Led Electroluminiscent VIPER, Si-a pus cineva?
![]() ![]() ![]() |
Led Electroluminiscent VIPER, Si-a pus cineva?
JADRRO |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|||
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Ce sa faci cu el? Doar sa creada hotii ca ai alarma Viper? Nu cred ca merita cheltuiala.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu ma gandeam ca de banii aia mai bine ma duc sa ma plimb
![]() sau ma gandeam la niste folii pe spate ca sta bine la argintiu cu geamuri negre ... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mai bine te duci si te plimbi si ramai si cu geamul intreg. iti lasi masina vreodata undeva mai la umbra si te trezesti fara geam ca ti-a luat ala.
e frumos da nu merita. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand geamuri fumurii, ionizate.Dar la masini straine e cu cantec cu desfacere de fete de usi.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica stai sa vad daca am inteles eu bine... vrei sa cumperi un led Viper, din ala patrat, doar ca sa se aprinda intermitent? Desi ai alta alarma sau si mai rau, nu ai deloc?
HELOOOO, Houston, is anybody there?? ![]() ![]() Nu ar fi mai bine sa-i pui o alarma? Sau de banii astia sa o speli si sa-i cumperi un buchet de flori iubitei/sotiei, etc. si poate si o cutie cu bomboane? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Poate ma lamureste cineva despre ce-i vorba.
LED stiu ce inseamna, dar parca toate led-urile sunt electroluminiscente. Sau nu? Vreun link, ceva? Si cred ca topicului ii sedea mai bine la Modificari si imbunatatiri, la Tuning interior sau exterior (ca nu stiu inca unde se pune led-ul asta). Sau macar la Diverse. Nu? |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau macar sa-l stearga admin-ul, ne facem de ras, vorba aia...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba va agitati
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
JADRRO |
![]()
|
E cam scump intr-adevar eu am pe masina o alarma AUTOMATE... in fine 1 mil e mult...
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 10:41 |
--------------------
Renault
Laguna 3
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai, ma ca un led e aberant 1 milion.Daca vor sa iti fure masina sa ceva din ea poti sa ai si mama alarmelor ca tot o fura.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Sa vezi ce-i sperie led-ul ala! O sa faca pe ei, de ras, cand vad led-ul cum clipeste pe bord si pe geamuri eticheta cu numele altei alarme, sau poate cumperi si niste etichete Viper. Chiar ar fi o solutie: renuntam la alarme si cumparam doar led-uri si etichete care mai de care mai sperioase.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca o sa-mi iau un led pt fiecare geam pt a fi sigur ca hotii stau departe de masina mea!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu am led dar am alrama Viper
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Solon |
![]()
|
Asa, vezi, ii induci in eroare!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
Eu am alarma viper dar cind mi-a zis ala de la logimatic ce pret are ledu era sa il iau la bataie asa ca au pus repede unu dinala de 20 de bani (RON) si macar e culoarea masinii , rosu dar tot degeaba ca nu il vad de la mine de la geam asa ca nu stiu daca am incuiat masina sau nu. Ce mai conteaza, cum zicea cineva mai sus, daca e sa o fure, o fura cu SPP-ul linga ea.
|
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Acu' chiar m-ati facut curios: are cineva alarma Viper cu led Viper? Nu de alta, dar la firma unde lucrez sunt peste 300 de masini dotate cu Viper si nu am vazut pana acum nici un led in forma de cap de sarpe (cu s, nu sh). E drept ca nici nu m-am uitat in toate sutele, ci doar in vreo 20-30 cu care am avut de-a face.
A... si asta de prin 2002 cand era telecomanda aia cu butoane separate de armare/dezarmare. Cat despre impresia artistica-indepartarea hotilor, stiu atatea povesti cu atatea alarme ca nici nu stiu cu care sa-ncep. Foloseste banii altfel. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Total off: @JADRRO: mai bine imi dai mie banii si-ti dau niste poze cu mine sa le pui in geam, sigur nu te mai calca hotii! ever
Pai bine bre un bulion pentru un kukuruz cu un serpalau! Hint: cumpara un led albastru si pe un autocolant transparent imprima un sarpe, apoi lipeste pe un patratel de sticla autocolantul (lamela de microscop), maschieaza ledul cu un izolier band si cu un pic de indemanare ai intr-o ora led viper "original" ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
de fapt acel "led" este vreo 300 de mii , nu stiu unde ai reusit sa-l gasesti cu 800 ... si ce draq montaj iti trebuie la el.......... oricum nu sperie pe nimeni alarma... mai degraba o lasi fara ca sa fie surprins infractorul cand incepe sa sune
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:15 |