Se lanseaza Logan 1.6 16V, 14.09.2006
![]() ![]() ![]() |
Se lanseaza Logan 1.6 16V, 14.09.2006
CristiM30 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 25 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
405
- B-12-UTZ
|
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Iar eu vin si intreb: SI CE DACA?
Daca se va vinde desi sunt alte oferte mai bune, de ce s-ar complica sa produca un Logan si mai smecher.... Scopul lor e sa vinda masini nu sa multumeasca TOTI soferii din România. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Masina arata mult mai misto ca celelalte versiuni de echipare...
insa parerea mea este ca arata mai bine fara maneru ala de deschidere portbagaj... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mdeah cam asa e. r&d cred ca s-a uitat pe siteul renaultromania la preturi. iar siteul ala cred ca-i parasit. a ramas la ofertele lunii mai.
la serus sint ultimele preturi (preturi valabile dealtfel la toti dealerii). iar noul clio symbol costa 10.336 DDP si are tot ce are si logan prestige (inclusiv piele pe volan si schimbator, jante aliaj, bandouri si manere usi in culoarea caroseriei, AC, geamuri electrice spate, etc ) are in plus fata de logan prestige : volan reglabil pe inaltime, satelit comanda pe volan ptr cd, sonda temperatura exterioara, inchidere automata a usilor la demaraj, bancheta spate rabatabila. plus motorul de 1.4 16v 98 cai de generatie mai noua (care mie personal mi se parte mai tare decat asta de 1.6 16V de pe prestige). plus ca are bordul de pe vechiul clio bicorp (bord cu parte superioara din cauciuc) care e mult mai misto ca design decat la logan. plus ca la symbol daca vrei sa fi ciumeg poti sa adaugi AC cu reglare automata (climatronic). bagati si voi geana la serus si vedeti acolo. This post has been edited by cristib: 15 Sep 2006, 12:54 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca nu s-a luat nimeni de Logan sau de preferintele oamenilor, fiecare e liber sa aleaga ce vrea noi doar atragem atentia si asupra altor oferte. Oricum sunt dezamagit de faptul ca unele modificari la nivelul loganului se gasesc doar la acest 1.6 16v si nu si la celelalte modele- asa ca eu unul la preturi similare as prefera sa dau banii pe un clio dci 80 cp si sa fluier in privinta consumului decat sa imi iau un 1.6 16v si sa imi dau palme de fiecare data cand trec pe la pompa de benzina. de frumos e mai frumos decat celelalte, nu ma indoiesc ca motorizarea este una buna dar pur si simplu nu mi-as lua. Sunt curios daca or sa puna si pe dacia 1.5 dci 80 cp cat o sa coste?
Bravo cristib ![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 15 Sep 2006, 09:53 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Nu se poate, pt cei in rate sau leasing, sa dam masinile inapoi, sa le evalueze in functie de an de fabricatie, km, stare etc si sa luam un Prestige + diferenta la rate sau leasing?
scuze daca-i off |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se poate, parinte! Dar nu este si avantajos.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pentru sinaxis : se recalculeaza dobanda, se adauga comisioane iar masina se evalueaza de obicei sub pretul pietei. Nu prea merita.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
andreip |
![]()
|
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
Se pare ca deja l-au ieftinit
![]() ![]() ![]() poza.JPG ( Size: 68.32k ) Number of downloads: 232 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
CGB |
![]()
|
citat de pe dacia.ro :"decor interior specific: o nouă tapițerie, un nou design al consolei centrale, prag și uși specifice, mânere interioare de deschidere a ușilor satinate"
intrebare : unde e noul design al consolei????? apare in pozele de mai sus??? ca io nu-l vad. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da apare, la ei design se refera nu la faptul ca au schimbat forma ci la faptul ca au culoarea aia gen imitatie carbon atat tot
|
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
CGB |
![]()
|
design=culoare la dacia?
da' chiar si asa, un tovaras are un logan de 2 ani si tot argintie e consola. asa ca nici culoarea nu prea difera. tre' sa fie ceva schimbat p-acolo. ia sa ma uit mai atent. apropo, barile fata si spate sint la fel ca si pana acu (adik au chestiile alea negre de plastic care acu sint vopsite tot in culoarea barii) sau sint dintr-o singura bucata? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Lenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 25 February 05 ![]() |
Noul Logan Prestige se pare ca poate avea si un set de airbaguri laterale in scaunele fata...
img06.jpg ( Size: 54.39k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2005 Megane Sedan Lux Privilege 1.5 DCI 85CP (tuxedo+mp3)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a terminat cu smecheria
![]() http://www.dacia.ro/masina/prestige-game/index.html ![]() ![]() ![]() prgamewy7.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 15 Sep 2006, 11:30 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce ii tot faceti voi de nu va iese la bani?
Attached thumbnail(s) dacia.JPG ( Size: 64.63k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mie mi se pare mult mai mishto prestige-ul asta decat orice clio symbol, fie el phase 4... daca costa la fel, nu vad nici un motiv pentru care sa alegi clio in defavoarea unui logan prestige...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
CGB |
![]()
|
daca schimbau ceva la interior poate era mai frumos. asa, e acelasi logan, doar ca are 3 chestii vopsite in argintiu. dar daca pe unii ii incanta o spoiala in plus e ok...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati de off-topic, dar nu m-am putut abtine:
Citat din site-ul dacia, de la detaliile pozelor: "Lumină semnalizatoare Disponibilă pentru toate versiunile Logan " ![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
CGB |
![]()
|
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, are lumina la semnalizatoareeeeeeeee
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SerbanS |
![]()
|
Exista o serie de motive enumerate mai sus, eu unul nu l-as lua din simplul motiv ca mari schimbari nu sunt fata de modelul obisnuit si in plus clio are alte lucruri in plus. Si pana la urma e o chestie de gusturi - la clio au schimbat tot bordul si au adus diverse imbunatatiri- la logan au pus un buton pe porbagaj si au vopsit trei chestii dupa care iau umflat preturile, in plus la clio au adaugat si coputer de bord ceea ce inainte nu exista. E doar o chestie de gusturi, eu unul la acelasi pret as lua clio - si sunt foarte curios cat ar costa o varianta prestige 1.5 dci de 80 cp. Oricum am spus ca sunt dezamagit ca schimbarile "majore" apar doar la varianta asta si la celelalte nu apare mare lucru.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu e vorba doar de spoiala: volanul si schimbatorul de piele, care la clio nu exista, ceasurile schimbate, interiorul mai bine asortat- pe negru, nu 4 culori ca pana acum...
