la bulgari cu masina pe firma, iti cer ceva de la notar ?
![]() ![]() ![]() |
la bulgari cu masina pe firma, iti cer ceva de la notar ?
magelan_explorer |
![]()
|
||
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
trebuie procura de la societetea de leasing ,daca e luata in leasing sau de la administratorul firmei daca e proprietatea firmei....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Cand mergeti? Acum, cu faimosul Summit s-ar putea ca la punctul de frontiera sa fie controale mai amanuntite, insa in rest eu zic ca poti merge fara dureri de cap. Eu am fost de mai multe ori fara ca macar sa imi ceara actele masinii!
Totusi, daca masina este pe numele firmei, o imputernicire stampilata de la firma (in limba engleza eventual) este de ajuns. Cu notarul te complici inutil si mai si costa! Drum bun! |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
deci zici ca merge cu o inputernicire de la patron (firma) stampilata ?
de ce in engleza,sa nu inteleaga vamesu ce scrie sau...?! |
--------------------
solenza
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ magelan_explorer
O imputernicire, scrisa in romana, cu stampila firmei este suficienta pentru Bulgaria, nu iti mai face probleme aiurea. La granita oricum polististii de frontiera romani si cei bulgari stau impreuna, asa ca e suficient in romana. Cum ti s-a mai zis, in caz de leasing, trebuie sa ai si imputernicire de la firma de leasing. Eu zic ca ai mari sanse sa ne te intrebe nimeni nimic. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu cu masina pe firma afara din tara.
Este un act (un soi de imputernicire) in limba romana, care suna asa: Catre politia de frontiera (vezi denumirea oficiala). S.c. xxxx imputerniceste pe yyyyy legitimat cu ci/bi serie nr sa treaca punctul de frontiera cu auto marca si numarul de inamtriculare care este proprietatea noastra. Semnat, stampilat si drum bun. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:00 |