REFERITOR LA OAMENII NERVOSI
![]() ![]() ![]() |
REFERITOR LA OAMENII NERVOSI
Abamiha |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stai linistit.. nu se supara nimeni pe cei ce gresesc.. cu conditia sa nu fie aceeasi greseala.. repetaaata..
stii cum e .. prima oara ierti.. a doua oara accepti.. da' deja a treia oara.. in conditiile in care ai explicat de fiecare data ce e bine si ce nu.. e chiar aiurea plus ca toata lumea care se inscrie .. citeste regulamentul si il accepta nu ? ![]() a.. si n-ai de ce sa-ti ceri scuze.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Citeste ultimele pagini din "coltul suparatilor si o sa vezi acolo "toleranta"...ca sa nu mai vorbesc de limbajul unora...suparati rau!!!Cafenea ,cafenea dar unii se cred inca la cort.Asta apropo de civilizatie ,respect ,toleranta,.....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
exista destula toleranta -zic eu- pe forumul acesta. doar ca mai exista si "sclifositi", care se "rusineaza" la auzul unor cuvinte gen "penis", "vagin", "U.E" ![]() astia-s cei care cred ca traiesc intr-o lume perfecta (in care toti is politicosi si sclifositi, o lume in care nu se vb urat ci se folosesc numai exprimari academice, o lume in care nu ai voie sa gresesti, o lume in care trebuie sa actionezi numai dupa reguli stricte, o lume in care n-ai voie sa critici...etc). dar lumea (romania) in care traim nu ne permite un astfel de comportament. realitatea e oleaca mai cruda decat pare la prima vedere. si cateodata te-apuca niste draci, de nu-i mai poti controla. si mai scapi cate-o-njuratura ![]() numa nea titi nu e om, vorba reclamei :"hai bre nea titi, mata nu esti om bre" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Abamiha |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 06 ![]() |
Domnilor, sunt de acord cu dumneavoastra ca exista toleranta, la fel sunt de convins si ca exista greseli repetate ( care nu mai sunt greseli) sunt altceva, dar eu m-am referit la acele anunturi foarte autoritare prin care i se face observatie cuiva ca a gresit topicul sau altceva asemanator.
Cred ca exista membri care se ocupa de organizarea acestui forum pentru a fi respectate regulile lui (forumului). Referitor la acei membrii "sfiosi" nu cred ca pot gasi acea lume perfecta (a lor), dar probabil ii incomodeaza si prezenta altor persoane, deci nu la ei ma refeream. Repet, imi cer scuze daca acest topic este considerat ca nefiind util, dar eu am plecat de la premiza ca unul dintre scopurile principale ale acestui forum este acela de a gasi o rezolvare la unele dintre problemele Renault-urilor, si implicit ale noastre. Multumesc tuturor celor care au citit si raspuns acestui topic, l-am deschis deoarece chiar este un forum organizat, si dpdv al meu acest topic este inchis. Cu stima, pentru toti membrii acestui forum. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 7 Jan 2007, 11:26) mi-e din ce in ce mai sila de ceea ce se intampla in tara asta. vazui la stiri ceva legat de-un protest al tiristilor (si nu numai) care folosesc vama de la giurgiu. cica li se cere o taxa ca sa treaca prin vama. taxa instituita de autoritatile locale. autoritati, care zic ca nu ele au instituit taxa, ci exista o lege prin care taxa a fost introdusa. deci tot de la imbecilii care ne conduc se pare ca pleaca toata povestea. taxa cica ar fi de 4 mil ptr autocare, 2 mil ptr tiruri si 450.000 ptr autoturisme. asemenea taxa nu mai exista nicaieri in europa. doar statul roman s-a gandit sa mai puna o taxa ca sa mai adune neste banuti la buget. romania = tara taxelor. multa multa m**e imbecililor care au clocit porcaria cu taxa asta. QUOTE(cristib @ 9 Jan 2007, 15:51) multa multa multa U.E imbecililor de la biroul de permise (si intregii pulitii rutiere romane), ptr ca au un program de-a dreptul idiot (8:30-14:00). pai bine bah handicapatilor, daca io lucrez de la 8:30 la 16:30, cum credeti voi ca o sa pot ridica permisul pana in ora 14:00. asta inseamna sa vin de la 12:00, ca mai dureaza si statu' la coada 2 ore. azi am ajuns la 14:10 si pe cand stateam in fata ghiseului, un imbecil m-a poftit p-un ton foarte artagos sa vin maine, ca programu' e doar pana la 14:00. i-am explicat ca nu vreau decat sa ridic un permis (chestie de 10 sec) si nu am cum sa ajung mai devreme deoarece mai am si servici. s-a inflamat foarte tare animalu' si-a inceput sa urle ca toti dracii ca programu' e doar pana la 14:00, ca mai are si altceva de facut (probabil laba), bla bla bla. oricum mi-a placut mutra animalului cand l-am dat in p**a mea cu tot cu programu' lui. nesimtitii dracu. pulitia pi**ii masii. ai dreq umflati nenorociti si indolenti. QUOTE(cristib @ 12 Jan 2007, 10:18) si de la mine multa UEEEEEEEEEEEE ptr intreaga militie romana. nu m-au mai suparat cu nimic in ultimele 24 de ore. le dau UEEEEE....asa preventiv. pentru a veni in sprijinul celor spuse de cristib ,mi-am permis citeva exemplificari,referitoare la "toleranta" |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
CGB |
![]()
|
ma mai apuca si pe mine nebuneala cateodata. ce sa-i faci.
nu stiu cum reusesc unii sa ramana calmi in situatii de-a dreptul nebunesti (si nu stiu cum dracu se face ca numai in romania, dai peste tot felul de chestii care pur si simplu te scot din minti). emil, merci ca m-ai citat ![]() si ma enervez pe zi ce trece si mai rau, cand vad...ceea ce vad in jurul meu. tot respectu' ptr cei care reusesc sa ramana calmi si tolereaza magariile de care se lovesc zilnic. io nu pot. dar am o nelamurire. pe tine chiar nu te enereaza pulitaii, modul lor de lucru, chiar nu te enrveaza ce se intampla in tara asta, politicienii,,,,etc??? inseamna ca lucrezi in sistem... ![]() sagetator....daca ma nimeream in intersectia aia, se lasa cu varsare de sange ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() Si prin natura meseriei trebuie sa fiu optimist:sa spun si sa cred ca cisterna nu va exploda,tavanul nu se va prabusi,ca oamenii mai pot fi salvati desi sunt amestecati cu parti din masina! Ce ai zice daca ai fi pe un acoperis ![]() ![]() Nu e asa ca ai nevoie de mine ...OPTIMIST!!!!????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 16 Jan 2007, 22:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
Mda.....era o gluma!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
io nu stiu de gluma....ca doar is un nervos frustrat
![]() This post has been edited by cristib: 17 Jan 2007, 17:37 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:22 |