[SIBIU] Transilvania Automobile, Selimbar DN1 Km 303,jud.Sibiu - Sibiu
![]() ![]() ![]() |
[SIBIU] Transilvania Automobile, Selimbar DN1 Km 303,jud.Sibiu - Sibiu
rokad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 15 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane hatchback
2000,1,6 rxe
- sc 176 g
|
|||
Stiuca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 April 10 ![]() |
QUOTE(DMP @ 25 Feb 2011, 20:50) DMP pacat de .... ![]() 23 Apr 2011, 12:49: ![]() ![]() This post has been edited by Stiuca: 23 Apr 2011, 12:49 |
--------------------
Renault Simbol
model Simbol
2005 Cumparati o masina pentru destinatia dorita,nu exista masina UNIVERSALA .
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
dam-i adresa t-a pe PM s-ati trim-it un abece-dar. multumes-c anticipat
This post has been edited by semit: 23 Apr 2011, 13:08 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
radumircea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 10 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 / Expression 1.6 16V
|
|
Stiuca |
![]()
|
Semit consider ca nu este cazul .
1 Mar 2012, 18:21: Daca nuti place ROkad SCHIMBO mai frate ,sau invata,sa mergi cu o masina,indiferent cum so numi,dar dupa cum pui problema pe sait tu esti problema nu masina sau orcare servis din tara,de la orce reprezentanta.Aerul de fite te incita . 1 Mar 2012, 18:30: Rokad nu=i nevoie sa ajungi pe la Sibiu ,sunt de parere sa stai acasa la tine,ca sa nu fi DIN NOU nevoit sa faci referinte negative ![]() This post has been edited by Stiuca: 1 Mar 2012, 18:30 |
--------------------
Renault Simbol
model Simbol
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
meen |
![]()
|
![]() FOG Group: Members Posts: 78 Joined: 4 July 12 From: Sibiu ![]() |
M-am gandit sa las si eu o parere anticipata. Am un scenic 1.6 16v automat din 2008 si ca tot omul am si eu o problema cu masina, asa ca merg la transilvania automobile se face programarea peste 2 zile.
Intra masina in service in 4 zile primesc devizul de reparatie cu ce este nevoie sa se schimbe. Ok totul ok pana acum, in 12 zile lucratoare ajunge piesa inca nu a ajuns, are timp sa ajunga. Avand nevoie de masina sa merg la RAR o iau si am ramas sa o duc inapoi cand vine piesa... Acum apare necazul piesa care trebuia inlocuita era inconjurata de alte piese din plastic care trbuiau desfacute pentru diagnosticarea corecta pe care am solitat-o unul din plastice, mai fragil banuiesc, i s-au rupt cateva picioruse de fixare si cineva ia initiativa in locul meu de a rezolva problema cu un adeziv banuiesc super glue si nici macar sa ma anunte ca s-a intamplat ceva ce a fost remediat romaneste in REPREZENTANTA renault/nissan. Ma enervez ma cert cu robotul ca la 3 minute dupa program cand am sunat eu doar robotul imi raspundea si a doua zi la prima ora ma duc la ei si ma enervez din nou cand seful de service in loc sa verifice de ce este super glue pus acolo si de ce s-a luat initiativa de a se pune acel adeziv incearca sa paseze problema la mine ca el nu are de unde sa stie ca poate io am pus si acum merg sa ma cert cu ei asa ca alta treaba mai buna nu as avea de facut. In fine problema se rezolva si comanda alt plastic care sa il inlocuiasca pe cel lipit pe chieltuiala lor normal. Dar ce nu am reusit sa inteleg este de ce s-au obosit sa lipeasca plasticul pentru ca urma sa il desfaca iar sa inlocuiasca piesa care au constatat ca este defecta.... banuiesc ca se gandeau ca iau masina asa si o repar la service la "gigi" si uite asa nu vede nimeni artificiul de reparatie romaneasca cu adeziv.... Sper ca se vor invata minte si cand mai apare o problema sa o discute inainte de a lua o decizie paguboasa pentru ei, cu proprietarul, astfel se evitau atatea discutiii si neuroni irositi degeaba. O problema simpla avea o rezolvare simpla daca deschideau gura si imi spuneau de la inceput care este problema si ce s-a intamplat sincer eram mult mai intelegator. Oricum mai dureaza cam o saptamana si ceva pana sa imi ajunga piesa ce trebuie schimbata sper sa revin cu vorbe de lauda si impresii bune la adresa lor ![]() This post has been edited by meen: 6 Aug 2012, 09:45 Attached thumbnail(s) P1020844.JPG ( Size: 3.73mb ) Number of downloads: 369 P1020843.JPG ( Size: 3.05mb ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Renault
Megane Scenic II și lll ambele facelift
2008 și 2013 "Experiența este singurul lucru pe care il poți obține gratis." – Oscar Wilde
|
|
Stiuca |
![]()
|
Fiecare cu parerea lui .Recunosc ca defiecare data cind am fost nevoit sa merg la servis am fost servit IMPECABIL ,timp,plata,lucrare.Recunosc ca nu le las pina cad toate de pe ea .
