Niciodata sa nu lovesti o femeie ! :)), luati cam pe nepregatite baietzii!
![]() ![]() ![]() |
Niciodata sa nu lovesti o femeie ! :)), luati cam pe nepregatite baietzii!
richie |
![]()
|
||
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Auziti ma, da ala cu geaca neagra ce vina a avut??? nu a facut nici un gest ca ar fi agresiv, a luat bataie degeaba.
Urmatorul scenariu ar fi valabil: cel in alb era agresat de cel cu geaca neagra, si pentru a distrage atentia(a schimba subiectul), a pocnit-o pe aia. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce trebuie sa inventam scenarii, ca nu inteleg?
Animalul ala si-a furat-o si gata! Cat despre ala in negru, nu ca n-ar fi fost la fel de hahalera ca si colegu'....putem spune c-a fost la momentul nepotrivit in locul neportivit..... Ma repet eu le dadeam si cate un picior in fata la fiecare! |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-e clar ca ala-n negru si-a luat-o "preventiv" si pentru ca "stie el de ce". Nu putea fi lasat la voia intamplarii.
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Si eu as fi reactionat la fel ca domnu boxeur, desi nu prea am atata tehnica in mine la datu cu pumnu. Daca as stii sa ma bat ca ala pai i-as bate din placere pe toti tiganii din cartier.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 3 Oct 2006, 02:05) Tipul in galben nu a avut de ales. Smecherii aia 2 au capatat ce cautau. Interesanta e reactia tipei care-l tine pe amic. Nasoala reactie, l-a incurcat si daca nu era cu mult peste cei 2 putea sa si-o ia cu "ajutorul" propriei amice. Sa stii ca ai dreptate... Dar fetele de obicei nu sunt cu violenta si incearca sa-si tina prietenii in frau ![]() QUOTE(Meganer @ 4 Oct 2006, 18:18) Mie mi-e clar ca ala-n negru si-a luat-o "preventiv" si pentru ca "stie el de ce". Nu putea fi lasat la voia intamplarii. Haha, normal, oamenii erau doi, daca statea sa i-o dea numai aluia cu palma risca sa fie luat prin n.v. de celalalt. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta ar fi continuarea... Cocalarii se iau după cuplu... tipa țipă iar... Probabil i-a liniștit definitiv, la cât de matoi erau. Total de acord cu opinia colegului de forum care aprecia viteza de reacție și faptul că nu a mai contat că erau doi. La cum a reacționat, puteau să fie și cinci... Tipul a făcut, într-adevăr box, dar a avut și sânge-n vene... Nu pare a fi făcătură. uitați-vă atent la seria de un doi-uri, apoi la lovitura în bărbie care-l pune pe golan jos. așa ceva nu se poate mima...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hmmm aiurea acum nush cum as fi reactionat eu.......... dar si mie mi s-a intamplat o data sa ridic mana la ochi si un bou a intrat direct cu fata in pumnul meu si nu a facut nimic el a fost aiurit si a intrat in mine dar baiatu in galben SIGUR face BOX ca da prea bine cu pumnu si gardfa tot ce trebuie
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si io-i bateam p-aia doi. ii bateam pana ii umpleam de bors, apoi le taiam burta le scoteam matele si-i spanzuram cu ele. apoi le taiam capetele si le infigeam in tarusi. apoi le dadeam foc si imprastiam cenusa in cela 4 puncte cardinale.
![]() ![]() apoi imi bateam si gagica ptr ca n-a stiut sa se fereasca de ala. apoi ii bateam pa toti care-mi ieseau in cale. ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Bai hezbolahule,..si apoi te dinamitai nu?
![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
- XX 55 SEB
2005
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mamaaaaaaa...ce i-a tabarit cu bataia... S-a vazut clar cum husenu' in alb a lovit-o intentionat pe femeie. In plus de asta, ala cu dungi galbene e foarte pe felia lui, nu da decit cu pumnu', cu toate ca a avut citeva ocazii superbe sa le zboare dintii din gura cu cite un spit in mufarina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
@bulane, mie nu mi se pare a fi regizat.
Sunt multi ca ei in tara asta, se ia de lume pe strada, au primit ceea ce meritau. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Laba pe care a primit-o domnisoara a fost 100% adevarata, ca s-a auzit impactul clar... Drept urmare cel in dungi galbene nu mai avea altceva de facut decat sa reactioneze cu acelasi tip de impacturi
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Doi betivi pusi pe sotii si-au luat-o de nu mai stiau de ei. Intentia betivilor e clara, o merita. Nota 10.
PS.Bine ca nu s-au intalnit cu CristiB. ![]() This post has been edited by ktmbull: 11 Oct 2006, 13:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Boxeur mai mult ca sigur, ex oricum sau amator
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Sincer vorbind, eu as fi lovit si cand adversarul era jos, sa nu se mai ridice, caci sunt momente in care fata e descoperita (el pocnea pe unu si alalalt putea sa ii mai traga un ciocan la femeie).
Am vazut faze reale mai dure ca asta. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu v-ati saturat de facaturi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca nu
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
decat aceleasi filmulete postate a 'nspea oara si comentate ca si cum ar fi ultima descoperire, mai bine comentariile lu' Badea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 09:57 |