ca sa nu mai vorbesc de calc de bord care la clio d-abia acum l-au adaugat... bordul l-au schimbat pentru ca cel vechi era complet depasit, era din 1999 naibii... |
--------------------
Honda
CRV
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SerbanS @ 15 Sep 2006, 13:19) la logan au pus un buton pe porbagaj si au vopsit trei chestii dupa care iau umflat preturile Da, da, trei chestii vopsite, cum ar fi un motor mai puternic. Ia-ti Clio nene, mai repede... |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
SerbanS |
![]()
|
Mai nou au si la clio schimbator si volan imbracat in piele care ce sa zic nu mi se pare mare modificare si foarte multe persoane de aici au facut-o si singuri, in plus nu o gasesti decat pe nivelul asta de echipare. Nu stiu poate pentru voi nu inseamna prea mult volanul reglabil pe inaltime, aer conditionat electronic, afisaj separat pentru radio +satelit comanda dar mie mi se par chesii care merita banii. Faptul ca au pus un motor mai puternic nu ma incalzeste cu absolut nimic si 75 si 90 erau suficienti pentru a merge cu viteza legala cine vrea sa alerge sa isi ia, oricum am spus ca astept sa vad primele comentarii ale posesorilor de 1.6 16v. Si da sa stii ca la celelalte modele astea sunt schimbarile 3 chestii vopsite
Oricum unii din voi reactionati in asa fel incat creati impresia ca ati lucra la Dacia sau chiar credeti ca Loganul e cea mai tare masina de pe pamant si nu suportati argumentele altor persoane. Oricum vad ca Dacia a reusit sa faca ce si-a propus si anume sa va ia ochii cu niste modificari care sincer vorbind nu sunt cine stie ce This post has been edited by SerbanS: 15 Sep 2006, 12:58 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SerbanS |
![]()
|
Asta e m-ai prins pana sa apuc sa modific, greseala mea
![]() This post has been edited by SerbanS: 15 Sep 2006, 13:11 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Oricum, eu n-am de gand sa-mi mai iau Logan. Poa' sa aiba motor de avion! Mi-au ajuns experientele pe care le-am avut.
Minor: - crapate clantele interioare (aveam vreo 2.500 km) - schimbat amortizor dreapta-spate (cam la 8.000 km) - pocnete geamuri fata Major: - scartait repartitor de frana (dupa 8.000 km). La fiecare 2 luni trebuie sa ma duc in service sa-l unga. Le-am cerut de atatea ori sa mi-l schimbe: nu se poate, pentru ca "repartitorul e bun, functioneaza cum trebuie, atata doar ca scartaie". Daca functionarea cu scartait e normala, e clar: it's not a bug, it's a feature! - defect sistem de directionare a aerului: vine aer pe aeratoarele centrale indiferent de pozitie ("n-are, dom'le, nimic, e normal sa vina aer pe ele daca masina e in miscare"). Problema e ca si daca pun pe "recirculare" tot asa face - supraincalzire in zona calculatorului airbag ("Dom'le, e de la catalizator, astea se pot incalzi si la rosu daca e benzina proasta. Puneti de aia scumpa, ca e mai buna.") LE: deci Loganul nu mai e masina "populara", cu intretinere ieftina, de vreme ce are nevoie de cea mai scumpa benzina ca sa functioneze in parametri! - vopseaua umflata si incretita (rugina?) pe montantul C, in exterior, in zona lunetei (asta ieri am vazut-o, la nici 22.000 km) Banuieli: - amortizoare "duse" (au iesit toate 4 (corectie) peste limita normala de uzura) Astea la o masina care nu are nici 2 ani si nici 30.000 km. Pai degeaba pun motor de 1.6 16v daca tabla nu-i buna si daca suspensiile sunt prost proiectate (banuiesc, de vreme ce amortizoarele de Logan "crapa" asa usor). Daca e ceva la care Dacia exceleaza este renumele prost pe care vad ca vrea neaparat sa si-l mentina. In ceea ce ma priveste, a reusit! This post has been edited by Illusi0n: 15 Sep 2006, 13:24 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 15 Sep 2006, 14:10) - defect sistem de directionare a aerului: vine aer pe aeratoarele centrale indiferent de pozitie ("n-are, dom'le, nimic, e normal sa vina aer pe ele daca masina e in miscare"). Problema e ca si daca pun pe "recirculare" tot asa face Cat mi-as dori asa ceva ... ![]() Ma urc la prietena in supernova si suspin in gand. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Bacu |
![]()
|
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
ofertacliozx4.th.jpg
Cam asta este echivalentul pretului de 9900 euro comunicat pentru Dacia Logan Prestige. Acuma, daca unii dealeri o sa acorde un discount, sau daca vanzarile o sa fie sub asteptari si preturile au sa fie ajustate sau o sa existe promotii asta e alta problema. Vorbeam de preturile de lista, comunicate de importator/producator. AC-ul manual este standard, e adevarat. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:55 |