![]() |
--------------------
Renault Simbol
model Simbol
|
|
meen |
![]()
|
Nici eu nu las nimic sa târâie dupa mine si am mers la reprezentanta sa las masina pe mana unora care stiu sa o desfaca cu grija cu scule si dupa ce finalizeaza lucrarea nu trebuie sa observi ca ceva nu mai sta la locul lui sau este prins cu vreun adeziv (ca poate nu vede nimeni)...
Inca nu le-au venit piesele astept sa vina sa le monteze si sa le dau o nota ![]() ![]() This post has been edited by meen: 10 Aug 2012, 16:04 |
--------------------
Renault
2008 și 2013 "Experiența este singurul lucru pe care il poți obține gratis." – Oscar Wilde
|
|
meen |
![]() ![]()
|
Ce parere aveti cam cat timp vi se pare normal necesar pentru inlocuire maneta de la scimbator cu tot cu ansamblul cu care vine (levier comanda cva) pentru masina cu cutie viteze automata si sincronizarea ei cu calculatorul sa o recunoasca pentru o functionare in perfecta armonie cu toate componentele masinii?
|
--------------------
Renault
|
|
meen |
![]()
|
In sfarsit am rezolvat problema ce am avut-o la Scenic, la Transilvania Automobile Sibiu
Concluzii: + Pozitive = reparatia finalizata cu succes totul functioneaza asa cum trebuie. = problema cu plasticul lipit remediata (a fost inlocuit) si sunt multumit - Negative = majoritatea pieselor ajung cu termen de pana la 12 zile lucratoare. = trebuie sa fi atent cum se lucreaza ca daca nu observi probleme aparute cat timp sta masina in service nu ti le prezinta nimeni (poate si sper ca a fost un caz izolat cu ce am patit eu...) Concluzia dezamagit in ceea ce priveste timpul de la semnalarea problemei pana la remedierea ei dar la o privire de ansamblu sunt foarte multumit de rezultatul final ![]() This post has been edited by meen: 30 Aug 2012, 16:52 |
--------------------
Renault
|
|
Stiuca |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault Simbol
model Simbol
|
|
hellguy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 July 14 ![]() |
Am vrut sa ma duc si eu la reprezentanta in Sibiu sa imi schimbe fulia+distributia, dar dupa ce am citit prin ce experiente au trecut posesorii de renault in trecut, m-am cam razgandit.
Am gasit fulie si distributie(fara pompa) 650 lei originale Renault. Vreau sa ma duc sa le schimb la un alt service. Mi-a spus un fost posesor de reno cum ca in Selimbar este un mecanic care stie foarte bine sa repare masinile din gama Renault. Stie cineva cum sa dau de el sau unde mai exact este serviceul? Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
MeGane
2004
|
|
Stiuca |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Simbol
model Simbol
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai intai pune mana pe o carte de gramatica si apoi sa incepi sa dai sfaturi.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
monicarecrutare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 November 15 ![]() |
In cadrul unui proiect mai amplu căutăm în toată țara si persoane care să detina autoturism marca RENAULT (orice model) si sa îndeplinească următoarele condiții:
- autoturismul să aibă o vechime de maxim 10 ani (să fie produs în anul 2006 sau după) - autoturismul să aibă sub 115.000 km rulați - autoturismul să abiă nevoie de revize în următoarele 2-3 luni. Oferim revizie gratuită. Dacă sunteți interesați, vă rog să mă contactați. |
--------------------
renaut
clio III
2007
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
In caz ca mai sunt naivi care sa mai creada in calitatea celor de la Transilvania Auto Sibiu ii indrum sa dea o raita si pe la jurnal la mine.
Lipsa totala de profesionalism, niste habarnisti care nu au fost in stare sa identifice din baza de date o problema comuna si cunoscuta. Mai mult au zis ca au facut si au dres ca apoi sa se dovedeasca contrariul. Plus de asta sunt si incredibil de scumpi. Tot service Renault tot manopera renault dar in Iasi . PRoblema rezolvata in ~1 ora ieftin si bine. Asadar NU RECOMAND Transilvania Auto Sibiu. Sunt PRAF. |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
typeliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 January 10 ![]() |
Salut! Ai găsit mecanicul din Selimber sau vre-un service corespunzător din Sibiu? Trebuie sa schimb și eu distribuția. Mersi
|
--------------------
Renault
Symbol 1.6 16v
2011
|
|
typeliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 January 10 ![]() |
PetruDez am primit mesajul dar nu pot sa îți dau PM pt ca nu am suficiente posturi. Eu vreau sa îmi schimb distribuția..dacă zici ca e mecanic ok..lasă.mi nr lor de tel. Mersi!
|
--------------------
Renault
Symbol 1.6 16v
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:57 |