Cheder trapa r21, vin toamna, ploile ..
![]() ![]() ![]() |
Cheder trapa r21, vin toamna, ploile ..
danieluc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 From: cluj ![]() |
|
||
-------------------- ReNaUlT 2|
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu chederul este de vina....am patit si eu chestia la R25-ul meu.
S-a stans praf in conductele prin care ar trebui sa se scurga apa cand ploua. Conductele astea le vezi cand trapa este deschisa in colturile din fata. Eu m-am dus la o vulcanizare si i-am rugat oe baieti sa sufle aer comprimat pe acolo si s-a rezolvat. Vad ca esti din Cluj.....du-te la vulcanizare la Cristi pe Campina (vizavi de peco) si roaga-l sa-ti faca "operatiunea" ..... el mi-a rezolvat-o si mie... This post has been edited by cj98czh: 3 Sep 2006, 22:31 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai trapa de fabrica sau d-aia pusa pe genunchi, in tirg? Daca-i d-aia de fabrica: fa ce-a zis cj98czh (s-ar putea sa mearga). Daca ai trapa pus pe genunchi: da-o jos, sudeaza o tabla in locu' ei, da-i o mina de vopsea pe plafon si ai terminat smecheria!
Daca, totusi, insisti sa vrezi ca-i chederul, vezi ca astia care monteaza parbrize au un cheder universal, poate te rezolva ei. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:04 |