Ce mai citim?, Recomandari carti
![]() ![]() ![]() |
Ce mai citim?, Recomandari carti
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Pentru fanii SF - si nu numai - Dan Simmons - seria Hyperion
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@Modus: sorry.... Cand am vazut scris acolo la tine in post Sfanta Alianta am crezut ca te referi la Renault-Nissan-Dacia-Samsung...
my bad... sorry. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu incerc s-o citesc pe nevasta-mea sa vad ce dreaq vrea de la viata asta si de la viata mea in general. Pe bune. Ba e o carte deschisa, ba un roman foarte rar dar totodata banal.
Ultima carte am citit-o pana sa ma insor. Ba nu, mint, eram insurat de vreo 2 ani si am cumparat de la o taraba ceva SF cu fenomene paranormale, cica adevarate. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 13 Jul 2009, 11:37 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Manon Lescaut - scrisa de Abatelle Prevost (poveste posibil adevarata scrisa acum 250 ani de un preot francez. acesta ar fi auzit povestea chiar de la personajul principal masculin.
Bel Ami - autorul Guy de Maupassant. in cel mai pur stil clasic, actiunea se petrece in franta, te captiveaza. Moulin Rouge - de Pierre la Mure, sau despre cum a luat fiinta si a devenit asa celebru un local simbol. povestea este despre viata pictorului toulouse lautrec ce se intersecteaza pe parcurs cu destinul unor pictori celebri (a fost bun prieten cu Van Gogh), lansarea moulin rouge (el a facut primul afis de prezentare, cel care a facut localul celebru la vremea respectiva) si o viata marcata de complexe din cauza unui corp bolnav si malformat. |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Desi iesita din tiparele Toparceanului, mi-am amintit de ea citind ultimele doua postari
![]() Ea-si pune voalul cu miscari discrete. El sta cuprins de-o presimtire grava. Cersindu-i mut o clipa de zabava. Saruta bratul zambitoarei fete. - Sunt trist, Manon: mi-e inima bolnava… Atat sopti, cu fata la perete, Caci se temea acum sa nu-l imbete Ametitoarea ochilor otrava. Si ea s-a dus… In clipa asta mare I-a aruncat din prag o sarutare Si n-a-nteles durerea-i fara nume… O, tu cea mai nebuna dintre toate, Manon, Manon! de ce-ai lasat pe lume Atatea zeci de mii de stranepoate!… (Manon si des Grieux - G. Toparceanu) |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Frida, de barbara mujica
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Citit aproape tot de James Clavell.Carti care merita citite sunt cele de Sven Hassel.Pline de actiune, umor si ce vreti voi.
Preferatul meu este Vintila Corbul cu Căderea Constantinopolelui.O carte care e pacat sa nu o cititi, e fenomenala.O alta carte buna a lui este Cenușă și orhidee la New York. Bafta la citit. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Clavell nu a scris cumva si trilogia New Yorkului? Nu mai tin minte sigur...oricum, excelenta cartea, 3 saptamani dupa inca mai intorceam cartea pe toate partile incercand sa-i mai gasesc un inteles...
le: rectific pentru ca am scris o mare tampenie sus. autorul Trilogiei New Yorkului este Paul Auster. ![]() This post has been edited by Afrodita: 13 Jul 2009, 16:39 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
de la Dan Simmons, pe langa "bibilogia" Hyperion Cantos mi-a placut si bilogia inspirata din mitologie, Ilium si Olympos
recent am terminat de la Paul McAuley - The Quiet War si unul din clasicii SF Gregory Benford - Timescape Acum recitesc Arthur C Clarke - The Space Trilogy Apoi planuiesc sa las SF-ul ca sa ma imersez in una din epopeele fantasy contemporane: Mazalan Book of the Fallen |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu, Trilogia New York-ului e scrisa de Paul Auster dealtfel o super carte
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Turkish @ 13 Jul 2009, 17:15) de la Dan Simmons, pe langa "bibilogia" Hyperion Cantos mi-a placut si bilogia inspirata din mitologie, Ilium si Olympos Urmatoarele pe lista mea, astept sa termine Nemira traducerile. ![]() Altele care-si asteapta randul: Singularity Sky, Iron Sunrise (Eschaton series), Charles Stross Mainspring, Escapement (Mainspring Universe), Jay Lake (clockpunk ![]() The Dreaming Void, The Temporal Void (Void Trilogy), Peter F. Hamilton The Reality Dysfunction, The Neutronium Alchemist, The Naked God (Night's Dawn Trilogy), Peter F. Hamilton Cam astea-s, deocamdata. |
--------------------
.
