EVZ nu se dezminte si loveste din nou, ... jurnalism cica, patetic !!!
![]() ![]() ![]() |
EVZ nu se dezminte si loveste din nou, ... jurnalism cica, patetic !!!
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se discuta si aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=680618
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ok, scuze ca n-am remarat, se poate sterge sau lipi de celalalt topic.
Intriga mea e impartasita se pare si de altii... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Ce pretentii sa ai de la o fitzuica precum Evenimentul Zilei ??
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu ati sesizat esenta:
"Masina mea veche de 10 ani si cu 180 000 Km la bord face orice Logan .... / Catalynn / 20.09.2006 - 9:07" |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
''Am stat si eu intr-o Dacie noua si nu se compara cu fiat-ul meu din '87. Poate in 20 de ani o sa ajunga si dacia la nivelul masinilor straine care la vremea aceea vor fi cu 40 ani mai vechi'' Razvan
De altfel sunt recunoscute drept niste masini fiabile fiat-urile ![]() Regata ![]() This post has been edited by alexp_: 20 Sep 2006, 10:52 |
--------------------
logan
preference 1.6
- IF-o8-FAP
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Croma si Tempra.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Sep 2006, 11:39) Cu scuzele de rigoare, dar e si mai plina de "maimute" cu Logan care cred ca sunt cel putin la nivel de Saab, daca nu peste...Sa nu generalizam... Si, desi mi se pare o masina destul de decenta (cam scumpa totusi pentru ce ofera), tot nu as da vechiul meu 21 pe un Logan...never... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
dar nu inteleg care e problema? Considera careva ca Logan`ul este maisna perfecta! Exista ziare care au criticat masini mai bune decat Loganul. Omul poate a spus adevarul, poate a fost dezamagit de masina si nu au facut reclama (asa cum se intampla cu multe ziare care primesc bani ca sa scrie de bine chiar daca nu e adevarat).
Logan`ul este o masina modesta si exista oameni care prefera mai mult de atat! Masina nu e nici BMW, nici Mercedes si nici Cadillac astfel incat sa merite sa fie ridicata in slavi (si daca ne gandim bine, poate nici alea nu merita)! ps: Am observat o mana de oameni care considera reportajul patetic! DE CE!? As vrea sa vad si eu un argument... (E adevarat ca au existat si exista alte reportaje cu adevarat PATETICE in toata presa si mass media din romania, dar nu cred ca asta este unul din ele). In legatura cu Fiat`ul din 87... Adevarul e ca designul este putin asemanator (masina patratoasa, geamuri drepte, etc) iar ca fiabilitate... nu le mai fac ca pe vremuri !!!! This post has been edited by Toto - BOD: 20 Sep 2006, 19:13 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
9.3 in afara...astia sunt tampiti. Ar fi enorm consumul.
In oras ar fi ok, la ce trafic e in Bucuresti. Nu suport Loganu', da nici pe prostanii care au scris articolul. |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(EVZ) In timpul mersului pe o portiune de drum denivelat, scaunul soferului, care beneficiaza de un rudimentar sistem de ajustare pe inaltime, „a sarit” catre o pozitie superioara. Oare ? Presupunem ca scapa un "cant" si cade o pozitie. Dar sa se ridice ? QUOTE(EVZ) La pompa. Pana la iesirea din Bucuresti, consumul mediu inregistrat a fost de 12,3 l/100 km Cate masini de la pompa pana la iesirea din Bucuresti au acest consum ? Adica in cativa km. QUOTE(EVZ) pe un stil de condus mai sportiv Dintre voi, a fost cineva la un drive test sa vedeti cum conduc ziaristii ? Sa vedeti cum isi bat joc de masini ... This post has been edited by IRONICK: 20 Sep 2006, 19:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Sep 2006, 20:17) nu te mira! eu am scos la un exterior un consum de 10% . Adica cand am refacut plinul (am bagat cam 40l) facusem 420 de km (iar din acesti 420, 400 au fost facuti pe autostrada pustie)... ![]() in ceea ce priveste stilul e condus al ziaristilor, asa e! oamenii o testeaza... e normal! Daca vrei sa vezi ce poate o masina o fortezi un pic, nu? QUOTE Oare ? Presupunem ca scapa un "cant" si cade o pozitie. Dar sa se ridice ? de coborat e aproape imposibil. De ridicat se poate si s-a vazut si la alte masini! Dar aici de vina sunt drumurile proaste. |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Cu scuzele de rigoare, dar e si mai plina de "maimute" cu Logan care cred ca sunt cel putin la nivel de Saab, daca nu peste...Sa nu generalizam...
Si, desi mi se pare o masina destul de decenta (cam scumpa totusi pentru ce ofera), tot nu as da vechiul meu 21 pe un Logan...never..." Exact asta am vrut si eu sa spun. E vorba de taranul din spatele volanului, nu de masina. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai degeaba facem gargara aici ref. la aberatia de articol comisa de ala de la evz.
Ce-ar fi sa intrati si voi pe site-ul evz sa comentati articolul habarnistului? Asta e comentariul meu. In special la faza cu consumul in afara a zbarcit-o tipul. Comentati pe site-ul evz, nu costa nimic, maxim 1-2 minute acolo... |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:28 |