Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Clio Symbol 1,5 dCi sh, sa-l cumpar

eb2e2
post 7 Sep 2006, 21:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Ajut o colega de serviciu sa isi ia o masina sh....si as vrea sa ma mai sfatuiesc cu cineva....on line..pe forum smile.gif ....ca mai stiu eu una alta...dar mai multe pareri nu strica niciodata
Am gasit printre alte masini sh in zona 5500 euro:
- un Renault Clio Symbol 1,5 dCi din 2001 cca 70.000 km ( eu cred ca mai mult dupa cum arata scaunul soferului si schimbatorul de viteza ), majoritatea prin oras - oras mediu ca marime- .
Masina are AC, geamuri electrice fata, proiectoare, servo, culoare verde metalizat.....Starea generala a masinii buna,o portiera frumos vopsita..( icon_mrgreen.gif .nu se vede ) si o mica lovitura la bara din fata ...jos de tot....cred ca de un pop de pe la parcari ( cam in zona proiectoarelor ).
Masina a avut 18 luni garantie....a terminat garantia.....zice ca are carte service...dar nu am vazut-o......pret 5800 euro
Se pare ca nu prea a facut unsure.gif revizia de 60.000 km ( cum am vazut aici pe forum ).
Pe mine altceva ma nelinisteste...un lucru pe care nu il stiam inainte de a citi pe forum....chestia cu distrusl motoarelor la Clio dCI ...varianta aia cu "pilitura"...si reparatii ce depasesc 100 mil...asta in conditiile in care masina nu mai e in garantie.
Daca a mers 60.000 km ( sau mai mult blush.gif )...mai poate face parte din "lotul" ala cu probleme de pilitura ???.....

la o suma disponibila pentru 5500 ( hai ca mai gaseste 200 euro sau mai negiciem tongue.gif )ce ma sfatuiti ? e buna de cumparat ?

This post has been edited by eb2e2: 7 Sep 2006, 21:05

--------------------
renault 1,5dci 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
diesel_power
post 7 Sep 2006, 21:55
Post #2

Membru autentic

From: diaspora

In primul rand ar trebui mutat la diverse.
In al doilea rand, masina pare ieftina... daca respectiva tovarasa mai are la dispozitie inca ~1500 EUR pt o revizie generala si alte anumite piese care ar trebui inlocuite... atunci as zice ca merge. Nu ma pricep la sh-uri dar eu unul nu m-as incurca, nu cred ca pica injectoarele sau pompa de inalta presiune dar mi-ai spus ca pare o masina f uzata si nu poti stii ce piesa scumpa mai trebuie inlocuita. Eu unul m-as orienta catre un Logan dci (nou).

This post has been edited by diesel_power: 7 Sep 2006, 21:55

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
adryan8
post 8 Sep 2006, 11:12
Post #3

Membru

Eu zic ca ar trebui, ca sa te lamuresti ce este cu el, sa-l bagi intr-un service in care sa ai incredere si sa-l verifice la sange. Eu asa am auzit ca au facut altii care si-au luat second hand. (Asta daca totusi te hotarasti ca ar merita sa-l cumpere) Bafta.

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
ionutmar
post 9 Sep 2006, 08:13
Post #4

Membru autentic

asa e, daca nu te lasi instinctului de a nu avea rabdare, obligatoriu intr-un service.

--------------------
Renault Clio IV 2014 Expression 0,9 Tce
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 23:57
Dacia