Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
![]() ![]() ![]() |
Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
tzsombi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|||
policeman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 31 October 08 ![]() |
Si masina mea nu a facut exceptie, fiind un Privilege, de la 3000 km manerul de pe stanga s-a cojit, si incet, incet, si cel de pe dreapta. Le-am schimbat, fara probleme, asteptand sa se cojeasca mai bine, in garantie, la Automarcus. Oeratiunea a durat cam 1/2 ora, fara sa se faca vreun comentariu. Baiatul care s-a ocupat mi-a relatat cea cei care le-au schimbat nu au mai venit cu aceiasi problema. Se pare ca manerele noi sunt fabricate in alta parte.
![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Renault Megane Sedan
2008 Megane II
|
|
ov_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si eu am patit acelasi lucru cu manerele. Mi-am cumparat primer, diluant, vopsea si lac, dar nu stiu exact cum sa fac sa desfac manere.
Ma poate ajuta cineva? |
--------------------
Renaul
Bicorp 1.5 dci
2004
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
manere schimbate in urma cu 1 an si ceva luni, acum au inceput din nou decojirea, in 2 puncte mici, manerul de la sofer. Culmea e ca au aparut dupa o saptamana totala in care nu am folosit masina deloc. Whatever... nu ma mai intereseaza...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma..pretulo la reprezentanta a scazut???? a mai intrebat cineva???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
adaug si eu "plangerea" facuta acum 3 weeks la reno
aceeasi problema. schimbat acum 1 an schimbat pe garantie manare cojite urat. fara nici o discutie atunci da domnu , schimbam ! acum, la 1 luna inainte de iesire din garantie, nooooo, domne nu vezi e vina ta !, nu schimbam! facut sesizare si la vocea clientului = pacat de banii dati pe telefon, adica raspunsul se mentine .... deci nu ma mai intereseaza ori le voi da jos si pun negre, ori le vopsesc eu cumva ca sa tina mai mult ![]() |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si cele negre se cojesc.Insa,personal am vazut si la VW,Skoda,Audi,si nu modele vechi.Dar na,stapanii lor nu prea stramba din nas ca noi!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru privilege, scurt si la obiect.
Aveti grija ca dupa ce folositi after shave-ul personal, sa va spalati pe mana cu multa apa, asta pentru baieti. Este verificat de mine mai mult decat necesar. La unii apare decojirea schimbatorului de viteza. Atentie ca se schimba pe garantie dar sa nu cumva sa le spuneti ceva din ce v-am zis. |
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
mozartino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 October 09 ![]() |
Salut!
Mi s-au exfoliat si mie manerele de la portiere fata. La mine erau imbracate cu vopsea cauciucata culoarea bej. NU am intrat in panica deloc. Acelasi lucru mi s-a intamplat si pe un passat variant 2003. Masina germana... fassss Ce am facut? Le-am dat jos si le-am curatat cu un burete aspru pana s-a luat toata vopseaua cauciucata. E chin! Freci de inebunesti. Azi am aflat alta varianta: se tin in apa calda/fierbite si se inmoaie vopseaua cauciucata. Revin. Am indepartat stratul de vopsea cauciucata. Am pregatit suprafetele prin slefuire cu hartie abraziva "smirghel" granulatie 600. Apoi am le-am sprayat cu un primer pe baza de acetona pt plastic. Rolul acestuia a fost sa faca suprafata de plastic putin poroasa pentu o aderenta foarte buna a vopselei. Dupa ce s-a sucat le-am vopsit (3 straturi) cu vopsea negru mat. Au iesit foarte bine! Va recomand sa faceti acelasi lucru si nicidecum sa cumparati altele noi. Veti pati acelasi lucru. Succes tuturor! |
--------------------
renault
megane
2004
- BV35ART
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
poze ai?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da si eu sunt curios... n-am mai vazut vopsite negru(home made
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
tzagu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 7 September 07 ![]() |
e normal sa se decojeasca, mai ales in partea stanga, de la uzura, de la apa, transpiratie, de la pantaloni sau blugi
|
--------------------
Renault
Megane II HB 1.6 16v
2004 Confort Dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oare cum arata fara vopseaua aia crem??/ are cineva poze (ma refer la partea catre fata de usa)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Aceeasi problema si la mine cu manerele, masina are 23000 km si ambele manere sunt cojite. Am sa merg la reprezentanta sa vad daca se schimba pe garantie.
Un prieten de al meu la privilege-ul lui, a dat jos vopseaua crem de pe manere si le-a lasat negre de la mama lor fara sa le vopseasca. Daca reusesc am sa fac poze sa vedeti cum da pe masina, cu manerele negre, in loc de crem. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
rcnarcis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 March 09 ![]() |
manerele la mine sunt vopsite din fabrica cu o vopsea mai rezistenta faza e ca manerul este compus din 2 parti ..... numai ca destepti nu au vopsit si partea inferioara a manerului aia unde sunt formele de la degete .......si acolo a inceput sa se cojeasca putin ......au incercat ei sa faca ceva dar tot nu a iesit bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane2.2 1.5 106cp
Lux privilege2008
|
|
dan22y |
![]()
|
Pana ajung sa le schimb cam asa am adoptat eu o metoda de a nu se mai coji manerele, solutia mi-a dat-o Andrei, este un burete subtire cu scai.
IMG_9410.JPG ( Size: 806.03k ) Number of downloads: 1158 This post has been edited by dan22y: 17 Oct 2009, 17:59 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cam tiganeasca metoda dar....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
dan22y |
![]()
|
Stiu ca e tiganeasca, dar mai tiganeasca e metoda celor de la Renault Romania sa nu ti le schimbe pe garantie... m-am saturat sa tot aud "cauze externe" ca si la Dacia (vezi vopseaua de pe pasajele rotilor spate care se exfoliaza).
