Ce se intampla, daca nu respectam indicatoarele?
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla, daca nu respectam indicatoarele?
mihye |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|||
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Sau ce se intampla cand nu sunt indicatoare.
(Din imaginile de mai sus se observa ca sunt, dar exista situatii cand lipsesc) |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Era cumva si un indicator "drum infundat" mai din timp? Nu de alta, dar la noi presemnalizarea este practic inexistenta. De aceea si vedeti limitari de viteza inexistente in alte parti (5, 10km/h) si fara alt avertisment: cad OZN-uri, vaci vitezomane, etc, astfel incat nu prea stii care e problema. Incetinesti si te uiti: stanga, drepta, sus... de unde-o veni doamne? Atunci cazi in groapa...
Nu incerc sa gasesc scuza soferului, a si recunoscut ca nu era atent, dar e trist cum se semnalizeaza la noi lucrarile. De cele mai multe ori indicatoarele sunt proptie pe fiare de sute de kg sau pe bolovani, borduri, etc. Deci nefericitul care aterizeaza in ele nu mai are nici o sansa, chiar daca nu ajunge in groapa, canal, fundatie. Oricum, nu e primul caz. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
naspa e gaura din parbriz... si mai sunt niste chestii rosii care ies prin trapa , alea ce naiba mai sunt?... oricum trebuia semnalizat calumea...
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Acolo e sens unic, si tipul venea pe sens invers, e bine ca erau si alea, iar pe sensul normal de mers sunt semne de drum infundat si ocolire, care se face pe o alta strada.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
Chestia rosie de pe trapa este o floare aruncata de cineva pe schiebedach, pt. a parafraza celebra reclama cu masina ingropata cu tot ceremonialul.
![]() |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:57 |