Renault Koleos, 2006
![]() ![]() ![]() |
Renault Koleos, 2006
thunder77 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|||
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Ca sa-mi dau si eu cu parerea despre modelul asta. Astazi am fost sa fac revizia la un service din provincie si cat stateam pe acolo in sala cu mecanicii a venit un nene si zice "bah veniti afara sa vedeti jeepu' ala de la reno". M-am dus si eu sa vad minunea ..era varianta cea mai ieftina de la Koleos si pot sa zic ...ca spre deosebire de laguna care arata mai bine in realitate decat in poze...masinuta asta arata destul de urat. E ca un Hyundai Tucson cu faruri de laguna ...cred ca e chiar putin mai mica decat hyundaiu. Interiorul chiar atipic de urat pentru reno..cu 3 forme de ceasuri pe bord ..si cu vitezometrul pe centru. COmenzile de aer conditionat pentru varianta standard ..sunt ca la masinile obisnuite nu mai au forma de la reno. Din spate nu m-am uitat la masina ..am fost sa iau aparatu foto si ..cand m-am intors disparuse masina de acolo
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Spatele e ciudat rau! Vazut din profil! E taiat cam brusc!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
asta inseamna ca se va incepe comercializarea lui in curand?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica in toamna e si pe la noi!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Hai sa vad cati din care au spus ca si l-ar lua imediat chiar l-au cumparat....sa va vad!!!
![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:47 |