasca respectiva , daca nu iti plateste poti sa o dai in judecata , ceea ce nu te sfatuiesc , pentru niste senzori , daca reusesti s-o convingi cu duhul blandetii ar fi cel mai bine.
L.E. cred ca iti schimbau pe CASCO dar stiu ca mai au astia de la asigurari o regula , trebuie sa te duci si sa le zici ca ti-ai montat ceva suplimentar pe masina... depinde f mult de societatea de asigurari... si de agentul lor care face constatarea.... This post has been edited by cristirenault: 1 Nov 2006, 11:18 |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pe casco, pentru a fi despagubiti, senzorii trebuiau asigurati ca dotare suplimentara
pe rca, asiguratorul ar trebui sa ii despagubeasca fara discutii, atata timp cat ei se gasesc pe masina si avaria e evidenta (nu exista nici o prevedere in lege privind dotari standard si nonstandard). cere sa vorbesti cu un sef. cere sa iti arate care este prevederea legala referitoare la dotari nonstandard din legea RCA. te sfatuiesc sa le ceri in scris (pastreaza copie si cere numar de inregistrare) sa iti despagubeasca si senzorii de parcare si sa le ceri sa iti raspunda tot in scris (cerand sa iti treaca in argumentatie si prevederea legala in baza careia au decis refuzul). daca nu iti raspund sau iti raspund ca nu iti despagubesc, imediat contestatie la CSA. noteaza-ti (in mod evident, ca sa vada ca nu glumesti si ca te pregatesti riguros de o contestare) numele (+ functia, data si locul) tuturor persoanelor de la BT Asig cu care discuti. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Miky 48 |
![]()
|
Asta doream sa aflu. Mii de multumiri Tudor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 19:38 |