[Deva] Coramex, Bd.22 Decembrie Nr.259 - Deva
![]() ![]() ![]() |
[Deva] Coramex, Bd.22 Decembrie Nr.259 - Deva
Adrian00 |
![]()
|
||
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|||
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
din cate stiu eu nu au statie ITP (s-au nu am vazut eu) dar are dacia service care e langa ei
p.s. daca vrei neaparat sa faci itp in Deva imi zici si te duc eu in cateva locuri |
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Anul trecut, pe la mijlocul lui decembrie, am facut ITP-ul la Coramex. ITP-ul se face in partea cealalta de service-ul Renault. Intre spalatorie si locul unde se fac echilibrari, geometrie, etc
Totul s-a desfasurat absolut normal si fara complicatii. Fara bani dati prin buzunare sau mai stiu eu ce. Batea vantul pe acolo, in perioada aia si nici macar nu a trebuit sa-mi fac programare. Totul a durat in jur de o ora. |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nu stiu poate merg la ei sau poate merg altundeva,ma mai gandesc pana in mai.Oricum,mersi de informatie.
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Mos Teaca |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 July 09 ![]() |
Va salut. Imi pare rau ca primul post este de rau. Am vazut ca la inceputul topic-ului era numai de bine de service-ul Coramex. Ieri am facut prima revizie si am ramas cu un gust amar de dezamagire. Cind am plecat cu masina de la rev. am vazut ca uleiul semnaliza ooo_ _ si bineinteles ca si pe joja se vedea lipsa. Deci n-au pus suficient ulei de motor. Baietii de la receptie de treaba, m-au ajutat si am completat nivelul. Alta chestie, nasoala, la schimbare filtru polen, aripioara laterala dreapta mi-au montat-o ca dracu, iti intra degetele dupa ea.......
Greseala mea ca am facut ca neamtu si nu am stat in spatele mecanicului ?????? Oricum sper s-a nu mai ajung acolo, ca nu mai am incredere in ce schimba sau lucreaza. Pe cine intereseaza am platit 670 ron/ revizia I / Megan II 1.9 ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 sedan 1.9 dci
- B88EPX
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Eu am facut pana cum la ei 4 revizii:15k,30k,45k si 60k si de fiecare data am stat langa masina.
Eu ce sa-ti fac daca nu ai stat sa-i "supraveghezi". ![]() Mornal nu ar fi trebuit sa faca chestii dealea.Vezi tu,sint fel si fel de oameni.La toate 4 reviziile pe care le-am facut am nimerit 4 mecanici diferiti,dar toti s-au comportat exemplar. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Mos Teaca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 July 09 ![]() |
Mda. Inseamna ca e greseala mea. Si gresesc de vreo 20 de ani crezind ca va aparea si la noi un fruct rar : "constinta" Wrong !! n-a aparut. Oare ce ar insemna s-a stam linga fiecare executant de servicii ? Ne-am petrece viata pazind pe altul sa-si faca treaba si apoi sa-l si platesti.
Asta e traim in Romania si.....la dracu. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 sedan 1.9 dci
- B88EPX
|
|
Adrian00 |
![]()
|
"Buna dimineata",asa este aproape peste tot in Romania!!!
Inainte sa mergi la revizie trebuia sa postezi aici si-ti mai ziceam una alta. Nornal ca sint buni cei de la Coramex,daca stai langa ei cand isi fac treaba... ![]() Poti sa mai astepti 100 ani,ca in tara asta tot asa v-a fi. ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Raul1990 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 2 August 11 ![]() |
eu am masina de aproape 4 ani si toate reviziile sau tot ce a mai picat la masina
am facut la ei;mi se par super de treaba si baieti de la receptie si mecanici(care nu au treaba daca sati langa ei sau le pui intrebari) sa va dau un exemplu de pret: anu trecut in iulie am facut schimbul de ulei am schimbat filtru de aer si un test clip si m-a costat 300 de lei sau pana in 300 nu mai stiu exact cu uleiu lor. acuma manopera parca e 84 lei TVA inclus/ora (dar mie totdeauna mi-au mai lasat ceva la pret ) recomand cu caldura...... |
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16V
2001/Authentique
- HD 08 HGZ
|
|
contforall |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 33 Joined: 27 November 07 ![]() |
Desi e scumpa manopera lucru de care eu m-am cam plans totusi lucreaza bine baietii. Sunt ok. Chiar daca e mai scump sfatul meu este: cine are Renault ar fi indicat sa-i cam viziteze.
|
--------------------
Renault
Clio 2
2004 1.2 16v D4F
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:23 |