Procedura inmatriculare, rog raspuns urgent
![]() ![]() ![]() |
Procedura inmatriculare, rog raspuns urgent
ionut.tanase |
![]() ![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Vanzare de la persoana juridica catre persoana fizica:
- emitere factura fiscala + chitanta (nu se face act de vanzare - cumparare); la biroul de acte auto se fac doar Fisa de Radiere + cele 3 exemplare colorate de radiere a vehicolului; - aplicat stampila pe talon la rubrica "instrainat catre..."; - persoana juridica o radiaza de la circa finaciara de unde apartine si preda cumparatorului fisa de radiere stampilata cu tamponul firmei si al circai finaciare de unde a scos-o din evidenta impreuna cu documentele pe care le primeste de la circa finaciara (in tot acest timp Talonul + Cartea de Identitate a masinii raman la noul proprietar); - cumparatorul face programare la RAR pentru obtinerea certificatului de autenticitate (~ 90 lei) ; - se plateste de catre cumparator taxa de talon (BCR ~ 30 de lei), taxa de inmatriculare la primarie ( ~ 50 lei) si taxa de numere la circa finaciara unde se face inmatricularea (~ 45 lei - numere la rand; ~ 80 lei - numere preferentiale) si asigurare RCA pe minim 6 luni; - cumparatorul trebuie sa mearga sa inscrie masina la circa finaciara unde depune un dosar care cuprinde acte pe care le regasiti afisate (in cazul meu - Primaria Pitesti .... aici nu mai stiu ce acte am depus pentru ca am facut totul mecanic); - se merge apoi la inmatriculari auto unde se depune un dosar pe care l-am facut la un birou de copiat acte auto (platit 10 lei persoanei sa nu am probleme cand ajung la ghiseu). - peste doua zile am mers sa ridic Cartea de Identitate a vehicolului si Autorizatia de Circulatie Provizorie de la circa inmatriculari urmand ca in termen de 15 zile sa merg sa ridic si talonul. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:56 |