JAPONIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
JAPONIA GP, Detalii despre circuit
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ptiu, iar fu cursă? Ce pasionat am devenit!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt vreo 4. Urmatoarea este peste 10 zile in India. Sa vedem ce circ e acolo.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Maldonado a luat penalizare pentru ca utilizeaza al 6-lea motor. Se pare ca Alonso semneaza cu McLaren. S-ar putea we asta sa auzim ceva.
Ieri aparuse zvonul ca a semnat deja. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Nu e de mirare ca pleaca e de mirare ca a rezistat atit cu Ferrari.
Imi amintesc ce se spunea cand s-a anuntat ca se muta Kimi la ferrari, il spulbera pe Alonso, il face praf, ia titlu ferrari, etc. Rezultatul...nici nu are rost sa discutam. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Tind sa cred & sper ca nu va semna. Nici McLaren nu ii ofera o masina cu care sa ia titlul. De ce ar pleca?
|
--------------------
-
-
-
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Prea multe schimbari la Ferrari in ultima vreme, prea putine sanse pentru o masina cat de cat buna, asta de acum e un dezastru, e suficient sa ne uitam ce rezultate are Kimi, plus ca te mai si saturi dupa 5 ani de tras ca nebunul in speranta sa faci din rahat bici si, cel mai important, McLaren il doreste foarte mult.
|
--------------------
logan
ambition
|
|
centurion |
![]()
|
'Dezastru' e cam dur. Ma rog, as fi 50%-50% de acord cu asta.
Poate ca McLaren il vrea, dar oare el vrea la McLaren? Stiu ca spusese la un moment dat, in acest sezon, ca il intereseaza doar Scuderia si tifosi si nimic altceva. Vom vedea ce va fi, oricum, in curand ar cam trebui sa aflam ce schimbari vor fi pentru 2015. |
--------------------
-
-
-
|
|
eurocristi |
![]()
|
Acum ca s-a anuntat ca Vettel merge la Ferrari ma intreb daca-l concediaza pe Alonso sau pleaca el singur de buna voie la McLaren
![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
centurion |
![]()
|
Eu am inteles ca s-a anuntat ca Vettel pleaca de la RBR si ca vine (= este promovat) Kvyat in locul lui. Nu s-a anuntat si ca destinatia este Ferrari.
Daca va veni la Ferrari, il astept sa fie noul Schumacher. |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
Nu o sa fie. Alonso sigur se duce la mclaren. Nu stiu daca kvyat e cea mai buna solutie. Horner a zis alonso nu a fost o optiune pt ei. Rosberg pleaca din pole.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
centurion |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur nu vom avea un duo german la Mercedes? Eu m-aș abține din speculații pana se termina lupta la vârf. Hamilton poate el sa revină la McLaren.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
eurocristi |
![]()
|
Daca Vetel nu merge la Ferrari inseamna ca si-a mintit seful, care uite ce zice.
http://www.crash.net/f1/news/209323/1/horn...ri-f1-move.html Nou Schumi? Nu-mi amintesc ca Schumi sa fi fost surclasat net de un coechipier, sau cel putin nu la modul in care-l bate Ricci pe Vettel la ora asta. Horner explica si politica echipei fata de piloti, una foarte buna de altfel. |
--------------------
logan
ambition
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
Vettel merge la Ferrari, aici s-au limpezit apele.
Sa vedem ce se va intampla la Mercedes si in functia de asta se vor clarifica lucrurile si la McLaren. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Solon |
![]()
|
Ce circ! Ham a castigat iar. Vettel pe 3.
This post has been edited by Solon: 5 Oct 2014, 10:06 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
centurion |
![]()
|
Inca o cursa de exceptie pentru Ferrari.
|
--------------------
-
-
-
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
A participat si Ferrari in cursa asta?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
A fost cursa?
![]() Scenariu se repeta...ham, nico, vettel... Macar anu' trecut castiga vettel apoi restul se bateau...acu pauza! Astia 3 sunt acolo..bine ca pe 4 e celalalt RBR...fie ca e vettel pe 3 sau pe 4... Pana mea! Poate la anu cu un vettel la ferrari o sa mai miste ceva si scuderia.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
centurion |
![]()
|
QUOTE(meganus_bicorpus @ 5 Oct 2014, 11:14) Sunt obligati de regulament ca sa semneze condica de prezenta pe circuit. QUOTE(dantes @ 6 Oct 2014, 11:19) ca pe 4 e celalalt RBR...fie ca e vettel pe 3 sau pe 4... Pana mea! Poate la anu cu un vettel la ferrari o sa mai miste ceva si scuderia.... Vettel e bine ca vine, il prefer dintre cei prezenti pe pista la ora actuala. Problema la Ferrari este ca pleaca cine nu trebuie. Alonso a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa scoata maxim din masina. Pe cand Raikkonen ... nu merge deloc bine. |
--------------------
-
-
-
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Si Alonso Si Kimi sunt piloti foarte buni, motivatia nu cred ca le lipseste...problema a fost clar masina si nu vad ce vor face in conditiile in care ei nu fabrica motoare sub 5l...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
centurion |
![]()
|
Nu contest calitatile lui Raikkonen. Spun doar ca nu s-a adaptat deloc la acest tip de masina/motor. Alonso efectiv l-a surclasat si in calificari si in cursa. La asta ma refer: la rezultatele obtinute, amandoi avand acelasi material (mediocru) de concurs.
|
--------------------
-
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
parerea ta.
nu stie nimeni, in afara de mecanici, ce are unu si ce are celalalt. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
centurion |
![]()
|
Da, clar, Raikkonen are o masina mai slaba decat Alonso.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Parerea mea ca Kimi nu si-a revenit si probabil ca nu isi va reveni vreodata, dupa operatia pe coloana vertebrala, de anul trecut.
This post has been edited by balanel: 6 Oct 2014, 21:04 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Urat. De ce nu or fi bagat safety car-ul dupa primul accident?
This post has been edited by paul_p: 6 Oct 2014, 23:50 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Solon |
![]()
|
Din ratiuni comerciale. De aia s-a si tinut cursa chiar daca erau conditii de 2 lei. Si din acelasi motiv se va tine si cursa din Rusia de zilele astea. Ce conteaza ca Putin face ce vrea?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
centurion |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Oct 2014, 00:15) Naspa rau. Accident stupid, care nu ar fi trebuit sa se intample. Dar cand e ceasul rau pentru cineva.... |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:26 |