Logan vs Aveo
![]() ![]() ![]() |
Logan vs Aveo
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Attached thumbnail(s) Aveo_Logan.JPG ( Size: 13.14k ) Number of downloads: 134 |
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Deci pentru necunoscatori - iata istoria modelelor:
Chevrolet Aveo 3/5 usi = Chevrolet Kalos = Daewoo Kalos = 3 stele euroNCAP (cat Logan) Chevrolet Aveo 4 usi - nou model, interior complet diferit de Aveo 3/5 usi Cat despre deosebiri - din proprie experienta: Avantaje Logan: - Logan 1.4 75 CP e mai dinamic un pic decat Kalos 1.2 72 CP - Logan are computer bord, Kalos nu - Torpedoul nu e un avantaj al Kalosului, nu e iluminat, e mai mic si usa e mai naspa decat la LGN (e cam ca la Matiz, tb trantita sa se inchida - Portbagaj mai mare, spatiu interior usor mai mare Totusi, calitatea interiorului la Kalos este peste Logan deoarece: - mai silentioasa, nu se aud asa tare zgomotele de rulare si la vant - plastic bord comparabil cu Logan, in unele zone mai misto (in partea superioara) - ergonomia bordului peste cea de la LGN (comenzi climatizare mai accesibile, design ceasuri bord mai interesant, recirculare electrica) - avertizor acustic de centura, usa deschisa, etc - suport ochelari in dreptul soferului, suport pahare retractabil - bancheta fractionabila 60/40 - reglare scaun la sofer mai eficient decat la LGN unde mecanismul e un pic primitiv - design schimbator mai dragut decat la LGN (inainte de facelift) - unele functii care nu sunt la LGN (daca ai farurile aprinse, cand opresti motorul se opresc si farurile) Important: cand zic de calitatea interiorului ma refer la cum te simti in masina per total - aici intra si ergonomie, si design si calitate propriu-zisa a materielelor. Deci nu sunt un partizan al Kalosului/Aveo insa nu mi se pare corect acum sa il denigram de dragul Loganului, pentru ca nu francezii au inventat masinile ieftine si bunicele ci coreenii iar daca nu ar fi taxele vamale, Kalos-ul ar fi la acelasi nivel cu LGN. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Oct 2006, 16:06) Si presupun ca il folosesti zilnic ... parca vad te sui in masina, pui centura, contactul, reglezi oglinda, farurile ... A, nu, il las la maxim in sus, ca sa am vizibilitate maxima, eventual pun si 50 de caramizi in portbagaj, in serile in care stiu ca cioroiul o sa reguleze cioara in varful plopului. ![]() Normal ca il folosesc, de fiecare data cand am mai multe persoane in masina. Doar de ce crezi ca e acolo butonul, ca sa umple spatiul gol? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am facut topic separat, sa nu ne mai balacarim la "Stiri"
Asadar QUOTE(satori @ 5 Oct 2006, 15:52) E pe dracu. Adica e Aveo, mai nou ![]() Cred ca tu te-ai urcat in Kalos 3 sau 5 usi, daca spui ca plasticele sunt mai proaste in Logan (numai la acestea poate prima subiectivismul pentru a se ajunge la aceasta concluzie, la Aveo sedan trebuie multa prostie pentru a afirma asa ceva). Dar respectivele nu au 1,5 stele ci 3. Asa ca eu sunt perplex. In fine, pentru conformitate, nu mai exista spre comercializare masina care sa se numeasca Chevrolet Kalos. Toate sunt Aveo. Sa mor daca am inteles ce ai vrut sa spui. Te rog sa-ti limpezesti mintea si sa te exprimi mai "citet". |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:54 |