Cazier auto
![]() ![]() ![]() |
Cazier auto
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sa fiu nu inteleg cum o sa rezolve cu asocierea masina/sofer.
Pentru ca asigurarile de orice fel se incheie pentru autoturism, iar punctele le aduna soferii |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Pai ideea e ca daca dai masina cuiva... ii spui si cum sa conduca... daca nu... platesti, pentru ca masina e inregistrata pe un nume. Cand am fost in State, cineva mi-a dat o masina si mi-a spus sa conduc cu viteza legala, pentru ca altfel, daca sunt prins, ii creste lui rata de asigurare!!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxiK @ 18 Sep 2006, 07:53) Desigur, un asemenea portret este ideal, pentru ca e aproape imposibil sa nu fi acumulat macar câteva puncte timp de 12 luni. As putea stii si eu cine este desteptu' asta de nu poate respecta regulile de circulatie? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Daca ar mai plati si RCA-urile astea despagubirile corespunzator as zice ca-i doar cinstit ca ala cu accidente in lant sa plateasca ceva mai mult... insa la cat de mare e marlania asiguratorilor RCA... un juvat de gat le-as ura de fiecare data.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:02 |