M-a busit un Cielo in spate, nu s-a stricat nimic, de ce?
![]() ![]() ![]() |
M-a busit un Cielo in spate, nu s-a stricat nimic, de ce?
dannypapai |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
zi mersi si las-o asa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica oala in care e roata de rezerva, ca de obicei acolo se intampla cand nu vezi nimic la suprafata.Poate chiar ai avut noroc!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 July 06 ![]() |
Bara revine la forma initiala dar "fusta spate" nu mai revine . Vezi in portbagaj daca nu cumva s-a "micsorat" locasul rotii de rezerva .
Attached thumbnail(s) Fusta_spate_1_sau_2.JPG ( Size: 25.62k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Particip si eu la acest club al norocosilor cu Clio Symbol.
La scurt timp dupa ce mi-am luat masina am busit o dacie in parcare cand am dat cu spatele. Eu eram obisnuit cu dacia1310 care nu are fundul asa de ridicat si avand vizibilitate mare ma uitam numai in oglinda cand dadeam cu spatele. Asa am facut si cu Symbolul, si uitandu-ma in oglinda l-am lovit pe un nene din lateral. I-am infundat destul de bine aripa spate... cand ma uit la a mea nimic, numa bine ca se scuturase praful de pe ea ![]() Oricum tamponarea mea a fost minora fata de asta dar se pare ca avem masini rezistente ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
M-a lovit si pe mine unu cu o dacie cu vreo 2 saptamani in urma si la suprafata nu se vedea nimic dar la interior are un fel de schock absorber din plastic pe toata suprafata spoilerului si aia sa facut praf.Pret piesa 17 euro,pret montaj 60 euro,spoilerul trebuie demontat.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
1. verifica daca se inchide/deschide corect portbagajul
2. scoate covorul din portbagaj si analizeaza ce s-a pliat pe acolo, daca s-a pliat 3. uita-te bine sub spoiler si vezi daca nu cumva sunt avarii in "interior" Oricum, esti norocos ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
magie... iti spun eu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
nu exista magie!
![]() partea proasta e ca acu nu vezi nimica, dar la a doua busitura din spate o sa fie mai nasol. vezi sub spoiler! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Va multumesc la toti pentru sfaturi. M-am uitat sub masina si am observat ca, in juril surubului care prinde bara din spate de caroserie au aparut ceva crapaturi. Atat. Cele 2 bucati de plastic albe sub lateralele barei nu au patit nimic, nici lacasul rotii de rezerva nu s-a micsorat. Deci, in afara de acele crapaturi, nu foarte mari, din jurul surubului, absolut nimic. Se pare ca am avut mare noroc. Va doresc ca nici-unul dintre voi sa nu aiba nici-un fel de incidente iar, daca se intample, sa aveti acelasi noroc ca mine.
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai fa un test: pune mana pe la mijlocul spoilerului si apasa spre interior. Daca se misca usor inseamna ca s-a spart fagurele de plastic din spoiler.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 09:48 |