STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
![]() ![]() ![]() |
STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu demisioneaza... becali zicea ca are carlanii la el acolo.. ii asteapta sa creasca si sa rupa liga... deci vreo 10 ani tot o sa-l vedem.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
off topic: Beckham la Milan
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Off topic, a doua "stea" a mea, este cefereul... sau v-am mai zis ?
![]() Ref. la schimbarea antrenorului... La cati s-au perindat in ultimii ani, eu cred ca ultimul care va veni va pune clauza in contract si nu va mai pleca atat de usor. Astfel Gigi n-o sa mai zica nimic... si daca chiar o sa vrea sa-l dea afara, tre' sa scoata si ceva bani din buzunar. Si-apoi aseara a zis ceva de mare adevar varul Ioan Becali... Din banii care s-au bagat in iarna in jucatorii de la Steaua, Jiji putea sa ia doar 2 jucatori mari dar buni... si cred c-a avut dreptate. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Kapetanos,Toja,Semedo,Arthuro...daca si astia sunt jucatori de valoare...Eu am fost la unele meciuri pe Ghencea si i-am vazut...concluzia : ''Pilaf'' ......Vali Badea cu ce era mai slab decat Toja?
This post has been edited by MHY: 22 Oct 2008, 12:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai craiovaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
cfr ul ii batea...
|
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ando la Steaua?
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai degraba Protasov, e liber de contract.. Ando nu cred ca ar veni in Ghencea.. e caine pana la moarte
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
na, ca a venit dorinel
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La sfarsitul campionatului e deja istorie... Va asigura doar interimatul. Punem pariu ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
...de pe messenger
- Cum se salută mai nou steliștii ? - Give me five! - Care e animalul preferat al stelistilor ? - Cincila - Ce oraș visează să viziteze steliștii de Crăciun ? - Cincinnati - Cum dau noroc steliștii după marele meci cu Lyon ? - Cin-cin - Care e site-ul preferat al stelistilor ? - hi5 ! |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
As propune sa schimbe un moderator titlul topicului in "echipele romanesti in Ciga Campionilor!"
Nu de alta, dar nu mi s-ar parea normal sa nu se discute si despre Cluj si cu daca se va intampla cine stie care se mai gaseste sa dea warn ptr offtopic....... On (in cazul asta): ne-am lamurit si cu Clujul in meciul trecut... |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da asa este...din trei meciuri au avut si unul rau....sunt pe locul 2 in grupa.... ce sa zic...pe cand Steaua...toate=0.... asa ca...
![]() This post has been edited by cj98czh: 24 Oct 2008, 08:57 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ultima poza arata foarte bine. (nu ma refer la scor)
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Christu |
![]()
|
M-am reorientat, pe bune! Diseara tin pumnii altcuiva.
Asta nu inseamna ca insel nu? ![]() ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Steaua - Farul = 1-0 (minutul 55). Se incumeta careva la un pronostic ?
Incep eu, paranoic si pesimist din nastere... Pronostic X. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
2
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Momentan e X, asa cum am anticipat... cand am anuntat golul Stelei. As vrea eu sa fie 1 solist, dar nu cred.
10 Apr 2009, 21:40: Deci am avut gura aurita sau cum se zice ? ![]() Steaua - Farul = 1-1 This post has been edited by Flamingo: 10 Apr 2009, 21:40 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Steaua a implinit 62 de ani... !!!!
![]() ![]() Mai jos aveti un film aniversar. Poti vedea in actiune jucatori precum Iordanescu, Marcel Raducanu, Hagi si Lacatus ! Imaginile difuzate in premiera de site-ul stelisti.ro contin, printre altele, secvente de la: - prima finala a Cupei Romaniei existenta in arhive (CCA-Flamura Rosie - 1950) - turneul CCA din Anglia (1956) - primul meci disputat pe arena din Bulevardul Ghencea (1974) ...dar si castigarea Cupei Campionilor sau a unor meciuri cu Dinamo. Enjoy ! ![]() . . . This post has been edited by Flamingo: 6 Jun 2009, 09:00 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bergodi la Steaua ?
![]() Cica vrea sa vina cu 3 jucatori. Unul dintre ei s-ar putea sa fie Cristea care a mai jucat in Ghencea, ceilalti 2 nu se stie... Pe de alta parte, Jiji ne pregateste o surpriza. Cica aduce el pe unul de care nu stie nimeni nimic. Ia sa vedem. O veni Dorinel Munteanu la mijlocul terenului sau Radoi se intoarce acasa ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Flamingo nu vezi ca esti singurul care mai tine topicul in viata. Nimeni nu e interesat de soarta stelutei.............
Toate stelele se nasc si mor., numai una .................. ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
DrK |
![]()
|
![]() Redenumiti topicul va rog.. "Steaua in liga capcaunilor" ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de fapt ar fi mai nimerit...steaua in europa league....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
phistach |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 April 09 ![]() |
si a inviat Surdu... a facut un meci mare!
Asa cum spuneau si comentatorii daca o sa joace tot asa va ajunge la nationala! Sa vedeti atunci cel mai tare cuplu : Surdu- Mutu ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008, 1.4 16V
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Steaua - Motherwell 3-0
Cam slabuta echipa scotienilor. Mi s-a parut mult sub Ujpest. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Christu |
![]()
|
Scorul nu e relevant - daca eram o echipa cu atat de mult peste ei trebuia sa avem 7-0. Din pacate, asa cum facem si cu echipele mari, cand suntem in careu ne pierdem.....
Cand o invata oierul ca echipa trebuie formata si nu decimata, poate om avea si noi cu cine sa jucam... |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 07:34 |