Punte fata r21 :((, URGENT
![]() ![]() ![]() |
Punte fata r21 :((, URGENT
danieluc |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 From: cluj ![]() |
|
||
-------------------- ReNaUlT 2|
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
cauti de fapt un cadru motor de R 21, nu? ce s-a copt, ca daca e de caroserie, e mai serios...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Berceau...cred ca asta cauti...in Bucuresti gasesti sigur.Pot da telefon unde banuiesc ca au sigur, si vii sa l iei.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
intra si pe www.lemofrance.tk, parca am mai dat postul asta, e un nene francez de la care se aprovizioneaza si cei cu dezmembrari si urmeaza sa mai aduca un transport de piese, eu am dat deja comanda pentru cate unele pentru al meu 21 dT. Si la bani e destul de subtire...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
danieluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 From: cluj ![]() |
da .. s`ar parea ca nu ii zice punte fatza ... stiti cum .. acum is la lucru .. dar deseara o sa fac niste poze, ca sa va dati si voi cu parerea !
chiar is disperat ... pentru ca aici ( cluj ) nu gasesc nicaieri ![]() deseara vin pozele mersik oricum pentru reply dani |
|
|
crisTurbo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 14 August 06 ![]() |
Salut, modelul se gaseste des la dezmembrari , cel putin la constanta am vazut vreo 5 la dezmembrari ...dar tre sa gasesti la orice centru de dezmembrai mai amare ,,,nu e problema
bafta |
--------------------
reno
21 turbo
88,williams
- tl-33-ntc
|
|
b06fcn |
![]()
|
Atentie, este diferenta intre motorizari in ceea ce priveste cadrele motor...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
crisTurbo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 14 August 06 ![]() |
eu de modelu asta pe care il are si el vorbesc ...eu tot asa cut piese de r 21 si numai dinastea am gasit ....
|
--------------------
reno
21 turbo
88,williams
- tl-33-ntc
|
|
danieluc |
![]()
|
![]() ![]() ![]() cum am zis ... am adus si niste poze; ideea e ca nu stiu sigur cum ii zice, dar va puteti da seama eventual din poze ; acuma .. mai am o intrebare ... din cj pana in buc / constantza e drum lung .. cu cine ma pot intelege si cum putem face sa ajung si eu in posesia la ce caut eu ? ![]() btw : nu retrag partea cu lada de bere ![]() Attached thumbnail(s) HPIM9917.JPG ( Size: 68.17k ) Number of downloads: 382 HPIM9918.JPG ( Size: 50.98k ) Number of downloads: 403 HPIM9919.JPG ( Size: 64.25k ) Number of downloads: 405 HPIM9920.JPG ( Size: 61.03k ) Number of downloads: 374 |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E vorba de cadru motor / berceau. Era un baietas pe daciaclub, are parc de dezmembrari pe la Bacau. Daca nu are el, gaseste pe la prieteni si iti trimite cu posta ce vrei, doar ca va trebui sa platesti transportul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
danieluc |
![]()
|
pai clar ... cu transportu
![]() |
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Du-te in Sinicoara la Autozuz, aveau unul inca neluat de pe caroserie sau suna-l pe Mirel la 0722-237.979, stiam ca si el avea unul.
Succes, |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danieluc |
![]()
|
![]() deocamdata pana revine domnu` pun pe hold, si o sa vad in weekend .. . mersik mult, cine stie -- P.S. o sa fug totusi pana in Sanicoara ... sa vad ce au ( banuiesc ca vb de dezmembrarile de acolo ... ) dani |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
danieluc |
![]()
|
mda ... se pare ca nu mi-am rezolvat problema
![]() in sanicoare la dezmembrari - o avut una ... acum un an .. si de atunci nika ... mirel are r21 diesel , iar telu care mi l-o dat , am sunat e un tip f interesant ... care m-o amanat o sapt in fiecare zi .. si acuma nu rasp la te .. asa ca .. problema revine ... TREBE PUNTEEEE ![]() dau un pm acu na "baietzasul" acela ... dar astept inca sugesti .. daca sunt aproape de cj .. cu atat mai bine |
|
|
Marty |
![]()
|
Ai vorbit cu Daddy? Ce-a zis, te rezolva?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MDM |
![]()
|
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
QUOTE(danieluc @ 18 Aug 2006, 09:33) da .. s`ar parea ca nu ii zice punte fatza ... stiti cum .. acum is la lucru .. dar deseara o sa fac niste poze, ca sa va dati si voi cu parerea ! chiar is disperat ... pentru ca aici ( cluj ) nu gasesc nicaieri ![]() deseara vin pozele mersik oricum pentru reply dani Dute pe Valea Chintaului, la Car 2 U, dezmembrari, si gasesti ce doresti. |
--------------------
Renault
25 TX 1989;
19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998 Fan Renault inrait !!!!!!!!
|
|
danieluc |
![]()
|
i-am dat pm ( la Daddy ) si inca nu o raspuns .. sper sa dea un semn de viatza ...
o sa fug si pana pe Valea Chintaului, sa vedem ... mersik deocamdata ![]() bye ! ![]() |
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi pare rau ca inca nu ai gasit....in ziarul Piata ai cautat?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danieluc |
![]()
|
aaa .. sincer nici nu m-am gandit ca as putea afla in piatza ce imi trebuie .. nici nu stiu unde ar trebui sa caut ... am lasat o comanda la Car 2 u .. sper sa se rezolve .. :|
|
|
|
cj98czh |
![]()
|
In Piata-az este o rubrica "Piese de schimb" si sunt ordonate pe marci...vezi ca apare marti si sunt mari sanse sa gasesti...merita incercat...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danieluc |
![]()
|
mda
![]() spor dany ! |
|
|
danieluc |
![]()
|
AAA ... mor ! :0 nu gasesc nicicum puntea aia .. sau is f ghinionist .. asa ca ... mai fac un apel .. daca stie cineva ceva ... plz da de stire :
punte fata ( jug motor ) r21 benzina 1.7 '89 69kw ![]() ![]() ![]() mersik, dani |
|
|
jardel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 September 06 ![]() |
Dati un telefon la Bucuresti la d-l. ing. Mircea Negrescu(021/7761262) care are firma de dezmembrari specializata RENAULT.Cu siguranta va va da o iesire din impas competenta. Mult succes!
|
--------------------
Renault 11
berlina, 4 usi
1985
- B 50 YCG
|
|
Marty |
![]()
|
Dani, Daddy are si numar de telefon si id de messenger. L-ai sunat sau te-ai multumit cu mesajul privat trimis aici ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
danieluc -> la Gornesti (intre Mures si Reghin) ... Emiza SRL 0744 84 10 19 ... Robert Szikszai (sicsoi parca se pronunta) ... am auzit ca are un R21 intreg ... daca mai este ai gasit piesa. bafta
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
danieluc |
![]()
|
ihihih
![]() ![]() am gasit mai oameni buni, thanx to cmandrei - am fost la reghin, si intr`adevar mai era acolo r21`le, am stat vre-o 3 ore in frig si zapada ( aproape 10 cm ) si mi-am gasit si eu puntea mult dorita. acu e pe bancheta din spate asteapta sa mergem la mecanic maine sa o punem sus ![]() BTW: daca treci prin cluj ( cmandrei ) ai o bere doua de la mine ![]() Thanx ! ![]() P.S. : marty .. am tot incercat sa dau de tipu ala, si pm si tel si nu am reusit nicicum, dar mersik oricum ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:32 |