.
.
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
si pe mine ma tenteaza hamilton dar pe lista lunga de asteptare este Iain M Banks cu Algebraist
![]() eu m-am obisnuit sa le citesc derect in limba lor; editurii Nemira i "datorez" acest lucru; acum multa vreme scosesera din seria Lumea Fluviului prima carte si apoi au luat o pauza ![]() amazonul lor sa traiasca si de la noi Anthony Frost This post has been edited by Turkish: 14 Jul 2009, 10:16 |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
AIX |
![]()
|
De Hamilton am citit de curand Pandora's Star, Judas Unchained (The Commonwealth Saga) (traducerile aparute la Tritonic) si chiar mi-au placut - de asta asta vreau sa continui cu The Void Trilogy(acelasi univers ca si in The Commonwealth Saga) - iar The Night's Dawn Trilogy e considerata mai buna decat cele de mai sus. Pe Iain M. Banks il astept cu seria Cultura - am luat primul volum de la Nemira, merg mai departe pe mana lor, in cazul asta. De pe Amazon n-am luat, insa am cumparat de aici(transport gratis, acum vad ca site-ul e in mentenanta).
This post has been edited by AIX: 14 Jul 2009, 11:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
unele dintre ele par interesante
http://drumulinvingatorilor.ro/ This post has been edited by daniel4ro: 8 Dec 2009, 00:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Mi-a recomandat-o un prieten. Mi se pare foarte bine structurata si explicata:
Thinking in C++ Eu aveam nevoie sa reiau niste notiuni si sa invat cum trebuie programarea orientata pe obiecte ca mai tarziu sa caut ceva de Java ca vreau sa fac cateva aplicatii pentru android. Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Tocmai ce am terminat Charles Dickens, "Great Expectations". F. buna, merita chinuiala sa incerci sa o citesti in engleza. Chiar daca dureaza de trei ori mai mult, merita. Doar daca traducerea este la fel de buna ca originalul, ceea ce probabil numai dickens ar face-o, daca ar sti romana.
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ben Hur - Lew Wallace
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De cand mi-am luat tableta m-am pus pe citit
![]() Acum rumeg Ursula K Le Guin - Lumea lui Rocannon (un SF vechi). Cine vrea cartea sa dea PM ![]() This post has been edited by Tamango: 11 Oct 2012, 23:02 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(pcs @ 12 Jul 2009, 19:37) Continuand recomandarea pentru SF, tocmai am terminat seria "Fundatia" a lui Asimov. Am consumat cartile astea cu sufletul la gura. Le am in format .epub pentru citit pe telefon sau tableta daca le vrea cineva. "Asta ― asta ― este munca mea de-o viață. Trecutul meu... Viitorul omenirii. Fundația. Atât de frumoasă, de vie. Și nimic nu poate..." hari_seldon.jpg ( Size: 25.96k ) Number of downloads: 210 Voi reveni in curand si la seria "Roboti" pentru ca se leaga si cu universul Fundatiilor. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Trebuie sa ma apuc si eu sa recitesc Fundatia (parca sunt 7 in serie, nu?), ca au trecut ceva ani de cand am facut-o prima data si atunci nici nu le-am citit in ordinea cronologica a desfasurarii evenimentelor. Bine, nici n-au fost publicate in aceasta ordine, cum nici Asimov nu cred ca le-a scris asa.
O alta carte care merita citita este biografia lui Agassi (Open se numeste). E foarte fain scrisa si captiveaza pe oricine, nu doar pe admiratorii sportului, tenisului sau a lui Agassi in persoana. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Colectia Sven Hassel ! Geniala...
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Andurs, crede-ma ca trebuie citite in ordinea in care au fost scrise. Un coleg de-al meu le-a citit in ordinea cronologica a evenimentelor si mi-a recomandat sa le citesc cum au fost scrise si a avut dreptate. Iti tine niste lucruri ascunse ca sa te ia prin surprindere. Daca citesti mai intai fundatia renascuta o sa afli unde se afla a doua fundatie si nu o sa te mai surprinda cu nimic.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am citit din nou cartile din copilarie. "Moara cu noroc", "Momente si schite", "La hanul lui Manjoala" etc. Si parca abia acum le inteleg cu adevarat. Sper
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Programul Terra - Toni Victor Moldovan. Interesant...
Daca mai are careva v'o sugestie de Asimov, sa bage aici. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Aveti idee unde se gaseste beletristica in romana pentru Kindle?
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pe trackere ro.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 18:51 |