Cotiera centrala
![]() ![]() ![]() |
Cotiera centrala
mariusc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
modus
2005 1.6 16v
|
|||
kadtam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 July 06 From: Cluj ![]() |
Ai aflat ceva de atunci Mariuse? Daca da, fa publice informatiile! Vreu si eu! Cotiera cum arata? Ca la Logan? Sper ca nu. Nu-mi dau seama unde s-au putea prinde pe Modus.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007, 1.9 dci, Privilege VW Golf V, 2007, 1.6
Ford Ka 1.3, 2000 - stare buna, fara probleme, intretinuta DE VANZARE 2200 Euro Toyota Aygo 2005, 1.0 |
|
mariusc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 05 ![]() |
Salutare!!!!! Am aflat si nu mi-a placut deloc ce-am auzit!
Am fost acum cateva saptamini la service-ul Automarcus grup de linga cora, cu un amic si in timp ce el incerca sa faca o constatare la Asiban, pentru un accident, eu m-am invartit prin showroom. Acolo este si un magazin pentru piese si consumabile Dacia - Renault. Imi fac curaj si il intreb pe vanzator de cotiera pt Modus. Cea de la logan care costa 2mil. nu se potriveste sistemul de prindere si se poate rupe plasticul ala dintre scaune, unde se fixeaza. Dar omul amabil scoate catalogul si gasim reperul respectiv. Bucuros nevoie mare notez codul reperului si ma reped la magazie sa aflu cit costa si daca e in stoc. Acolo dau peste o acritura de maistru care imi spune ranjind cu toata gura ca nu a avut pe stoc niciodata asa ceva si ca dureaza minim 3 saptamini sa-l aduca. intreb de pret - bocane ceva la un calculator (un 486 in cel mai fericit caz) si ........ nimic dupa care renun ta si tipa la mine ca nu merge calculatorul si........ asta e. ma intorc la magazin si-i spun vanzatorului. acesta imi zice sa astept si dupa ce intra in 2 birouri vine razand si-mi zice ca am noroc, a aflat cat costa : cotiera centrala modus 321,5 euro+ tva ![]() ![]() ![]() ![]() asa ca la revedere cotiera centrala!!!!!!!! |
--------------------
renault
modus
2005 1.6 16v
|
|
kadtam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 July 06 From: Cluj ![]() |
La banii astia, frate, ne luam o Dacie buna!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by kadtam: 30 Nov 2006, 07:42 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007, 1.9 dci, Privilege VW Golf V, 2007, 1.6
Ford Ka 1.3, 2000 - stare buna, fara probleme, intretinuta DE VANZARE 2200 Euro Toyota Aygo 2005, 1.0 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:44 |