Metoda mea e un compromis pana reusesc sa le vopsesc, sau mai bine zis poate le las negre dupa ce dau jos cremul de pe ele, ma refer aici stric doar la partea din spate a manerului, capacul ce acopera suruburile este intact. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Ursuman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 13 November 07 ![]() |
Mi s-a exfoliat si mie manerul de la portiera dreapta fata. Norocul meu a constat in faptul ca mai aveam 1 luna de garantie si ca am citit posturile voastre de la inceput. Am fost la Serus mi-au facut poze si in 2 zile mi-au pus altele - sper sa nu mai patesc si cu astea acelasi lucru.
Partea buna este ca barele de pe pavilion (acele 2 bandouri negre, la mine) vor fi si ele schimbate deoarece a inceput sa sara acea invelitoare neagra ( cauza spalatul cu presiune - parerea mea ). Bineinteles ca lor nu le-am spus treaba asta. ![]() Deci care aveti probleme si masina este inca in garantie , treceti pe la Serus. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 1,5 dci 80cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cred ca cea mai buna solutie ar fi acoperirea manerului cu folie cum am mai vazut si pe consola centrala.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
iiulian2000 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 May 09 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 6 Oct 2009, 09:48) Dupa cum am mai precizat pe forum am fost si eu ba la Cobalcescu, ba la Serus cu problema. La serus am facut si revizia, baietii au facut poze si a venit raspunsul.... nu se pot schimba pe garantie ( cei de Renault considera ca s-a prins nevasta-mea cu unghiile de maner in curbe ). In fine am intrebat de costuri si m-i sa spus ca in jur de 400 de ron. De banii astia le voi face eu o demonstratie de cum se vopseste un material plastic si le voi trimite la Renault Franta, poate implementeaza si ei un Quality Management - asta daca bineinteles au resurse ( creiere )pentru asa ceva. Pana atunci toata stima marcii Renault.. |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Sedane Luxury Privilege 1,6 16v
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
ciudat... eu le-am zis cand m-am programat telefonic la revizie ca am manerele decojite si sa mi le schimbe pe garantie, iar cand am ajuns acolo le-a schimbat fara sa faca poze. doar l-a intrebat pe tata daca are ghiul, si nu are decat verigheta care e adancita in degete dupa atatia ani. adica n-au comentat oamenii, le-au schimbat imediat.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
iiulian2000 |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 5 Nov 2009, 23:45) ciudat... eu le-am zis cand m-am programat telefonic la revizie ca am manerele decojite si sa mi le schimbe pe garantie, iar cand am ajuns acolo le-a schimbat fara sa faca poze. doar l-a intrebat pe tata daca are ghiul, si nu are decat verigheta care e adancita in degete dupa atatia ani. adica n-au comentat oamenii, le-au schimbat imediat. Banuiesc in acest caz ca se uita la fata omului. Probabil am o fata mai de prost, si nu sunt singurul. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Manerele mele nu s au cojit inca. Masina are 3 ani.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
iulian, n-am vrut sa fiu nerespectuos.
mai fac si ei faze urate, ca na, sa isi umple serviceul numai cu masini pe garantie si sa stea sa le rezolve bubele nu le convine... mai schimba pe la unii sa isi faca reclama buna si daca n-ar schimba la toti ar batea la ochi. eu unul n-am statura impunatoare sa se sperie aia de mine. @speedman: esti norocos. eu le-am schimbat la un an dupa ce am cumparat-o, iar acum, de la sfarsitul lui iulie inca sunt intacte. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 8 Nov 2009, 19:23 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am fost la Serus, tot cu manerele, mi s-a tinut o teorie de 20-30 de min, in care mi s-a explicat ca se pot decoji de la verigheta, bijuterii, etc, dar au constat pana la urma ca e o problema de garantie, au facut poze, si le-au schimbat fara probleme.
Nici eu nu am inteles de ce a fost nevoie de acea teorie de aprox 30 min, cand dicutam despre o problema intalnita la majoritatea modelelor, dar pana la urma....e bine ca le-au schimbat pe garantie. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
cristache03 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 May 08 ![]() |
E clar ca la versiunile Privillege manerele se cojesc....Se pot vopsi in aceeasi culoare...nuanta un pic difera.....SAU pot fi lasate pe negru-mat....SAU un gri metal aspect de crom....cred ca ultima da mai bine....Asta ca sugestie.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 Sedan
- b 50 mpg
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
uita-te pe aici ca unii au facut asta si le-a iesit chiar foarte frumos pe gri.
am vazut ca si la cele cu interiorul gri se decojesc. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 11 Nov 2009, 10:26 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu am votat ca nu se cojesc, dar a venit momentul ca si la mine sa se cojeasca.
Joi ma duc la service. ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
iiulian2000 |
![]() ![]()
|
Am revenit cu vesti bune. Astazi de dimineata am fost si m-i s-au schimbat manerele in garantie. Culmea este ca ieri am fost sunat de cei de la Cobalcescu unde fusesem la o verificare a masinii acum 2 luni si le spusesem si de aceasta problema. Sincer imi luasem gandul dar se pare ca se mai intampla si lucruri bune. Interesant cum de Renault Romania a acceptat schimbarea manerelor la Cobalcescu (desi am primit raspunsul dupa 2 luni) si la Serus nu (am primit raspunsul a doua zi lucratoare; oare s-au obosit sa trimita pozele sau au considerat ei ca nu merita?).
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:04 |