Schimbare de motor, Sau recarosare, Cum se face ?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare de motor, Sau recarosare, Cum se face ?
Tzache |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai gasit tu V6T?
![]() ( ![]() succes ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Adica ce vrei sa zici ? Da am gasit o baccara cu v6 T da nu are numere (nr. 2 din postu #1)
![]() ![]() ![]() Ma poate ajuta cineva si pe mine cu problema postata ? This post has been edited by Tzache: 19 Feb 2007, 21:14 |
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
eu in locul tau as lua-o si as tine-o-n curte numa' ca sa stiu ca e a mea
![]() poti sa pui niste poze cu ea? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pentru curiosi (cum eram si eu), niste poze cu 25 Baccara aici.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Poți întreba la RAR! Vezi că pe site http://www.rarom.ro/ găsești o secțiune unde sunt postate formulare și detalii despre schimbarea caroseriei/motorului!
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
Tzache |
![]()
|
Pai da dar din cate am inteles daca schimb ceva de pe a mea cu un motor sau sasiu adus de afara adica nu are CIV, e ca si cum as fii adus masina de afara si e la prima inmatriculare si tre sa platesc taxa aia care este vreo 5000E
![]() |
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:30 |