Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

vopsire cotiera la megan 2.2, vopsire cotiera la megan 2.2

dragos62
post 15 Aug 2007, 16:42
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

am meganul din semnatura si suparat foc ca nu este echipat cu cotiera din fabrica am inceput sa caut pe la dezmembrari si chiar am gasit,singurul inconvenient este ca acea cotiera este de culoare bej,eu avand interiorul carbon inchis.cei de la dezmembrari mi-au spus ca merge vopsita,eu sincer sunt un pic sceptic in privinta asta,intrebarea mea este...a mai facut cineva aceasta operatiune?daca aveti alte sugesti sunt bine venite,multumesc

--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 15 Aug 2007, 22:35
Post #2

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Mda, elementele de plastic pot fi vopsite, dar ca sa nu apara probleme ar trebui si lacuite. Cred ca pot arata bine. Iar capacul cotierei poti sa-l retapisezi cu piele neagra sau material de culoare neagra, nu?
Daca dezmembratorul se ocupa in principal cu modele Renault...cred ca poti sa-l mentionezi, poate ajuti si pe altii.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
dragos62
post 15 Aug 2007, 22:47
Post #3

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

intradevar capacul acela din piele vreu sa-l retapitez cu piele neagra si sunt convins ca o sa arate ok in schimb vopseaua pe corpul consolei daca o lacuiesc sigur se v-a vedea o diferenta deranjanta....culoarea bordului e oarecum mata nici decum lucioasa

--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 10:01
Dacia